Odorizante pentru casa profesionale

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Odorizante pentru casă de la IMKER


Dintotdeauna oamenii au recurs la parfumul diferitelor flori, fructe sau chiar rășini pentru a-şi înmiresma locuinţele sau spațiile în care își petrec timpul. Din cele mai vechi timpuri, arta preparării celor mai sofisticate şi îmbietoare parfumuri destinate împrospătării spaţiilor s-a bucurat de o mare apreciere. Iar dacă în vechime se recurgea în special la arderea plantelor aromatice pentru a parfuma o locuinţă sau un spaţiu de cult, astăzi recurgem, în special, la odorizante pentru casă.

Din acest motiv, am creat o colecţie de odorizante profesionale pentru casă, cu ajutorul cărora să te poți bucura nu numai de o atmosferă încântătoare în propria locuință sau în propriul spațiu de lucru, dar și de o adevărată terapie. De-a lungul timpului, fiecare cultură a valorificat în propriul fel băgăția naturii, însă rolul plantele aromatice a jucat un rol important pentru fiecare în parte, nu numai pentru că ofereau ambientul potrivit spațiilor de întâlnire și cult sau locuințelor, dar și pentru că se dovedeau și adevărate terapii pentru cei care le întrebuințau, oferirea adevărate remedii medicale.

Mirosul plăcut al multora dintre plantele aromatice pe care le folosim astăzi au fost însoţite, dintotdeauna, şi de proprietăţi terapeutice, ceea ce a făcut ca întrebuințarea acestora să aibă și o funcţie medicală de care ne putem bucura și în ziua de astăzi atunci când alegem uleiurile esențiale potrivite. Din acest motiv vă punem la dispoziție o gamă largă de uleiuri esențiale naturale și aparate odorizante pentru casă, tocmai pentru a vă putea bucura deopotrivă de experiențe senzoriale deosebite, dar și de proprietățile terapeutice ale acestor plante. Fiecare plantă are virtuțile sale medicale, demonstrate de o practică de multe mii de ani vechime prin care nu numai că s-a confirmat eficacitatea acestor, dar s-au și descoperit afecţiunile specifice cărora li se adresează fiecare plantă în parte, de la stresul până la insomnia sau lipsă de energie.

Aşa că ori de câte ori alegeţi să vă bucuraţi de uleiurile noastre esenţiale şi de odorizantele pentru casă pe care vi le punem la dispoziție, puteţi avea în vedere şi aceste criterii atunci când alegeţi gama de arome care să vă binedispună în fiecare zi. Indiferent pentru care dintre arome optați, de la iasomie la mandarină, de la santal la lemn de cedru sau de la ambră la lăcrămioare, sănătatea dumneavoastră, fizică și emoțională, poate fi mult îmbunătățită, în funcție de proprietățile acestor plante sau rășini.

Dacă optaţi pentru ca mirosul de lavandă să fie parfumul locuinței dumneavoastră, ţineți cont de calitatea acesteia de a induce calmul şi relaxarea și de a ameliora insomnia, ceea ce înseamnă că, folosită împreună cu aparatul odorizant pentru casă, va asigura o atmosferă destinsă în care vă veți puteți relaxa și debarasa de grijile cotidiene. Aşa că atunci când vă întocmiţi paleta de arome pe care odorizantele noastre profesionale să o transforme în cea mai plăcută experienţă olfactivă, puteţi ţine cont şi de calităţile terapeutice ale plantelor pe care le selecţionaţi. Tocmai pentru a transforma spaţiul pe care îl parfumati nu numai într-o sursă de delectare, dar şi într-una de sănătate.

Cu atât mai mult cu cât uleiurile noastre esenţiale sunt 100% naturale, conservând toate aceste proprietăţi terapeutice ale plantelor de care puteţi beneficia şi dumneavoastră în intimitatea propriei locuințe. Alegând aparatele de odorizat pentru casă împreună cu uleiurile esențiale pe care vi le punem la dispoziţie, veţi alege nu numai să împrospătaţi spaţiul în care locuiţi sau biroul în care lucrați ci şi să aduceţi un plus de sănătate cu fiecare utilizare.

Fie că optaţi pentru un pachet special pentru parfumarea interiorului, compus dintr-un dispersor și un set de uleiuri sau alegeți să selectați individual parfumurile care să vă încânte zilnic, produsele noastre vă vor aduce toate beneficiile posibile. Deopotrivă în ceea ce privește calitatea experienței ca atare și a rezultatelor terapeutice, dar și în ceea ce privește calitatea aparatelor de dispersie.

Aparatele de odorizare pe care vi le oferim folosesc o tehnologie specială de dispersie, numită nebulizare la rece sau atomizare, prin care uleiul esențial este transformat în particule extrem de fine și, totodată, extrem de persistente. Iar acest lucru nu înseamnă altceva decât că vă veți putea bucura de mirosul și beneficiile plantelor preferate pentru foarte mult timp, persistența mirosului fiind garantată tocmai prin această tehnologie de ultimă oră a odorizantelor noastre profesionale.

Poti explora beneficiile odorizantelor profesionale auto pentru a-ti crea o parfumare rafinata in masina si, in acelasi timp, difuzata astfel incat sa simti mireasma parfumurilor din uleiuri esentiale. Aparatele profesionale IMKER pentru masina sunt disponibile in mai multe modele, dintre care unul va fi cu siguranta pe placul tau, plus o colectie de peste 20 de parfumuri din uleiuri esentiale premium, care iti ofera un parfum deosebit, fie ca preferi un parfum fresh, dulce, oriental, masculin, antitabac, lemnos ori floral.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00

0733 713 555 office@imker.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!