Cadouri de lux pentru nași: Răsfață-i cu un dar elegant și sofisticat

Cadouri de lux pentru nași: Răsfață-i cu un dar elegant și sofisticat

Nașii sunt acele persoane importante din viața oricărui cuplu, fie că vorbim despre nașii de cununie civilă, nașii de nuntă sau nașii de botez. Ca prieteni de suflet și părinți spirituali, nașii te ghidează prin etapele vieții, în cele mai bune și dificile momente, legătura cu aceștia fiind una specială și semnificativă. Tocmai din acest motiv, alegerea unor cadouri pentru nași poate reprezenta o reală provocare, întrucât vei dori să le oferi părinților spirituali daruri care să egaleze bunătatea, sprijinul și ajutorul oferite de-a lungul timpului. 

Dacă ne urmărești deja pe blog de ceva timp, cu siguranță ai remarcat dedicarea noastră în ceea ce privește cele mai inspirate idei de cadouri, prin urmare nu te vom dezamăgi nici în ceea ce privește alegerea cadourilor pentru nași, indiferent de statutul acestora. Mai mult, îți vom recomanda cadouri de lux pentru nași, menite să reprezinte toată dragostea și aprecierea pe care le-o porți. Iată cum îți poți răsfăța nașii cu daruri elegante și sofisticate, marca IMKER

Ce cadouri să oferi nașilor în funcție de tipul și statutul acestora? 

Ideal ar fi să oferi nașilor cadouri care să aibă atât rol practic, cât și un impact emoțional puternic. În această ordine de idei, este important să faci un research pentru a descoperi ce anume și-ar putea dori nașii cu ocazia aniversărilor și sărbătorilor din an. Vestea bună este că în colecția IMKER vei descoperi o mulțime de cadouri de lux pentru nași, sofisticate și utile în egală măsură. Iată propunerile noastre de cadouri pentru nași, în funcție de tipul și statutul acestora! 

Cadouri pentru nașii de cununie civilă 

Există o mulțime de cadouri pentru nașii de cununie civilă, acestea putând varia în funcție de personalitatea lor. Iată câteva idei de cadouri de lux pentru nașii de cununie civilă, ce se vor demonstra a fi unele dintre cele mai speciale alegeri pe care le poți face!

  • Seturi de odorizante profesionale și parfumuri 

Seturile de odorizante profesionale și parfumuri pot fi unele dintre cele mai inspirate idei de cadouri pentru nașii de cununie civilă. Fie că optezi pentru varianta unui pachet cu aparat de odorizare profesional și arome de parfumuri, fie că alegi un pachet pentru mașină și casă cu odorizant profesional și odorizant cu bețișoare, cu siguranță nașii vor aprecia acest cadou deosebit. 

  • Pachete de arome din uleiuri esențiale 

Dacă nașii de cununie civilă sunt pasionați de tot ceea ce înseamnă aromaterapia, atunci una dintre cele mai inspirate de idei de cadouri pentru nași poate fi alegerea unui pachet de arome din uleiuri esențiale. Aceștia se vor putea bucura de aromele îmbietoare ale uleiurilor esențiale în confortul propriei locuințe. 

  • Cosmetice pe bază de uleiuri esențiale 

Nașii de cununie civilă sunt persoane care pun un accent deosebit pe produsele organice destinate îngrijirii personale? Atunci cadouri de lux pentru nași pot fi considerate și produsele cosmetice IMKER, pe bază de măghiran, coriandru și piper negru. 

Produse cosmetice IMKER

Cadouri pentru nașii de nuntă 

Părinții spirituali care ajută la uniunea unui cuplu le sunt martori acestora la trecerea lor înspre „soț” și „soție”, prin urmare au unul dintre cele mai importante statuturi. Și asta pentru că nașii de nuntă au responsabilitatea de a-i ghida pe tinerii miri prin pașii vieții și de a-i învăța pe fini principiile fundamentale ale familiei și căsniciei. 

Așadar, idei de cadouri pentru nașii de nuntă trebuie să fie cu adevărat deosebite, pentru a reuși să se ridice la nivelul statutului lor. Desigur, cadourile vor diferi în funcție de stilul de viață al nașilor și interesele acestora, însă ți-am pregătit câteva idei de cadouri de lux pentru nașii de nuntă din care să te inspiri! 

