Pana pe 22 martie suportul telefonic nu este disponibil. Comenzile plasate vor fi livrate in perioada 26-29 martie. Ne puteti contacta prin email la office@imker.ro.

Cum alegi un parfum de cameră în funcție de sezon? - 8 arome IMKER pe care trebuie sa le incerci

Cum alegi un parfum de cameră în funcție de sezon? - 8 arome IMKER pe care trebuie sa le incerci
Ți s-a întâmplat vreodată să mergi într-un magazin și să îți rămână imprimat în memorie parfumul subtil? Este cea mai bună dovadă a faptului că parfumurile ambientale contribuie în mod semnificativ la conturarea unei experiențe senzoriale plăcute, de care îți vei aminti mereu cu drag. În același timp, un parfum de cameră crește confortul la interior și ajută la crearea unei atmosfere prietenoase și calde. Întrebarea care se pune de cele mai multe ori este: cum alegi un parfum de cameră care să aducă natura mai aproape de tine în fiecare sezon? Am decis să răspundem la această întrebare și să te ajutăm cu sfaturi pentru alegerea celor mai bune parfumuri de cameră profesionale. 


Ce opțiuni ai atunci când vine vorba de parfumarea locuinței?

Dacă stăm să ne uităm la tipurile de parfumuri de cameră pe care le găsim în magazine, putem trage o singură concluzie: oamenii au început să pună accent din ce în ce mai mult pe confortul interior și pe crearea unui spațiu unic și parfumat, iar producătorii se conformează și lansează produse pentru toate tipurile de spații și nevoi. Indiferent dacă ai nevoie de un parfum de cameră pentru living, spațiul de birou sau magazinul comercial din mall, întotdeauna vei la dispoziție mai multe opțiuni cu cele mai bune odorizante de cameră. Iată care sunt acestea:

•    Difuzoare pe bază de ulei

Un difuzor cu uleiuri esențiale, numit de multe ori și difuzor pentru aromaterapie, descompune uleiurile esențiale și dispersează în aerul din cameră parfumuri subtile și plăcute. Difuzoarele pe bază de ulei sunt cele mai bune odorizante de cameră pentru cei care vor mai mult decât un simplu parfum – studiile au arătat faptul că acestea pot combate stresul, pot crește productivitatea și gradul de concentrare și pot schimba instant starea de spirit. 

•    Lumânări parfumate

Lumânările parfumate vor crea întotdeauna o atmosferă confortabilă și vor transforma spațiul într-o oază de liniște și relaxare în care îți vei dori mereu să te retragi. Există o gamă atât de variată de lumânări parfumate încât probabil îți va fi greu să o alegi pe care care se potrivește cel mai bine locuinței tale.

•    Odorizante profesionale

Odorizantele profesionale au un design modern, fiind folosite de obicei în spațiile comerciale. Modul de funcționare inovativ le face însă potrivite și pentru locuința personală sau chiar și pentru mașină. Există odorizante profesionale auto de mici dimensiuni, elegante, care îți vor încânta simțurile în fiecare călătorie pe care o faci cu mașina și îți vor induce o senzație de relaxare. 

•    Odorizante tip puf sau spray

Le regăsim de obicei în toate magazinele, sunt bune pentru parfumarea unui spațiu, însă nu sunt la fel de eficiente ca odorizantele profesionale. Parfumul nu persistă o perioadă prea mare de timp după dispersare, iar spray-ul trebuie înlocuit periodic.

•    Bețișoarele parfumate

Dacă vrei să îți creezi o atmosferă perfectă de liniște sau meditație, atunci aprinderea unor bețișoare parfumate reprezintă opțiunea ideală. Cu toate acestea, de aroma emanată de bețișoare te vei bucura o perioadă scurtă de timp. Dacă vrei ca spațiul să fie parfumat tot timpul, trebuie să te orientezi către un difuzor cu uleiuri esențiale sau parfumuri de cameră profesionale.

Acestea sunt cele mai practice opțiuni și cele care îți vor veni cel mai des în minte atunci când te gândești cum să alegi un parfum de cameră. Bineînțeles, procesul de alegere al celor mai bune odorizante de cameră  nu se oprește aici pentru că există multe criterii pe care le poți lua în considerare pentru a lua decizia finală. Unii oameni caută varietatea și existența posibilității de a schimba aroma în momentul în care s-au plictisit de una, alții caută subtilitatea și eleganța parfumului. Există și o categorie mare de oameni care vor să folosească odorizantele de cameră pentru a acoperi mirosului de tutun sau de animale de casă. Pasionații de aromaterapie își doresc mai mult decât un parfum și sunt în căutarea unei senzații de liniște și relaxare totală.


Cum alegi un parfum de cameră în funcție de sezon?

relaxare acasa sezon rece

După cum ai putut vedea mai sus, motivele pentru care oamenii își doresc un odorizant de cameră sunt diverse și cel mai important, sunt subiective. Nu îți putem spune ce parfum de cameră să alegi în funcție de starea ta interioară sau de nevoi, însă îți putem recomanda odorizante în funcție de sezon.

