Pregatirea masinii: alegerea odorizantului in funcție de specificul calatoriei

Pregatirea masinii: alegerea odorizantului in funcție de specificul calatoriei
Este important ca pregătirea pentru o călătorie cu mașina să includă și etapa de igienizare a spațiului interior, astfel încât toți pasagerii să se bucure de un confort cât mai ridicat, pe întreaga durată a traseului. 

De aceea, în cele ce urmează vom analiza împreună o serie de pași simpli prin care se poate pregăti o mașină pentru curse urbane sau drumuri în afara localității, pe baza unui criteriu esențial pentru specificul călătoriei: alegerea odorizantului auto.

Așadar, pentru o parfumare corectă a interiorului mașinii, iată care sunt aspectele de care este indicat să ții cont, astfel încât drumul cu mașina să fie o experiență învăluită în arome mai mult decât potrivite pentru tine și cei alături de care călătorești. 

 

1. De ce odorizante auto profesionale și nu alte soluții? 


Într-un articol publicat recent pe blogul nostru, privind alegerea corecta a odorizantului auto, aminteam despre specificul spațiului interior al unei mașini, criteriu vital pentru alegerea soluțiilor de odorizare corecte. 

Suprafața extrem de restrânsă a habitaclului autoturismului este de cele mai multe ori incompatibilă cu eficiența unor soluții pentru parfumare, precum: bețișoarele parfumate, lămpile de aromaterapie, lumânările parfumate, sau alte odorizante pentru casă profesionale. 

Alegerea unui odorizant auto profesional reprezintă un pariu câștigător datorită avantajelor pe care le oferă, avantaje pliate pe specificul unui astfel de spațiu restrâns: 
 
  • Menținerea unui nivel de intensitate optim, pentru un interval de timp ridicat; Majoritatea odorizantelor pentru mașină miros foarte intens la început, după care, în scurt timp își pierd complet parfumul.
  • Asigurarea unui aer respirabil pe întreaga durată a călătoriei pe care o ai în plan; 
  • Evitarea necesitatii de a manevra constant odorizantul (ex: sa inlocuiesti frecvent braduletul sau odorizantul cu gel care se usuca, sa pui in fiecare zi intr-un odorizant cu ultrasunete) samd 


1.1. Pregătirea mașinii: Odorizant profesional, braduț sau săculeț parfumat? 

Este just să afirmăm că braduții de mașină sau săculețul parfumat reprezintă o alegere la îndemâna oricui, pe baza unor factori simplu de intuit, precum prețul său accesibil sau confortul de a achiziționa un astfel de produs de pe rafturile oricărei benzinarii la care oprești. 

Însă calitatea oferită de un braduț sau un săculeț parfumat determină suficiente motive pentru a te îndoi de alegerea acestui produs, ca parte a etapei de pregătire a mașinii pentru călătorie. Cu toate că degajă un miros puternic la desigilare, intensitatea mirosului se pierde relativ repede, fiind nevoit să cumperi altul nou, la perioade de timp mai scurte decât ți-ai dori. Și, în plus, aceste soluții folosesc parfumanți chimici nocivi pentru sănătatea noastră. 

Dacă alegi un odorizant auto profesional de pe imker.ro, te bucuri de mirosul plăcut al uleiurilor esențiale utilizate în procesul de odorizare, atât timp cât dorești și la un nivel de intensitate asupra căruia tu ai control deplin. 
 

1.2. Pregătirea mașinii: Odorizant profesional sau soluție de parfumare spray sau odorizante cu gel? 

Spray-ul odorizant pentru împrospătarea aerului din mașină este un produs realizat pe bază de substanțe specifice (în special, alcoolul care se evaporă rapid), ce nu garantează menținerea aceluiași nivel de intensitate. 

Așadar, în cazul în care optezi pentru o astfel de soluție, aceasta va degaja un miros puternic la început, dar care se va diminua progresiv. Deoarece vei fi nevoit să acționezi manual un spray odorizant pentru reîmprospătarea mirosului din habitaclul autoturismului, această repetare poate deveni obositoare la un moment dat. 