  • Pachet cadou pentru bărbați luxury IMKER 

Analizând colecția de cadouri IMKER, considerăm pachetul cadou pentru bărbați luxury IMKER una dintre cele mai luxuriante idei de cadouri pentru nașii de nuntă. Acesta conține aparatul best-seller IMKER AromaLUX XS02.AC, o selecție de 3 parfumuri best-seller din colecțiile IMKER blends, materiale premium, un card cadou și o pungă de lux cadou. Nașul de nuntă se va bucura să primească un astfel de cadou original! 

  • Pachet cadou pentru femei luxury IMKER 

Colecția IMKER prezintă și una dintre cele mai inspirate idei de cadouri pentru nașa de nuntă și aici vorbim despre pachetul cadou pentru femei luxury IMKER. Asemenea pachetului descris anterior, și acesta conține aparatul best-seller IMKER AromaLUX XS02.AC, o selecție de 3 parfumuri best-seller din colecțiile IMKER blends, materiale premium, un card cadou și o pungă de lux cadou. Va fi cu siguranță un cadou elegant pentru o femeie specială precum nașa de nuntă! 

  • Pachet cu aparat de odorizare profesional și arome de parfum 

Atunci când vine vorba de idei de cadouri pentru familie, cu alte cuvinte cadouri pentru persoane apropiate, la fel cum sunt și nașii de nuntă, ne dorim să oferim cadouri utile și semnificative, care să-i bucure nespus. Unul dintre aceste cadouri pentru nașii de nuntă poate fi un pachet cu un odorizant profesional auto și parfumuri din uleiuri esențiale. De pildă, un aparat de odorizare profesional IMKER AromaLUX și câteva arome din uleiuri esențiale GoodLife pot constitui unul dintre cele mai inspirate seturi cadou pentru nașii de nuntă.

Arome din uleiuri esențiale GoodLife

Cadouri pentru nașii de botez

Și părinții spirituali ai mezinului familiei au un rol important în viața micuțului, întrucât nașii de botez vor fi cei care îl vor ghida și susține atunci când părinții nu vor putea. Ține cont de rolul important pe care aceștia îl au în viața copilului tău și inspiră-te din rândurile următoare pentru a găsi cele mai bune idei de cadouri pentru nașii de botez! 

  • Odorizant profesional pentru casă și arome din uleiuri esențiale 

Știi deja cum influențează parfumurile modul în care ne simțim și ne comportăm, motiv pentru care ar trebui să alegi un cadou care să-i transpună pe nași într-o stare bună fizică și psihică. În acest sens, una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru nașii de botez poate fi un odorizant profesional pentru casă, alături de câteva parfumuri din uleiuri esențiale IMKER

  • Odorizant profesional auto și arome din uleiuri esențiale 

Alte cadouri de lux pentru nașii de botez pot fi și odorizantele auto profesionale, cu atât mai mult cu cât aceștia sunt pasionați de călătoriile cu mașina. Pe lângă faptul că un odorizant auto poate fi o idee originală de cadou pentru nașii de botez, acesta poate fi si cel mai frumos cadou pentru pasionații auto. Doar ți-am povestit într-un articol anterior de ce un odorizant de mașină poate fi un cadou inspirat! 

  • Arome de uleiuri pentru aromaterapie

Dacă nașii de botez iubesc aromaterapia și efectele miraculoase ale acesteia, un cadou de lux pentru nași ar putea fi o selecție de arome de uleiuri pentru aromaterapie, cu note de lămâie, portocală, mentă, iasomie, rozmarin, tamâie sau scorțișoară - unele dintre cele mai populare esențe din istoria parfumului. Va fi cu siguranță un cadou inspirat și unic! 

