Pana pe 22 martie suportul telefonic nu este disponibil. Comenzile plasate vor fi livrate in perioada 26-29 martie. Ne puteti contacta prin email la office@imker.ro.

Cele mai potrivite arome pentru parfumarea mașinii

Cele mai potrivite arome pentru parfumarea mașinii
Ești convins că singura modalitate de a petrece timp de calitate în mașina personală este de a asculta muzica preferată sau de a avea cea mai grozavă companie? Ei bine, noi, cei de la IMKER, nu vom înceta niciodată să-ți vorbim despre cum influențează parfumurile modul în care ne simțim și ne comportăm. De aceea, suntem de părere că parfumarea mașinii te va convinge că o călătorie cu mașina poate fi chiar mai plăcută decât ai fi putut crede.   

Atunci când alegi aromele potrivite pentru parfumarea mașinii, mirosul acestora, care se va simți în întreaga mașină, îți poate influența într-un mod pozitiv starea de spirit. Te stresezi că vei ajunge târziu la un meeting important din cauza traficului? Nu-i nimic! O aromă parfumată cu efect relaxant te va calma! Conduci frecvent pe timpul nopții? O aromă fresh cu siguranță va reuși să te mențină treaz! 

Descoperă în articolul următor care sunt cele mai potrivite arome pentru parfumarea mașinii, dar și o serie de parfumuri de mașină care îți vor răsfăța simțurile atunci când ești la volan! 


Cele mai populare metode pentru parfumarea mașinii 

Atunci când vine vorba despre parfumarea mașinii și înmiresmarea aerului din interiorul acesteia, există o mulțime de metode prin care acestea pot fi realizate. Majoritatea persoanelor devin puțin confuze în privința alegerii metodei de parfumare a mașinii, așa că îți vom menționa în rândurile următoare cele mai întâlnite metode prin care autoturismul tău poate beneficia de arome încântătoare: 
  • Odorizante pentru mașină din carton 

De departe, cele mai utilizate dispozitive pentru parfumarea mașinii sunt odorizantele parfumate din carton, atârnate, de regulă, de oglinda retrovizoare. 
  • Odorizante pentru mașină stil săculeț 

La fel de popularele sunt și odorizantele auto sub formă de săculeț, acestea constând dintr-o țesătură subțire îmbibată în ulei și parfum care emite un miros parfumat în interiorul mașinii. 
  • Odorizantele de mașină cu gel

Utilizarea gelurilor care conțin uleiuri parfumate este un alt tip întâlnit de parfumare a mașinii. De regulă, acestea sunt așezate pe bord și emană un parfum plăcut în mașină.
  • Odorizantele pentru mașină în sticluță 

Există persoane care optează și pentru odorizante de mașină sub formă de sticluță. Acestea vin în forme diverse, de la modele cu șnur, până la modele cu clips, ce pot fi montate pe grila de ventilație a mașinii.   
  • Odorizantele pentru mașină tip spray 

Alte modalități la îndemână pentru parfumarea mașinii sunt și odorizantele auto tip spray ce se pulverizează în mod regulat pentru a evita mirosurile neplăcute în autoturism. Asigură-te, doar, că achizitionezi un odorizant care să nu devină prea copleșitor pentru confortul tău. 
  • Odorizantele de mașină profesionale 

Cele mai noi tehnologii de odorizare vin cu difuzoare de parfum profesionale care funcționează cu nebulizare la rece și îți oferă un control total asupra intervalului de timp în care vrei să elibereze parfum în interiorul mașinii. Un odorizant auto profesional devine, astfel, una dintre cele mai bune modalități de a parfuma mașina.   

Odorizantele de mașină profesionale

Cum alegi aromele potrivite pentru parfumarea mașinii? 

Cu atâtea tipuri de parfumuri pentru mașină disponibile pe piață, nu este de mirare că alegerea aromelor potrivite se va dovedi a fi o reală provocare. Și dacă tot ți-am povestit ce odorizant auto să folosești, dar și tot ce trebuie să știi despre odorizantul auto, ne dorim să-ți oferim și o serie de sfaturi utile pentru a face o alegere excelentă pentru parfumarea mașinii. Iată de ce trebuie să ții cont când alegi un parfum de mașină! 