Primăvara – prospețime și revigorare

Primăvara este anotimpul în care natura renaște la viață, iar simțurile noastre se trezesc și ele ușor. Cele mai bune odorizante de cameră pentru primăvară sunt cele cu arome delicate și fresh. Îți recomandăm în acest sens uleiurile esențiale cu aromă de ylang ylang, mosc, iasomie, portocală, lămâie. 

Vara – parfumul delicat al florilor

Vara o poți aduce la tine acasă cu ajutorul unui parfum de cameră profesional cu aromă florală. Alege un odorizant cu miros de trandafir, bergamotă sau lavanda și de fiecare dată când vei intra într-o cameră vei simți că ai pășit într-o grădină plină cu flori proaspete, care nu se ofilesc niciodată. Sau esti in vacanta si ai poposit intr-un camp de lavanda inflorita.

Toamna – căldură și intimitate

Toamna este anotimpul în care locuința devine din nou un sanctuar, o oază de liniște în care ne retragem. Cele mai bune arome pentru acest anotimp sunt cele care îți aduc acel sentiment de intimitate și căldură. Încearcă un ulei esențial cu vanilie în combinație cu citrice precum mandarine, grapefruit sau portocală. 

Există și persoane care își aleg aroma în funcție de experiențele senzoriale, iar plăcinta bunicii le aduce aminte mereu de anotimpul în care cad frunzele. Poți alege parfumul de cameră și în funcție de astfel de amintiri pentru un plus de intimitate. Da, există și odorizante cu mirosuri inedite, cum ar fi cel de plăcintă, trebuie doar să le cauți în locul potrivit.

Iarna – arome lemnoase și scorțișoară

Iarna te duce de cele mai multe ori cu gândul la vin fiert, scorțișoară și brad îmbodobit în jurul căruia se strânge toată familia. De ce să nu te bucuri de această atmosferă și senzație plăcută în fiecare zi a acestui sezon? Odorizantele de cameră cu aromă de pin, eucalipt, scorțișoară și brad sunt ideale pentru această perioadă.


Odorizantele profesionale de la IMKER

IMKER este partenerul de încredere al tuturor persoanelor care își doresc să creeze un mediu plăcut acasă, în mașină sau într-un spațiu comercial. Odorizantele profesionale de la IMKER au fost concepute pentru a oferi experiențe senzoriale memorabile. Fiecare parfum de cameră a fost realizat cu atenție la detaliile clienților, cu ingrediente de calitate, naturale. Indiferent dacă optezi pentru un difuzor pentru aromaterapie sau pentru un odorizant cu uleiuri esențiale, poți fi sigur că te vei bucura de o aromă delicată o perioadă lungă de timp. 

Am vorbit pe tot parcursul acestui articol despre experiențe pe care parfumurile le oferă, iar la baza produselor IMKER stă această concepție – nu este vorba doar despre o simplă aromă, ci despre o călătorie senzorială și olfactivă care te poartă departe. Aromele IMKER nu sunt doar simple uleiuri esentiale, ci o combinatie atent realizata care creeaza parfumuri rafinate, unice, deosebite, care isi dezvaluie aromele surprinzator, pe masura ce notele de varf, medii sau de baza se elibereaza si plutesc in aer. 

Tehnologia de nebulizare la rece pe care o folosesc difuzoarele de aromaterapie IMKER ajuta parfumul din uleiuri esentiale sa fie difuzat in particule foarte mici, mai usoare decat aerul, care plutesc mai mult si se distribuie mai extins in aer, ceea ce le face sa fie odorizante cu miros persistent, de care sa te bucuri mai mult timp.

 

Aromele IMKER din uleiuri esentiale - recomandari de top pentru fiecare anotimp

Uleiuri esentiale combinatii IMKER
Daca ti-am starnit curiozitatea si doresti sa alegi aromele IMKER potrivite pentru fiecare sezon, de care sa te bucuri acasa ori in masina, iata care sunt recomandarile noastre:

- Primavara: BOLERO si BLAVET.
BOLERO este o aroma fresh, cu note ierboase, ca o gradina proaspata care te invaluie la inceputul primaverii cu energie si frumusete. BOLERO este o aroma fresh, senzuala ca un dans in care ne lasam purtati si capatam energie. Cu BOLERO viata devine dinamica si placuta.
Uleiurile esentiale din componenta BOLERO (bergamota, lamaie, portocala, grapefruit, eucalipt, trandafir, ghimbir, mosc, labdanum, ambra, lemn de santal).

BLAVET este aroma vedeta din colectia IMKER AromaNatural. Nu trebuie sa spunem altceva despre ea, in afara de faptul ca BLAVET este mereu top vanzari, implicit cea mai apreciata aroma de marea majoritate a clientilor nostri. Poate si pentru ca are cea mai echilibrata si sofisticata combinatie de uleiuri esentiale, care atinge cele mai multe gusturi. Daca nu ai incercat-o, trebuie sa o faci neaparat si o poti folosi in orice anotimp, nu doar primavara.
Uleiurile esentiale din componenta BLAVET (lamaie, portocala, trandafir, iasomie, gardenie, lacramioare, ylang ylang, lemn de cedru, vanilie, mosc, ambra, lemn de santal).