Arome de uleiuri pentru aromaterapie

Idei de cadouri pentru nași, de ziua lor 

Zilele aniversare și onomastice sunt cu siguranță ocazii speciale, ce merită sărbătorite cu cadouri pe măsura importanței lor. Iar când vine vorba de cadouri pentru nași, lucrurile pot părea puțin mai complicate, mai ales când ești în căutarea unor cadouri de mulțumire pentru nași sau a unor cadouri personalizate. Gama IMKER te așeaptă, însă, cu unele dintre cele mai luxuriante cadouri pentru nași, pe care le poți oferi acestora cu ocazia aniversării lor. Iată recomandările noastre! 

  • Aparat odorizant profesional IMKER AromaLUX M03 

Unul dintre cele mai bune trucuri pentru un miros plăcut în casă este cu siguranță achiziționarea unui odorizant profesional pentru locuință. Fă-le o surpriză plăcută nașilor, de ziua lor și dăruiește-le un aparat odorizant profesional IMKER AromaLUX M03 (parfum inclus), pentru o parfumare naturală și rafinată a locuinței cu parfumuri din uleiuri esențiale. 

  • Aparat odorizant profesional IMKER AromaLUX L03

Un alt cadou pentru nași poate fi și aparatul de odorizare profesional IMKER AromaLUX L03 (parfum inclus). Acest difuzor pentru aromaterapie folosește parfumuri premium din uleiuri esențiale, pentru o parfumare persistentă și relaxantă în întreaga locuință. Cu siguranță nașii vor fi surprinși de un asemenea cadou original! 

  • Aparat odorizant profesional IMKER AromaLUX L04

Dacă dorești să-ți surprinzi nașii cu cele mai noi tehnologii în materie de odorizante profesionale, îți recomandăm să le dăruiești aparatul odorizant profesional IMKER AromaLUX L04 - Bluetooth (parfum inclus). Acesta utilizează cea mai eficientă tehnologie de parfumare numită nebulizare la rece și folosește parfumuri realizate din amestecuri de uleiuri esențiale naturale din gama AromaNatural

Aparat odorizant profesional IMKER AromaLUX L04

Idei de cadouri pentru nași de Sărbători 

Sărbătorile sunt cu siguranță ocazii unice pentru a-ți surprinde nașii de nuntă sau de botez cu daruri unice și speciale. Fie că vorbim despre Paște sau Crăciun, urmează să-ți propunem câteva idei de cadouri pentru nași din care să te inspiri pentru a face cea mai bună alegere! 

  • Odorizante de cameră cu bețișoare 

Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru nași practice și originale în egală măsură, atunci odorizantele de cameră cu bețișoare ar putea fi o alegere perfectă în perioada sărbătorilor. În timp ce cadourile de Paște potrivite ar putea fi odorizantele cu bețișoare și arome de iasomie și salvie, în perioada sărbătorilor de iarnă aromele de scorțișoară, cuișoare și anason vor fi cele care primează. 

  • Arome din uleiuri esențiale specifice sezonului 

Dacă ai nevoie de inspirație pentru cele mai bune cadouri pentru nași cu ocazia sărbătorilor, gama de arome din uleiuri esențiale IMKER este răspunsul. De aici vei putea selecta parfumuri din uleiuri esențiale naturale, pentru a aduce un plus de prospețime în interiorul locuinței părinților spirituali, indiferent de sezon. 

  • Accesorii pentru difuzoare aromaterapie 

Dacă ești în căutarea unor moduri inovatoare de a-ți impresiona nașii, trebuie să știi că există și accesorii de aromaterapie ingenioase pe care le poți oferi acestora. De pildă, o brățară de aromaterapie de tip difuzor pasiv pentru uleiuri esențiale sau un pandantiv de aromaterapie pot fi alegeri mai mult decât originale de cadouri de lux pentru nași. 

Accesorii pentru difuzoare aromaterapie

Sperăm ca această listă valoroasă de cadouri pentru nași să te inspire în alegerea celor mai elegante și sofisticate daruri pentru aceștia. Indiferent de alegere, magazinul online IMKER îți stă la dispoziție cu cea mai diversificată colecție de odorizante profesionale și arome de uleiuri esențiale, menite să reprezinte, fiecare în parte, cadouri unice și de lux pentru nașii de cununie, nuntă sau botez. Tu ce cadouri ai alege pentru nașii tăi?

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!