Ține cont de notele de parfum

Orice parfum are trei componente individuale, cunoscute și sub numele de note de parfum. Așadar, există trei note de parfum: de vârf, de mijloc și de bază. Este ideal ca atunci când alegi un parfum de mașină să ții cont de miresmele pe care vrei să le resimți mai mult sau mai puțin intens în interiorul mașinii. 

În timp ce notele de vârf sunt cele care creează o primă impresie și cele care atrag atenția, cele de mijloc vin să le înlocuiască cu unele mai subtile, eliberate mai lent în aer. La final, apar și notele de bază, care se împletesc armonios cu cele de mijloc și au rolul de a oferi parfumului rezistență și de a fixa notele mijlocii. 

Ține cont de notele de parfum

Ia în considerare familia olfactivă a parfumurilor de mașină 

Un alt aspect de care să ții cont atunci când alegi arome pentru parfumarea mașinii este familia olfactivă a parfumurilor. Iată cele mai importante tipuri de parfumuri în funcție de familia olfactivă: 
  • Parfumurile lemnoase - proaspete și misterioase, conturează energia masculină. Notele de bază ale acestor parfumuri sunt cele de lemn de santal, cedru, pin și alte conifere..  
  • Parfumurile citrice - fresh și energice, au note de bază de portocală, lămâie sau mandarină. 
  • Parfumurile florale - pline de feminitate și rafinament; se concentrează pe arome precum trandafirul, magnolia sau liliacul.
  • Parfumurile dulci - au note de vârf precum vanilia și note de bază florale sau de mosc.
  • Parfumurile fructate - sunt apreciate de femei pentru combinația fructată și notele de bază cu aromă de fructe. 
  • Parfumurile orientale - sunt ușor de recunoscut datorită notelor de mosc și chihlimbar.
  • Parfumurile acvatice - duc cu gândul la plajă și aerul de mare, cu arome fresh și note de bază precum algele marine sau lotusul. 

Alege aromele în funcție de sezon 

Și sezonul poate dicta alegerea aromelor potrivite pentru parfumarea mașinii. În timp ce primăvara sunt preferate aromele florale, care exprimă natura trezită la viață, vara vine cu arome fresh și fructate, motiv pentru care și interiorul mașinii tale ar trebui să profite de parfumurile reprezentative de sezon. De cealaltă parte, odată cu venirea toamnei, poți aborda arome subtile de lemn și de conifere, în timp ce în sezonul rece poți oferi șansa interiorului mașinii tale de a impresiona prin arome de scorțișoară. 

Alege aromele în funcție de sezon

Nu desconsidera starea de spirit pe care o oferă diferite arome 

Simțul nostru olfactiv este, în fapt, de 10.000 de ori mai sensibil decât celelalte simțuri. De îndată ce simți un miros, un val de emoții și de sentimente este eliberat din creier și trimis în corpul tău, în funcție de amintirile legate de aroma respectivă. Prin urmare, starea de spirit pe care o oferă anumite arome este extrem de importantă atunci când alegi un parfum pentru mașină. 

Și vestea bună este că există arome de parfum din uleiuri esențiale ideale pentru a-ți schimba complet starea de spirit, chiar și atunci când ești la volan. Te încearcă stări de stres și de anxietate? Aromele unui ulei esențial de lavanda își vor face de îndată magia! Te simți epuizat fizic și psihic? Aromele de ulei esențial de rozmarin sunt un stimulent minunat pentru ridicarea moralului.   

Mizează întotdeauna pe arome naturale 

Chiar și atunci când vorbim despre parfumarea mașinii, aromele naturale sunt întotdeauna cele spre care merită să te orientezi. De pildă, parfumurile de mașină din uleiuri esențiale sunt o alegere excelentă pentru înmiresmarea aerului din interiorul mașinii, în ciuda spray-urilor de tot soiul, încărcate cu niște chimicale care pot afecta într-o oarecare măsură sistemul respirator. 

Aromaterapia cu uleiuri esențiale este una dintre cele mai inspirate idei pentru o călătorie cu mașina, motiv pentru care îți recomandăm să mizezi pe arome naturale pentru parfumarea mașinii. Te întrebi, poate, unde vei găsi astfel de arome? Ei bine, în magazinul IMKER, ai la dispoziție gamele AromaNatural și GoodLife, și te așteaptă cele mai încântătoare combinații de arome din uleiuri esențiale. 