La fel si odorizantele cu gel, pot degaja un miros a cărui intensitate nu o putem controla și în scurt timp se usucă și nu mai produc efectul dorit.


Alegerea unui odorizant auto profesional din oferta noastră îți permite accesul la o tehnologie de ultimă generație, pe bază de arome de uleiuri esentiale, fără adaos de apă, ce difuzează uniform parfumul la intervale de timp presetate. Astfel, uiți de grija parfumării mașinii tale și te poți concentra mult mai bine la drum. 

Comunicăm frecvent cu clienții noștri și ne bucurăm de fiecare dată când ne spun cât de mulțumiți sunt că au descoperit odorizantele profesionale IMKER și au scăpat de brăduleții nocivi și alte variante de parfumare pe care le-au încercat și s-au dovedit a fi costisitoare, ineficiențe și în final generatoare de frustrare.

 

2. Cum pregătești masina de drum: Alegerea odorizantului


Îți dorești ca toți membrii familiei să se simtă confortabil și în siguranță, atunci când îi îi plimbi cu mașina?  Ai în plan o călătorie de afaceri, pe care dorești să o realizezi alături de alți colegi, la bordul mașinii tale? Ești tentat de ideea unei activități de tip Uber sau “car sharing”, pentru rotunjirea veniturilor lunare?

Pregătirea mașinii pentru călătorie, pe baza odorizantului auto ales, este simplu de realizat atunci când ai la dispoziție o serie de sfaturi esențiale, dar și o gamă cu produse de top, menite să atingă nivelul tău de exigență. 

2.1. Pregătirea mașinii pentru călătorie alături de familie 
Grija pentru siguranța și confortul familie tale primează, ori de cate ori mergeți împreună cu mașina (cuplu sau împreuna cu copiii). Spațiul interior al autoturismului devine un veritabil centru de comandă, pe baza căruia poți influența starea de bine a fiecăruia, astfel încât chiar și copilul să poată fi convins de faptul că drumurile făcute reprezintă o poveste cât se poate de plăcută. 

De aceea, mirosul din mașină trebuie ales cu grijă, în funcție de criteriile clasice pe care fiecare părinte responsabil le are în vedere, atunci când construiește un perimetru sigur și relaxant pentru propriul său copil: atenția la detalii, grija pentru elementele de siguranță, respectul față de confortul pe care trebuie să îl resimtă cel mic. 

Beneficiile alegerii odorizantelor auto IMKER pentru călătorii în familie
 
  • Asigurarea unui miros natural, pe baza de uleiuri esențiale fără substanțe chimice; 
  • Experiență olfactivă foarte plăcută, ce poate calma copiii; 
  • Gamă variată de arome, din care puteți alege împreună.
  • Posibilitatea de a regla intensitatea difuzării atunci când sunt mai mulți pasageri, cu niveluri diferite de toleranță la intensitatea parfumului (nivel LOW - de exemplu la modelul XS03 sau nivel 1 la XS02 cand sunt și copii) și nivele mai ridicate când conduci singur.

2.2. Pregătirea mașinii pentru o călătorie de business 

Dacă mașina personală este cea la bordul căreia călătoresc colegii de muncă, șefii tăi sau partenerii de afaceri, în contexte specifice activității în care ești implicat, aspectul interiorului reprezintă cartea ta de vizită. 

Iar în acest sens, mirosul din mașină este unul dintre cele mai simplu de sesizat aspecte, de îndată ce ați plecat cu toții în călătoria de afaceri. Dacă îți dorești ca atmosfera din mașina ta să fie asociată într-o manieră pozitivă felului tău de a vedea afacerile, mizează pe cele mai bune odorizante auto profesionale din gama IMKER

Beneficiie alegerii odorizantelor auto IMKER pentru călătoria de business: 
 
  • Control deplin asupra intensității mirosului degajat în spațiul mașinii; 
  • Posibilitatea de a alege arome de parfum preferate si de a le schimba pentru diversitate.
  • Gama de arome organizata pe TOP 5, preferatele barbatilor, antitabac, fresh, usor dulci etc.
  • Libertate absolută de a preseta intervalele de dispersie a odorizantului; 
  • Garantarea unui confort de calatorie așa cum îți dorești pentru pasagerii tăi. 



