Seturi odorizante profesionale si parfumuri

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Set difuzor aromaterapie si parfumuri din uleiuri esentiale


Pe langa aspectul unei camere, si mirosul acesteia este important. Pentru a rezolva aceasta problema simplu si rapid, iti punem la dispozitie seturi cu aparate de odorizare profesionale IMKER si diferite arome de parfum sau accesorii (geanta/borseta pentru depozitare)! 

Odorizantele disponibile la noi pe site sunt potrivite atat in incaperi mici, medii sau mari cat si pentru masina. Tehnologia avansata de difuzie a parfumului prin nebulizarea la rece, transforma parfumul din uleiuri esentiale (fara adaos de apa) in particule foarte fine care sunt purtate de curentii de aer si dureaza mult. Pentru ca parfumul sa fie folosit eficient, odorizantul de camera sau odorizantul auto profesional poate fi programat sa pulverizeze pe mai multe nivele de intensitate.

Pentru spatiul de lucru, la birou cumpara pachetul combo de odorizante profesional, durabil si de calitate garantata! Din experienta clientilor nostri, inlocuirea rezervei de 100 ml este necesară la peste 3-4 luni, la un nivel mediu de dispersie. Astfel, raportul calitate-pret este unul foarte bun! 

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pachet odorizant profesional cu parfumuri iti recomandam sa vezi toate promotiile disponbile.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!