Scapa de stresul de la volan: Cum te calmezi cu ajutorul aromaterapiei

Scapa de stresul de la volan: Cum te calmezi cu ajutorul aromaterapiei
Viata activa si alarmanta, activitatile suprasolicitante, traficul inevitabil si intreaga societate moderna consumerista sunt factori externi care provoaca o stare constanta de stres si anxietate. Este foarte greu sa iesim din acest cerc vicios deoarece nu cunoastem viata fara sa traim in el si, in plus, ne gasim ca spatiu de eliberare si relaxare accesarea diferitelor platforme si aplicatii din telefon. 

De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii in masina in drum spre serviciu, la stop sau intr-un trafic infernal si sa iti deschizi telefonul ca sa treaca timpul mai repede? Este foarte important sa cunoastem ca astfel de comportamente nu ne scapa de stresul de la volan ci din contra, il agraveaza in subconstient. De aceea, in articolul de astazi, vom discuta despre o metoda eficienta de a te relaxa si calma in diminetile aglomerate petrecute in masina, dar si in cazul altor calatorii pe care trebuie sa le faci cu vehiculul auto. Afla, in cele ce urmeaza, cum poti scapa de stresul de la volan cu ajutorul aromaterapiei.


Sfaturi care te ajuta sa fii calm la volan


Exista cateva modalitati simple, uzuale, care te pregatesc emotional si te ajuta sa ramai calm la volan in cazul unui trafic infernal sau in cazul altor momente neprevazute care apar intre soferi. 
  • Odihneste-te bine pe timp de noapte
Somnul este un factor foarte important care te ajuta sa scapi de stres in orice situatie deoarece, atunci cand te odihnesti conform unui program (rutina) stabilit, celulele tale se regenereaza si esti pregatit sa incepi o noua zi.
 
  • Nu fi nervos atunci cand pleci la drum 
Daca ai intampinat un moment care te-a facut sa ai o reactie nervoasa, incearca sa nu te urci in masina cu acel sentiment care iti controleaza gandirea deoarece s-ar putea sa existe complicatii mai grave ulterioare. Respira adanc si ia-ti timp sa procesezi ceea ce te-a enervat, chiar daca stii ca o sa intarzii la serviciu. 
 
  • Stai in pozitia corecta la volan
O pozitie corecta la volan nu te ajuta doar in manevrarea mai eficienta a acestuia sau a altor elemente din masina, dar atunci cand stai cu spatele drept, eliberezi stresul deoarece si corpul tau se simte mai bine. Astfel, o pozitie corecta la volan implica ridicarea spatarului astfel incat la cot sa se formeze un unghi de 90 de grade, iar picioarele sa se poata misca libere in zona pedalierului.
 
  • Asculta muzica sau frecventa de radio preferata
Este foarte important sa iti creezi un mediu familiar si confortabil in masina, astfel incat sa te simti in siguranta din punct de vedere fizic si emotional. Acest lucru te va ajuta sa nu iti faci griji de eventualele probleme care pot aparea in timpul zilei sau sa te enervezi in trafic.
  Odorizantele auto sunt o buna metoda de relaxare atunci cand te afli la volan, deoarece aroma pe care o preferi poate sa iti dea senzatia unui spatiu sigur pentru eliberarea emotiilor negative. 

Ce este aromaterapia?



Aromaterapia consta in utilizarea unor uleiuri volatile din plante naturale sau a uleiurilor esentiale care au ca scop mentinerea starii de bine si a echilibrului dintre planul fizic si cel emotional. Este considerata o practica terapeutica eficienta pentru a elibera hormonii de stres, pentru a detensiona corpul si mintea si pentru a spori capacitatea de concentrare. 

Aromaterapia functioneaza pe plan holistic, ajutand la vindecarea dinspre interior spre exterior, fiind o ramura a medicinii complementare care s-a dovedit a fi atat preventiva, cat si curativa. In acest fel, acest tip de terapie se foloseste de elementele naturii pentru a sprijini abilitatea naturala a organismului de a se reface si de a-si gasi echilibrul. 