2.3. Pregătirea mașinii pentru o călătorie de plăcere 

Dacă ești genul de persoană căreia condusul îi provoacă o reală plăcere și te simți la volan stăpân pe alegerile tale, datorită libertății pe care o ai ca șofer, este atât de simplu să ai parte de cel mai înalt nivel de confort olfactiv. 

Parfumurile ne influențează modul în care ne simțim și ne comportam, chiar și atunci când petrecem ore bune la volan, atât în traficul dinr-un oraș aglomerat, cât și pe șoselele din țară sau străinatate. Așadar, poți transforma  condusul într-o experiență 2.0, pe baza tehnologiilor descrise de odorizantele profesioanale auto IMKER. 

Beneficiile alegerii odorizantelor auto IMKER pentru călătoriile de plăcere: 
 
  • Simplitatea cu care poți alege aromele favorite dintr-o listă extinsă de soluții; 
  • Ajustarea setărilor privind intensitatea și dispersia parfumului, după bunul plac; 
  • Construirea unui climat plăcut pentru a conduce ore bune, pe baza alegerii făcute. 



2.4. Pregătirea mașinii pentru o activitate de tip Uber sau “car sharing”

Ne place să oferim soluții bazate pe tehnologie, ce îmbină utilul cu simplitatea în utilizare, de aceea, odorizantele profesionale pentru mașină IMKER se integrează atât de bine cu specificul unei activități de tip “car sharing”, realizate cu ajutorul mașinii tale.  

Construieste-ti o bază de clienți solidă și ține la așteptările celor care călătoresc alături de tine, pe baza unei sesiuni de cumpărături inspirate pe site-ul nostru. Produsele IMKER garantează calitate, confort și o stare de bine ce nu poate fi trecută cu vederea, atribute pe care și clienții tăi vor să le descopere, în urma interacțiunii cu spațiul mașinii tale. 

Beneficiile alegerii odorizantelor auto IMKER pentru activități gen Uber sau “car sharing”
 
  • Garantarea unei percepții foarte bune, tradusă prin stelele primite la finalul cursei;
  • Suprinderea clienților prin mirosul deosebit cu care îi întâmpini va contribui la fidelizarea acestora, experiența pe care le-o oferi întimparindu-se în memoria lor și astfel își vor dori să o repete. 
  • Menținerea unui nivel ridicat de încredere în abilitățile tale de șofer dedicat; 
  • Reîncărcarea facilă a dispozitivelor IMKER, pentru același confort, la fiecare drum. 

 

3. Recomandarea noastră: IMKER XS03.AC


Pentru că ne apropiem de finalul acestui articol, dă-ne voie să îți prezentăm recomandarea noastră de produs pentru pregătirea mașinii de călătorie: IMKER AromaLUX XS03.AC

Alegând acest difuzor profesional de parfum din uleiuri esențiale, plăcerea condusului capătă noi sensuri, descrise de eleganța designului pe care IMKER XS03.AC îl prezintă, dar și a autonomiei garantate de tehnologia sa. 

DETALII TEHNICE: 

Dimensiune aparat: 125 mm x 68 mm
Greutate: 395 g
Funcție: Parfumare durabilă a aerului prin atomizare (nebulizare la rece)
Parfum: Arome de uleiuri esențiale, fără adaos de apă
Culoare: Negru (Black Pearl) sau Bej (Cappuccino)
Capacitate rezervor ulei esențial: 10 ml
Perioadă utilizare rezervor 10 ml: aproximativ 2 luni (nivel 1-2)
Lungime cablu încărcător: 100 cm 
Niveluri de intensitate: 27 
Materiale: PP + Aluminiu 
Garanție: 12 luni 
Voltaj: DC 5V 1A 
Power: 5W 
 

Creeaza o atmosferă plăcută în mașina ta cu IMKER XS03.AC


IMKER XS03.AC reperezintă soluția ideală pentru pregătirea mașinii tale de drum, indiferent de specificul călătoriei pe care o ai în plan. 

