Odorizantul profesional: Cum îl alegi pentru fiecare încăpere și ce beneficii are

Odorizantul profesional: Cum îl alegi pentru fiecare încăpere și ce beneficii are
Ți-ai ales canapeaua perfectă, ai petrecut ore întregi alegând culoarea vopselei, iar elementele decorative sunt exact așa cum ți-ai imaginat. Însă te-ai gândit la mirosurile care-ți dorești să predomine în interiorul locuinței? Aromele ar trebui, fără doar și poate, adăugate pe lista ta de elemente esențiale pentru designul interior. Motivul? Ei bine, la fel ca parfumurile clasice, și parfumurile de casă spun o poveste. În plus, ajută la crearea atmosferei din interiorul locuinței și sunt instrumente utile pentru a oferi fiecărei camere caracterul propriu. 

De la spray-uri de cameră și lumânări cu arome, până la difuzoare de parfum profesionale, există o multitudine de opțiuni pentru înmiresmarea locuinței. În articolul de astăzi, vom face referire la difuzoarele de parfumă căci un odorizant profesional este calea spre o casă în care se simt cele mai plăcute arome. Acesta este și motivul pentru care am creat un ghid complet care să te ajute să te orientezi către odorizantul ideal pentru locuința ta. Mai mult, te vom ajuta să alegi un odorizant profesional pentru fiecare încăpere și vei descoperi și care sunt beneficiile acestui dispozitiv. 


Cum influențează parfumurile felul în care ne simțim? 

Într-un articol anterior de pe blog, am vorbit despre cum influențează parfumurile modul în care ne simțim și ne comportăm, așa că știi deja că parfumurile și mirosurile plăcute ne schimbă total dispoziția și ne transpun într-o stare excelentă și fizică, și psihică. Prin urmare, parfumurile ambientale joacă un rol important, fiind o modalitate subtilă de a crea senzații și momente plăcute și de a trezi amintiri frumoase. 

Tocmai, de aceea, este recomandat să alegem în locuințe parfumuri ambientale cu care să ne identificăm, care ne plac, ne ajută să ne relaxăm și ne oferă bună dispoziție. Compoziția parfumurilor ambientale este cheia către o adevărată oază de relaxare, indiferent că vrei să recreezi în interiorul locuinței tale atmosfera din copilărie, să-ți aduci aminte de locurile speciale în care ai călătorit sau de zile speciale, să creezi o atmosferă cu aer festiv sau să oferi casei tale un vibe energizant. 

Desigur, mirosul este un criteriu destul de subiectiv, fiindcă gusturile personale nu se discută. În timp ce unele persoane preferă aromele florale, altora li se schimbă dispoziția atunci când simt arome fresh sau lemnoase. Indiferent de alegeri, parfumurile de cameră pot crea experiențe olfactive incredibile în timp ce vor oferi farmec și personalitate oricărei locuințe. Și ce soluție mai bună de a dispersa în aer parfumurile preferate decât un odorizant profesional pentru casă

Alegerea odorizantului potrivit


Cum alegi odorizantul potrivit pentru fiecare încăpere? 

Alegerea unui odorizant de cameră profesional și a aromelor de parfum din uleiuri esențiale potrivite este un aspect foarte personal, asemănat de multe ori cu alegerea unui parfum pentru corp. Ambele trebuie să te reprezinte, să te încânte și să-ți sporească gradul de confort. Mirosul locuinței tale vorbește despre tine, motiv pentru care este important să alegi odorizante de cameră și parfumuri care să te ajute să creezi un spațiu unic, dar în același timp să se plieze pe anotimp și pe specificul fiecărei încăperi. 

Așadar, există câteva detalii de care trebuie să ții cont pentru fiecare cameră în parte, căci unele familii olfactive sunt mai potrivite pentru anumite încăperi decât pentru altele. Prin urmare, alegerea unui odorizant de cameră poate fi aproape la fel de importantă precum alegerea unei piese de mobilier. Iată cum alegi odorizante de cameră potrivite pentru fiecare încăpere din locuință! 


Odorizant profesional pentru dormitor

În dormitor, scopul este acela de a crea o atmosferă relaxantă care să favorizeze un somn de calitate și o stare de relaxare deplină. Prin urmare, pentru parfumarea dormitorului este nevoie de mirosuri subtile, calmante, eventual cu rol în tratarea insomniei. Un odorizant profesional pentru dormitor care să disperseze în aer arome de lavandă, rozmarin, mușețel, mosc alb sau eucalipt este tot ceea ce ți-ai putea dori pentru această încăpere.

