Pana pe 22 martie suportul telefonic nu este disponibil. Comenzile plasate vor fi livrate in perioada 26-29 martie. Ne puteti contacta prin email la office@imker.ro.

Parfumuri din uleiuri esentiale la birou. Cum le poti folosi eficient pentru a imbunatati creativitatea, eficacitatea si imaginea (5)

Parfumuri din uleiuri esentiale la birou. Cum le poti folosi eficient pentru a imbunatati creativitatea, eficacitatea si imaginea (5)
Am vazut din articolele precedente ca mirosul este conectat cu emotiile, iar acestea au abilitatea de a ne schimba starea psihologica si fiziologica, oferindu-ne o stare generala mai mult sau mai putin placuta.

A avea o stare buna sau proasta poate duce la mai multe tipuri de comportament. Studiile despre impactul aromelor asupra starii generale si comportamentului au deslusit cateva lucruri: atunci cand oamenii se afla intr-un spatiu unde miroase placut, ei prezinta comportamente pro-sociale si sunt mult mai dispusi sa ii ajute pe altii, in timp ce mirosurile neplacute le scade toleranta la frustrare. De exemplu, persoanele expuse la mirosul de cafea proaspata sau prajituri proaspat coapte sunt mult mai dispusi sa ajute un strain, fata de persoanele care nu sunt expuse acestor mirosuri.

De asemenea, a fost demonstrat ca persoanele care lucreaza in incaperi frumos mirositoare erau mult mai creativi atunci cand venea vorba de rezolvarea problemelor, prezentau o eficacitate proprie mult mai mare, isi setau obiective mult mai inalte si era mult mai probabil sa dezvolte strategii eficiente de lucru decat cei ce lucrau in camere ce nu miroseau placut.

IMKER odorizant profesional afaceri birou

Photo by Arnel Hasanovic on Unsplash


Ce arome de parfum din uleiuri esentiale pot fi folositoare?

-Lamaia si menta impiedica starile de oboseala si sustin luciditatea, ajutand angajatii sa faca mai putine greseli 
-Rozmarinul si lavanda pot reduce cortizolul, hormonul stresului
Publica
-Linalool-ul, o substanta prezenta in lamai, poate reduce impulsivitatea

Avand in vedere ca uleiurile IMKER sunt realizate din uleiuri esentiale combinate, efectul nu este doar de sustinere a unei stari de bine, dar si parfumul deosebit rezultat creeaza un impact foarte placut.
Cu ajutorul odorizantelor profesionale IMKER cu ajutorul tehnologiei de nebulizare la rece, parfumarea spatiilor dedicate ii fac pe angajati sau pe partenerii care viziteaza biroul sa constientizeze faptul ca isi desfasoara activitatea intr-un mediu sigur, cu un management preocupat de imbunatatirea conditiilor de lucru.


IMKER odorizant profesional pentru afaceri birou
Foto @IMKER

Cum poti folosi strategic odorizantele profesionale si aromele de parfum pentru birou?

Sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare;  deoarece ne obisnuim cu mirosurile dupa 10-15 minute (vezi si articolul acesta in care explicam de ce), trebuie sa ne asiguram ca expunerea la parfum nu este constanta. Pentru a realiza usor acest lucru, aparatele profesionale IMKER sunt proiectate cu aceasta functie, dand posibilitatea reglarii intervalelor de difuzare si intensitatii parfumului, astfel incat sa se obtina cel mai bun efect.

Aparatele IMKER permit ca aroma sa fie discontinua in spatiul respectiv  pentru  perioade mai lungi de timp, astfel incat de fiecare data cand este activa, sa fie remarcata, ori, intr-un spatiu mai mare, ar trebui parfumate zonele unde oamenii nu stau pentru foarte mult timp, insa atunci cand trec prin zona respectiva vor sesiza parfumul placut.

Este mai indicata evitarea parfumarii unui intreg open-space. Mai degraba este recomandata focusarea pe zonele unde angajatii se intalnesc pentru scurte perioade de timp; in acest fel, de fiecare data cand se intra in acea zona, parfumul poate fi simtit ca si prima data.
IMKER odorizant profesional afaceri birou

Photo by Shridhar Gupta on Unsplash

O a treia varianta care ar putea fi luata in considerare, in special pentru spatiile foarte largi, este ideea de a crea diferite tipuri de arome in diferite zone ale spatiului, in acest fel parfumul este mult mai bine perceput, contribuind la stimularea creativitatii si atitudinii pozitive a angajatilor si partenerilor.

Aromele au abilitatea de a neutraliza mirosurile neplacute, deci odorizantele profesionale cu parfumuri din uleiuri esentiale pot fi utilizate foarte eficient in bai sau bucatarii. In portofoliul IMKER avem modele dimensionate pentru diferite tipuri de spatii (in functie de suprafata) si astfel poti alege modelul cel mai potrivit. Gasesti aici modelele disponibile in categoria Odorizante profesionale pentru afaceri.

Daca foloseste uleiuri esentiale pentru a parfuma incaperile, acestea vin cu cateva  proprietati aditionale. Uleiurile esentiale sunt cunoscute pentru proprietetile lor anti-virale, antifungice si antibacteriale, care tin germenii la distanta. Ele sunt folosite in special in spatiile unde se intalnesc mai multi oameni. Aromele BLAVET, FESTIVO, VIDA, CITRUS au in componenta uleiuri esentiale cu aceste proprietati si sunt foarte apreciate de utilizatori in ceea ce priveste mirosul deosebit de placut.

De asemenea, indicat ar fi pozitionarea unor aparate de aromatizare la intrarea intr-un spatiu sau in salile de sedinte, astfel atunci  cand un client paseste in spatiul tau pentru prima data, isi poate forma o parere mult mai buna asupra brandului tau. Cu ajutorul parfumarii profesionale, transmiti catre clienti valoare atat din punct de vedere profesional cat si emotional - un plus de imagine adus companiei care consolideaza increderea si perceptia serviciilor superioare.


Pentru situatiile in care folosesti sistemul hibrid de munca, o modalitate foarte buna prin care poti motiva un angajat este sa ii oferi cadou un odorizant de camera, pe care sa il utilizeze pentru a-si crea un spatiu de lucru placut acasa, in stransa legatura emotionala cu mediul de lucru de la birou. Contribui astfel si la intarirea sentimentului de loialitate al angajatilor.

IMKER odorizant profesional afaceri

Photo by Bench Accounting on Unsplash
Ti-a placut acest articol? 
Vrei consultanta gratuita care sa te ajute sa alegi cele mai potrivite produse pentru afacerea, casa ori masina ta?
Trimite-ne un mesaj! Revenim cate tine cu propunerea potrivita.
Trimite

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!