Surprinde-i pe toți cei care călătoresc alături de tine cu un parfum delicat, realizat din uleiuri esențiale fără adaos de apă. Așadar, tot ce trebuie să faci este să comanzi acum pachetul IMKER AromaLUX XS03.AC, ce include
 

  1. Aparatul profesional de odorizare IMKER AromaLUX XS03.AC 
  2. Aroma IMKER GoodLife ANGEL (rezervă de 10 ml parfum) din colectia de uleiuri esentiale IMKER GoodLife
  3. O a doua rezerva CADOU din colectia de uleiuri esentiale IMKER AromaNatural 
  4. Mostre gratuite din alte arome existente in stoc, pentru a testa mai multe arome și a-ți alege preferatele.

Aroma IMKER GoodLife Angel învăluie întregul spațiul al masinii tale într-un mix unic de note, pe cât de revigorante, pe atât de plăcute. Cu ANGEL, fiecare drum în mașină se transformă subit într-o călătorie spre un univers facinant al aromelor uleriurilor esențiale:
 
  • TOP NOTES: mango, nectarine, portocale roșii
  • MIDDLE NOTES: lotus, măr stea, zmeură, nufăr
  • BASE NOTES: mosc, lemn de santal, nucă de cocos.
 

Bucură-te acum de beneficiile oferite de IMKER XS03.AC

Ești interesat de utilizarea acestui produs în spațiul mașinii tale? Mirosul foarte plăcut degajat de acest dispozitiv garanteză o mulțime de beneficii: 
 
  • Calitate mult mai bună a aerului din mașină dată de parfumurile naturale
  • Durabilitate mare a unei rezerve (intre 2 si 6 luni in funcție de timpul de utilizare și intensitate)
  • Acumulator puternic ce rezista si 3-4 zile, fără cabluri prin mașină
  • Parfumuri deosebite ca arome (de genul celor pe care le întâlnești la marile magazine de brand)
  • Stare de bine la un nivel mai ridicat
  • Eficiență în utilizare prin controlul funcțiilor
  • Desing integrat cu simplitate în decorul mașinii 
  • Încăcare facilă pe baza instrucțiunilor de utilizare
  • Tehnolgii ce asigură un consum redus de energie și parfum
  • Ideea de cadou perfectă pentru cineva drag. 

 

Află mai multe informații utile despre IMKER XS03.AC

Un simplu click pe pagina de produs îți aduce în față setul complet de informații utile, privind utlizarea optimă a acestui difuzor de parfumuri din uleiuri esențiale. Informează-te corect în privința lui IMKER XS03.AC, iar dacă ai întrebări suplimentare, contacteaza-ne chiar acum.

În privința garanțiilor oferite de această soluție pentru împrospătarea aerului din mașina pe care o conduci, ți-am pregătit un articol special în care analizăm împreună principalele 8 avantaje ale lui IMKER XS03.AC pentru o experienta deosebita.


Rămâi alături de blogul IMKER pentru alte informații interesante

Ne dorim să ai mereu libertatea de a alege cele mai potrivite soluții pentru parfumarea spațiilor personale, pe baza unei informări corecte. De aceea, acordăm o atenție deosebită articolelor postate periodic pe blogul nostru.

În această secțiune a site-ului poți afla o mulțime de informații utile procesului de alegere pe care îl urmezi în cadrul magazinului nostru online, pe baza propriilor tale alegeri, pliate pe funcțiile pe care le garantează produsele noastre, pentru a susține nevoile tale de zi cu zi. 

Așadar, dacă îți dorești să ai acces la un nivel al calității vietii mult mai ridicat, construit pe baza soluțiilor noastre high-tech pentru odorizarea locurilor dragi ție, te afli în locul potrivit! Ne străduim să îți oferim de fiecare dată informațiile necesare, astfel încât să te bucuri de cele mai frumoase experiențe alături de cei dragi, zi de zi. 

IMKER. Feel so goood.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!