Pompa Gira și magia parfumurilor roșii: o călătorie în lumea afro-braziliană a aromelor ambientale

Pompa Gira și magia parfumurilor roșii: o călătorie în lumea afro-braziliană a aromelor ambientale

Astăzi vă voi povesti puțin despre entitățile care reprezintă divinitatea feminina. Vă prezint „Pomba Gira”. Într-un sens superficial, aș putea defini Pomba Gira ca fiind spirite ale unor femei puternice, frumoase și senzuale care nu s-au supus voinței bărbaților. Dar nu se apropie de adevarata valoare și amploare a acestor ființe . De fapt, Pomba Gira este o energie feminină fără trup care lucrează împreună cu spiritele pentru a le ajuta să evolueze și, în sfârșit, să-și găsească misiunea.        

Prin urmare, reprezentarea fizică a acestor energii este a unor femei superbe, întotdeauna îmbrăcate în rochii mari, voluminoase și bogat brodate în nuanțe de roșu, negru, violet și auriu. Potrivit legendelor, misterele iubirii se află sub fiecare dintre straturile fustelor Pomba Gira.

                      


Mulți oameni care nu înțeleg importanța energiei Pomba Gira sunt marginalizați și se tem de manifestările lor, care sunt adesea distorsionate.

Pomba Gira nu reprezintă răul, la fel cum nu reprezintă binele absolut; odată fără trup, misiunea lor este de a ajuta oamenii pe calea evoluției spirituale și, în funcție de voința fiecăruia, vă vor putea acorda dragoste, bani, sex și pace.

Chiar și fără trup, ele au multiple placeri pamantesti: le plac trabucurile parfumate cu scortisoara si cuisoare, vinul si lichiorurile dulci si chiar vinul spumant si, in plus, iubesc bijuteriile din aur si rubin, precum si evantaiele, cartile de tarot si, bineinteles, parfumurile!

                         
Parfumurile sunt de fapt elementul cel mai crucial pentru ca aceste energii să se manifeste. Unora le plac mirosurile mai dulci și de chihlimbar, în timp ce altora preferă mirodeniile și mierea, dar nota care le unește pe toate este trandafirul. Un parfum dedicat acestor energii trebuie să aibă trandafir, de preferință roșu și foarte prezent.

Principalul motiv pentru care parfumul trandafirilor este preferatul acestor spirite este că în aproape toate civilizațiile, trandafirul reprezintă sacra feminitate. Aromele de trandafiri dulci și picante sunt în esență dedicate uneia dintre cele mai puternice și neînțelese energii ale religiilor afro-braziliene.

                        

Personal, îmi place să mă gândesc la aceste energii ca la spiritele unor femei sălbatice și înțelepte care păstrează în sinea lor misterele magiei. Ori de câte ori mă gândesc la un parfum care să le definească, mă gândesc la trandafiri roșii care sunt aproape negri, inconjurati de mirodenii și de lemn. Aromele ROYAL si OUD AMIR îmi vin în minte ca parfumuri la fel de puternice si naucitoare ca energia Pomba Gira.

Arome uleiuri esentiale GoodLife (combinatii) - parfum_uleiuri_esentiale_OUD_AMIRArome uleiuri esentiale GoodLife (combinatii) - parfum_uleiuri_esentiale_ROYAL

Ți-a plăcut acest articol? Mai poți citi și alte articole similare:
Care este culoarea parfumului tau?
Parfumurile verzi: miros revigorant, ca un elixir, cu arome fresh, lemnoase
Ingrediente folosite în parfumuri: Care sunt cele mai populare și de unde provin acestea
De ce odorizante de camera profesionale? Cum a aparut parfumul ambiental, sfaturi pentru alegerea aromei de parfum (4)

Imagine principala articol de Susann e Jutzeler, Schweiz 🇨🇭 suju-foto de la Pixabay
Articol inspirat din fragrantica.com

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!