- Vara: AMORIO si VENEZIANO
AMORIO -  este o aroma echilibrata, relaxata, eleganta, care ne poarta prin zone insorite, cu flori, fructe mediteraneene si campuri de lavanda inmiresmate. Este foarte apreciata de cei care folosesc aparatele IMKER pentru casa (modele de tip M) dar si de cei care o difuzeaza in masina.
Uleiurile esentiale din componenta AMORIO (portocala, iasomie, mandarine, iris, geranium, lavanda, mosc, vanilie).

VENEZIANO este o aroma fresh, reconfortanta, care te transpune in starea petrecerilor de vara, in aer liber, alaturi de prieteni. Notele de citrice, iris, iasomie si lacramioare creeaza un parfum reconfortant asemeni unui cocktail savurat intr-o vacanta in Italia. 
Uleiurile esentiale din componenta VENEZIANO (portocala, mandarine, grepfruit, lacramioare, iasomie, iris, mosc, vanilie).

- Toamna: alegem arome mai calde, usor dulci, insa deloc deranjante, cum ar fi MISTERIOSO ori CONFESSION. Ambele au uleiul esential de vanilie drept componenta importanta, la care se adauga flori pretioase, cum ar fi ylang ylang, trandafir, tamaie sau citrice. Cu parfumul potrivit, atmosfera de acasa sau din masina devine placuta si confortabila.
Uleiurile esentiale din componenta MISTERIOSO (ylang ylang, trandafir, anason, vanilie, ambra, lemn de santal, mosc).
Uleiurile esentiale din componenta CONFESSION (lamaie, bergamota, iasomie, lemn de santal, patchouli, tamaie, mosc).

- Iarna: sezonul potrivit pentru aroma FESTIVO - aroma sarbatorilor sau aroma MAGIC, o combinatie echilibrata de uleiuri esentiale care creeaza o atmosfera cu adevarat magica, asa cum este a perioadei de iarna.
FESTIVO este parfumul IMKER AromaNatural pentru aromatizarea spatiilor care ne aminteste de bucuria sarbatorilor de iarna, de bunatate si iubire, de caldura caminului primitor si mirosul de portocale si prajituri. 
Avand in vedere componenta de uleiuri esentiale din aroma FESTIVO este o aroma care are influenta si asupra imunitatii si starii noastre generale de sanatate.
Uleiurile esentiale din componenta FESTIVO (portocala, scortisoara, cuisoare, vanilie, note lemnoase).

MAGIC este un parfum rafinat, pudrat, o atingere fina de note dulci, orientale, care se desfasoara apoi intens cu miresmele florale care ne transpun in gradinile luxuriante. Este un parfum arabesc ce ne duce in lumea magica, primitoare, luxurianta si ne incanta prin prospetimea, intensitatea si persistenta de durata.
Uleiurile esentiale din componenta MAGIC (lamaie, portocala, mosc, ambra, vetiver, note pudrate).


Cu ce aparate IMKER le poti difuza si cum functioneaza

Aparatele IMKER pentru difuzarea parfumurilor din uleiuri esentiale functioneaza cu tehnologia de nebulizare la rece, ceea ce inseamna ca nu este nevoie sa folosesti apa, ci doar uleiul esential din care aparatul va prelua o cantitate foarte mica pe care o va nebuliza in particule foarte fine, care vor pluti mai mult timp in aer. Astfel, odata ce pui parfumul in rezervor, nu mai ai grija difuzorului pentru saptamani sau luni intregi, ci doar te bucuri de un parfum rafinat si placut.

- pentru casa poti folosi difuzoarele de camera profesionale cu nebulizare la rece, tip IMKER AromaLUX M02, M03 sau L03. Aparatele se programeaza sa difuzeze si in anumite intervale orare, cu intensitati diferite. Programarea se realizeaza usor, cu ajutorul unei aplicatii care se instaleaza pe telefon si se conecteaza la aparat prin bluetooth (doar in momentul programarii, apoi se poate deconecta)
IMKER odorizant de camera M03 difuzor aromaterapie
- la difuzoarele auto de uleiuri esentiale, tip IMKER AromaLUX XS02 si XS03, aparatele se progameaza manual, cu ajutorul butoanelor pe diferite niveluri de intensitate.
difuzor auto uleiuri esentiale odorizant auto profesional IMKER


 

Concluzie

Cele mai bune și potrivite soluții în materie de parfumuri pentru cameră le vei găsi aici. Trebuie doar să le alegi pe cele mai bune pentru tine, iar apoi să te așezi pe canapea, să închizi ochii și să simți cum începe să te cuprindă un amalgam de emoții și senzații. 

Nu exagerăm când spunem că odorizantele de cameră și aromele de la Imker sunt exact ca o îmbrățișare de care ai nevoie în fiecare zi. Încearcă-le și tu și vei vedea cât de mult îți poate schimba starea de spirit parfumul de cameră potrivit!

 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!