Odorizante spatii comerciale profesionale

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Aparate odorizante profesionale pentru afaceri


Cauti un odorizant profesional pentru cabinete notariale si de avocatura? Esti in locul potrivit!

Stim ca mirosurile neplacute pot tulbura angajatii si in acelasi timp pot alunga clientii din orice mediu de afaceri. Acest lucru se aplica si bailor, atelierelor si spatiilor restranse mici care pot prinde cu usurinta mirosuri neplacute. 

Pentru a mentine sanatos, atat personalul cat si clientii, aerul trebuie sa circule in toata incinta. Una dintre cele mai bune modalitati de a mentine o aroma placuta in spatiul de lucru este utilizarea unor odorizante profesionale care elibereaza cantitati mici de parfumuri la un interval stabilit.

Pe langa mentinerea optimismului oamenilor, aerul proaspat te ajuta sa gandesti mai bine si creste nivelul de energie. Tocmai de aceea, pentru a atinge nivelul optim de productivitate, aerul de la locul de munca trebuie sa fie mereu proaspat! 

Odorizantele profesionale IMKER sunt versatile si pot fi utilizate in majoritatea spatiilor. Acestea pot fi usor controlate si configurate in cateva minute. Cu odorizantele profesionale de aer, puteti crea o ambianta proaspata si primitoare la locul de munca. Odorizantele profesionale IMKER sunt potrivite si pentru cabinetele stomatologice! Astfel emotiile pe care le generati prin parfumare si prin informarea clientilor cu privire la tratamentul acestora ii vor ajuta sa revina cu incredere!

Daca te-ai hotarat sa cumperi un odorizant profesional pentru afaceri iti recomandam sa vezi si aromele de uleiuri esentiale disponbile.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!