Pana pe 22 martie suportul telefonic nu este disponibil. Comenzile plasate vor fi livrate in perioada 26-29 martie. Ne puteti contacta prin email la office@imker.ro.

De ce si cum influenteaza parfumurile modul in care ne simtim si ne comportam? (2)

De ce si cum influenteaza parfumurile modul in care ne simtim si ne comportam? (2)
Gandeste-te la un miros neplacut pe care l-ai simtit de curand si incearaca sa iti amintesti cum te-ai simtit. Corpul iti era in alerta, probabil ti-ai incruntat fata, ti-ai pus mainile la nas in incercarea de a stopa mirosul.
Starea fizica se schimba, pulsul incepe sa creasca, clipim mai des si chiar conductiviatea pielii se schimba. Si, binenteles,
si starea psihologica se schimba. Intr-un mediu in care miroase urat, devenim mult mai iritati si ne pierdem rabdarea, ne grabim sa scapam de acel miros fie plecand de acolo, fie cautand solutii de a stopa sau acoperi mirosul.
Chiar si fumatorii, desi isi doresc sa fumeze acea tigara, isi doresc sa stea intr-un loc in care fumul de tigara nu se simte. De aceea cauta asa-numitele parfumuri antitabac, din dorinta de a neutraliza mirosul de tutun.


Deci, mirosul neplacut produce schimbari in modul in care ne simtim fizic si psihic. Similar, si atunci cand intalnim mirosuri placute, se produc de asemenea schimbari fizice si psihice. 


Mirosurile care ne plac, ne fac sa ne simtim bine, ne transpun intr-o stare buna atat fizic cat si psihic.

Cand traim o stare de spirit pozitiva, apar tot felul de reactii pozitive. Dormim mai bine, ne simtim mai putin stresati, ne concentram mai bine, suntem mai rezistenti fizic, chiar si stima de sine este mai sanatoasa.
Deci, stiind aceste lucruri, intelegem ca prin parfumuri, care reprezinta mirosuri placute, avem un instrument puternic la indemana pentru a ne ajuta corpul si mintea sa intre intr-o stare pozitiva, mirosind parfumuri care ne plac in mod deosebit.

Tie ce fel de parfumuri iti plac?
In afara de o paleta generala, placuta de aproape toata lumea, sunt pafumuri care iti plac tie in mod deosebit, pentru ca fac legatura cu amintirile imprimate in memoria inconstienta, ca urmare a experientelor din copilarie.
Din colectiile de parfumuri IMKER din uleiuri esentiale care includ peste 25 de arome premium, sunt arome pe care le punem frecvent in TOP 5 in functie de preferintele tuturor clientilor IMKER, sau preferatele femeilor, sau preferatele barbatilor. Totusi, sunt situatii in care un parfum sa fie foarte placut de anumiti clienti si respins de altii (ex. nu suport parfumurile dulci, imi plac cele fresh - versus nu suport parfumurile fresh, imi plac cele dulci). Cunoscand aceste lucruri, explicatiile sunt evidente: uleiurile esentiale din componenta ii trezesc anumite amintiri placute, pe cand pentru alti poate sa nu insemne nimic, daca experientele lor din copilarie nu au avut legatura cu un asemenea parfum, sau, dimpotriva, sa le evoce amintiri neplacute si ca urmare il vor cataloga drept neplacut.




Ne plac parfumurile care declanseaza amintiri pozitive.

Cu cat amintirile sunt mai puternice, cu atat mai puternice vor deveni reactiile emotionale si cu atat mai mult vom prefera acel parfum. Poate fi mirosul gradinilor de trandafiri prin care te plimbai de mana cu mama, sau portocalele proaspete pe care le primeai de la tatal tau cand se intorcea de la serviciu.

Folosind ulei de portocala sau ulei de trandafir, sau parfumuri din uleiuri esentiale asa cum sunt cele de la IMKER, poti sa testezi si sa iti alegi  parfumurile care inseamna ceva pentru tine, care te pun in starea de bucurie si implinire.
Apoi difuzeaza-le inteligent cu ajutorul celei mai noi tehnologii de nebulizare la rece folosita de odorizantele profesionale IMKER pentru casa sau masina, pentru a te pune intr-o stare de buna-dispozitie.

In finalul acestui articol, sa recapitulam cele mai importante idei:
1. Parfumurile au puterea de a schimba modul in care te simti.
2. Modul in care te simti produce schimbari in corpul si mintea ta.
3. Parfumurile care declanseaza amintiri pozitive sunt percepute ca fiind placute pentru ca declanseaza reactii emotionale puternice. 
4. Stiind care parfumuri ne declanseaza acele amintiri pozitive si emotii, poti folosi uleiurile esentiale respective pentru a-ti echilibra propria stare si a te pune intr-o stare emotionala pozitiva cu ajutorul parfumurilor din uleiuri esentiale.

Coperta: Photo by Matheus Ferrero on Unsplash

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!