Ți-am vorbit într-un articol anterior despre combinații din cele mai bune uleiuri esențiale cu efect relaxant, așa că poți răspândi aroma acestora în dormitorul tău cu ajutorul unui odorizant de cameră cu aburi. Dacă preferi notele mai calde, poți opta pentru uleiuri esențiale cu aromă de vanilie, ylang ylang sau chihlimbar din gama AromaNatural

Odorizant cu uleiuri esentiale


Odorizant profesional pentru living 

Pentru zona de living, sunt ideale aromele vesele, parfumurile orientale și ușor picante, dulci și florale, care aduc în prim-plan note de vanilie, scorțișoară, cuișoare, flori de portocal, măr sau cedru. Prin urmare, cele mai bune odorizante de cameră vor fi acelea care vor ajuta la dispersarea acestor mirosuri excelente. Desigur, alegerea parfumurilor pentru locuință va depinde și de anotimp, însă știi deja cum alegi un parfum de cameră în funcție de sezon

De asemenea, mai știi și că aromaterapia este unul dintre cele mai bune trucuri pentru un miros plăcut în casă; de aceea, pentru un aer frumos mirositor în cameră poți opta pentru odorizante de casă care să învăluie livingul în aromele care ți se potrivesc. De pildă, toamna, poți opta pentru uleiuri esențiale de scorțișoară, dovleac, vanilie, caramel, miere sau lemn de santal, în timp ce iarna se vor potrivi notele citrice de clementine și bergamotă. 

Pe timp de vară, cel mai bun parfum pentru living poate fi cel cu note citrice, arome fructate și tropicale, iar primăvara sunt recomandate notele de frezie, bujor, trandafir, liliac sau lăcrămioare. Gama de arome din uleiuri esențiale GoodLife cu siguranță este, de asemenea, potrivită pentru odorizantul profesional de cameră! 


Odorizant profesional pentru bucătărie 

Alegerea celui mai bun odorizant pentru bucătărie poate fi destul de dificilă, mai ales dacă îți dorești ca această încăpere să aibă întotdeauna un miros fresh, dar care să nu interfereze cu aromele preparatelor pe care le pregătești. Prin urmare, ar trebui să optezi pentru un aparat care să aducă un miros fresh în cameră, precum odorizantele cu parfumuri de cameră de salvie, cimbru, busuioc sau rozmarin.

De asemenea, sunt utile și parfumurile citrice, de lămâie, mandarine sau grapefruit, care pot ajuta la neutralizarea mirosurilor puternice tipice acestei zone din locuință. Poți încerca și parfumurile verzi, cu miros proaspăt și revigorant, despre care ți-am menționat acum ceva vreme pe blog. 


Odorizant profesional pentru baie

În baie, mirosurile pot fi destul de greu de controlat. Prin urmare, difuzoarele cu uleiuri esențiale sunt o alegere excelentă pentru că purifică aerul și au capacitatea de a eradica bacteriile din aer. Pentru această încăpere, notele marine fresh care amintesc de valurile mării și aromele care au un miros curat, așa cum sunt inul, bumbacul, moscul și florile albe, sunt ideale pentru a oferi senzația de bunăstare și confort. 

Dacă vrei să transformi baia într-un adevărat SPA, pentru momentele dedicate îngrijirii personale, poți alege un odorizant profesional cu arome de mentă, eucalipt sau ghimbir. Desigur, există o gamă variată de arome de uleiuri pentru aromaterapie pe care le poți încerca în momentele de răsfăț. 


Odorizant profesional pentru hol  

De fiecare dată când treci pragul locuinței, ar fi ideal să fii întâmpinat de un parfum proaspăt și plăcut. Acesta te va primi în casă atât pe tine, cât și pe oaspeți, fără a vă copleși. Și cum poți menține o aromă neutră și plăcut mirositoare în această cameră, pe care toată lumea o va iubi, decât cu ajutorul unui odorizant profesional? Uleiurile esențiale cu note de citrice sau bergamotă funcționează excelent pentru holul de la intrare. 

Poți opta chiar și pentru combinarea unui parfum din uleiuri esențiale de citrice cu un parfum floral, cum ar fi mușcata sau lavanda, care vor da un boost stării de spirit cu care pășești în locuință. Știi deja cum să alegi mirosurile în funcție de note, așa că poți opta pentru tipurile de parfumuri care reprezintă cel mai bine personalitatea ta și a locuinței. 

Tipuri de parfumuri


Beneficiile unui odorizant profesional pentru casă 

Așa cum menționam la începutul articolului, parfumurile ambientale joacă un rol important în amenajarea interioară, iar odorizantele profesionale cu siguranță se numără printre cele mai naturale și mai ingenioase modalități de a fi întâmpinat de un miros plăcut în proprie locuință. Așa că dacă te întrebi încă de ce să optezi pentru odorizante de cameră profesionale, iată care sunt beneficiile pe care dispozitivele IMKER le pot aduce casei tale! 