Mizează întotdeauna pe arome naturale


Cele mai bune parfumuri pentru mașină: 5 produse recomandate 

Dacă tot am vorbit într-un articol anterior de pe blog despre cele mai bune odorizante auto în 2022, ne-am gândit să te surprindem și cu cele mai bune parfumuri auto concentrate. Avem pregătit chiar și un top al parfumurilor IMKER din uleiuri esențiale pentru o doză în plus de inspirație în parfumarea mașinii. Iată care pot fi cele mai potrivite arome pentru mirosuri încântătoare în mașină!

1. Parfum din uleiuri esențiale BLAVET 

O combinație irezistibilă de arome pentru parfumarea mașinii poate fi parfumul din uleiuri esențiale BLAVET, disponibil în colecția IMKER AromaNatural. Acesta prezintă note de top de lămâie și portocală, note de mijloc de trandafir, iasomie, lăcrămioare, gardenie, ylang ylang și lemn de cedru și note de bază precum vanilie, lemn de santal, mosc și ambră. Intensitatea acestui parfum este una puternică și are efect antitabac. 
Parfum din uleiuri esențiale BLAVET

2. Parfum din uleiuri esențiale MISTERIOSO

Un alt parfum ideal pentru mașină este și parfumul din uleiuri esențiale MISTERIOSO, din aceeași colecție IMKER. În rândul notelor de top, se remarcă ylang ylang, anason, vanilie și trandafir, urmate de note de mijloc de vanilie, ambră și lemn de santal. Notele de bază sunt de vanilie, mosc și note lemnoase, ceea ce ajută la menținerea în interiorul mașinii a unui miros ușor dulce și sofisticat. 
Parfum din uleiuri esențiale MISTERIOSO

3. Parfum din uleiuri esențiale ESCLEY 

Parfumul din uleiuri esențiale ESCLEY poate fi, de asemenea, o alegere inspirată pentru parfumarea autoturismului tău, cu atât mai mult cu cât pregătirea mașinii pentru călătorie implică folosirea unui odorizant auto profesional. Acest parfum prezintă note de top de bergamotă, note de mijloc de iasomie, piper negru și lemn de cedru și note de bază de patchouli, ambră și vetiver. Cu arome masculine și lemnoase, acest parfum este ideal pentru bărbații cu gusturi rafinate. 
Parfum din uleiuri esențiale ESCLEY

4. Parfum din uleiuri esențiale CONFESSION

Avem să-ți facem o confesiune! Și parfumul din uleiuri esențiale CONFESSION conține unele dintre cele mai încântătoare arome pe care le poți alege pentru parfumarea mașinii personale. Notele de top din uleiuri esențiale de lămâie și bergamotă, alături de notele de mijloc de iasomie și lemn de santal și notele de bază de vanilie, patchouli, tămâie și mosc transformă acest parfum într-o alegere sofisticată pentru mașina ta. 
Parfum din uleiuri esențiale CONFESSION
 

5. Parfum din uleiuri esențiale BERRY 

Îți dorești parfumuri cu o aromă ușor dulce, fructată și asemănătoare cu bublegum? Atunci parfumul din uleiuri esențiale BERRY, disponibil în colecția GoodLife, cu siguranță este cel pe care-l cauți. Pe bază de uleiuri esențiale de mandarine, fructe roșii și mosc, BERRY împletește cele mai plăcute fructe roșii, într-o combinație aromatică unică. 
Parfum din uleiuri esențiale BERRY

Sperăm că acest articol a reușit să te ajute să găsești cele mai potrivite arome pentru parfumarea mașinii, în așa fel încât să te bucuri de o experiență senzorială incredibilă atunci când ești la volan. Inspiră-te și tu din gama de parfumuri auto profesionale pusă la dispoziție de magazinul IMKER. Împreună cu un odorizant de mașină, acestea pot fi una dintre cele mai frumoase idei de cadouri pentru pasionații auto, dar și una dintre cele mai inspirate surprize olfactive pe care ți le poți dărui! 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!