Poți parfuma așa cum dorești fiecare spațiu din locuință 

Cu odorizantele de cameră profesionale IMKER poți parfuma orice spațiu din locuință așa cum îți dorești. Aceste aparate cu parfum de cameră sunt cel mai bun mod de a-ți înmiresma casa, asigurând o funcționare dedicată fiecărei zone, în funcție de preferințele tale în materie de arome.  


Ai garanția persistenței parfumului în cameră 

Ținând cont de faptul că odorizantele de cameră profesionale utilizează cea mai nouă tehnologie de difuzare, numită nebulizare la rece. Datorită acesteia, particulele mici de parfum dispersate în interiorul locuinței tale se mențin pentru mai mult timp în aer. 


Te bucuri de arome rafinate și deosebite 

Cu un odorizant profesional, te vei bucura întotdeauna de mirosuri selecte, rafinate și naturale, căci odorizantele profesionale IMKER funcționează pe baza uleiurilor esențiale care oferă o experiență olfactivă deosebită pe măsură ce aromele de parfum sunt dispersate în aer.


Ai multiple variante de arome de parfum din care poți alege 

Pentru un efect olfactiv minunat în interiorul locuinței, poți folosi arome diferite pentru fiecare încăpere, așa cum ți-am menționat în rândurile anterioare. Un odorizant profesional IMKER îți oferă ocazia de a alege dintr-o gamă variată de arome frumos mirositoare pentru casă, pe bază de uleiuri esențiale. Acestea pot fi achiziționate atât separat, cât și ca pachete de arome din uleiuri esențiale


Folosește intensitatea dorită, în intervalul stabilit 

Odorizantele de cameră profesionale folosesc tehnologia pentru a te ajuta să setezi intensitatea dar și intervalele de timp în care dorești să fie difuzat parfumul, ceea ce reprezintă un beneficiu major pentru crearea unei atmosfere excelente în locuința ta. Transformă locuința într-un loc plăcut și relaxant cu un odorizant profesional potrivit!   


Parfumează locuința într-un mod natural 

Dacă te gândești cum să-ți parfumezi casa într-un mod natural, odorizantul de cameră profesional este răspunsul! Acesta funcționează pe bază de uleiuri esențiale naturale așa că nu-ți riști sănătatea inhalând substanțe chimice nocive. Chiar dacă un odorizant de cameră cu bețișoare, de pildă, poate părea inofensiv, acesta are la bază parfumuri sintetice, „vinovate“ pentru că pot pune o amprentă nocivă asupra organismului, odată inhalate. 

Parfum pentru locuinta


Cele mai bune odorizante profesionale: 3 recomandări pentru locuința ta 

Pentru a reduce numărul căutărilor privind cel mai bun odorizant de cameră, îți vom oferi câteva recomandări de odorizante de cameră profesionale menite să schimbe radical atmosfera din casa ta. Iată sugestiile noastre pentru o experiență olfactivă minunată! 


    1. Aparat odorizant profesional IMKER AromaLUX M03

Dacă ești în căutarea unui odorizant profesional excelent, aparatul odorizant profesional IMKER AromaLUX M03 este un model exclusivist pentru parfumarea durabilă și plăcută a locuinței tale. Beneficiind de tehnologia de nebulizare la rece, acest dispozitiv asigură o parfumare naturală și rafinată în interiorul casei. 

IMKER AromaLUX M03

   

    2. Aparat de odorizare profesional IMKER AromaLUX L03 

Un alt odorizant profesional care utilizează cea mai nouă și eficientă tehnologie de parfumare numită nebulizare la rece este și aparatul de odorizare profesional IMKER AromaLUX L03, care folosește, de asemenea, parfumuri realizate din amestecuri de uleiuri esențiale naturale. Mai mult, dispune de bluetooth și wi-fi, în așa fel încât poate fi programat cu ușurință de pe telefon. 

IMKER AromaLUX L03


    3. Aparat de odorizare profesional IMKER AromaLUX XL03

Cu tehnologia de nebulizare la rece, utilizarea parfumurilor din uleiuri esențiale, opțiunea de programare, capacitatea rezervorului de 800 ml și aspect elegant, aparatul de odorizare profesional IMKER AromaLUX XL03 se numără printre cele mai bune odorizante de cameră. 

IMKER AromaLUX XL03

Transformă-ți casa în acasă și optează pentru un odorizant de cameră profesional pentru fiecare încăpere din locuință. Mai ales că, acum, știi care sunt cele mai potrivite note de parfum pentru fiecare încăpere și cunoști toate beneficiile pe care un astfel de dispozitiv le va aduce ambientului casei tale! 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!