Ce beneficii au uleiurile esentiale?


In primul rand, uleiurile esentiale sunt bine cunoscute pentru beneficiile lor in ce priveste atenuarea emotiilor negative, cum ar fi: tristetea, anxietatea, stresul, depresia, dar ajuta si la relevarea unor emotii ascunse sau reprimate, cum ar fi agresivitatea sau furia. De multe ori, cand nu iti lasi reactiile sa curga natural in contextele care le-au creat, acestea pot duce la interiorizarea unor emotii negative in subconstient, care au repercursiuni ulterioare si care te pot afecta mental, emotional si fizic. 

Iata care sunt alte beneficii pe care le are utilizarea uleiurilor esentiale:
  • Sporeste concentrarea, atentia si efortul mental;
  • Schimba atmosfera din spatiul in care sunt folosite;
  • Elimina energiile negative;
  • Inlocuiesc cu succes produsele pentru ingrijirea pielii;
  • Sprijina sistemul imunitar si sistemul respirator;
  • Sprijina ameliorarea durerilor in cazul unor accidente fizice;
  • Sprijina procesul de meditatie;
  • Imbunatatesc masajul de relaxare. 


Cum scapi de stresul de la volan cu ajutorul aromaterapiei?




Datorita proprietatilor naturale si a beneficiilor pe care le ofera utilizarea uleiurilor esentiale, acestea sunt o varianta excelenta pentru a te scapa de stresul de la volan si pentru a-ti aduce o stare de bine pe toata durata intregii zile. 

Este important sa iti alegi o aroma preferata pentru uleiul pe care vrei sa il folosesti in spatiul din masina ta, astfel incat sa iti ofere o senzatie de familiaritate, siguranta si confort si sa te incurajeze sa eliberezi emotiile negative care te incearca. 


Recomandari IMKER pentru aromaterapie la volan


Este foarte important sa iti alegi un odorizant auto cu uleiuri esentiale care sa te ajute sa eliberezi stresul, anxietatea si alte reactii emotive pe care le descoperi in contextele neplacute de la volan. De aceea, ti-am pregatit o lista cu 3 dintre cele mai bune produse pe care le poti folosi pentru aromaterapie la volan, in functie de specificul calatoriei


AromaLUX XS02 


Acest tip de odorizant auto profesional functioneaza fara acumulator si doar pe baza unui cablu de alimentare care este inclus in pachetul de achizitionare. Datorita caracteristicilor si design-ului premium, AromaLUX XS02 este o alegere extraordinara pentru aromaterapia la volan atunci cand faci o calatorie cu opriri mai lungi. 

In plus, are inclus un parfum Blavet care se afla in topul recomandarilor din partea utilizatorilor produselor IMKER. Acesta contine ingrediente naturale, principalele arome fiind: trandafir, lamaie si cedru.


AromaLUX XS03.AC


AromaLux XS03 este varianta imbunatatita a odorizantului auto XS02 prin faptul ca procesul de consum al uleiurilor esentiale este foarte mic datorita tehnologiei de nebulizare la rece care utilizeaza parfumul fara adaos de apa. In acest fel, o rezerva de 10 ml iti poate ajunge chiar si pentru 2 luni! 

Odorizantul vine la pachet cu o rezerva de parfum GoodLife Angel care ofera un miros foarte placut si natural.

Beneficiile pe care le aduce in plus AromaLUX XS03.AC sunt:
  • Ofera o calitate mai buna a aerului;
  • Ajuta la imbunatirea starii generale;
  • Creeaza o stare de relaxare si de calm;
  • Creste eficienta si productivitatea;
  • Intareste sistemul imunitar;
  • Sporeste efortul mental si concentrarea. 


AromaLUX XS02.AC


AromaLUX XS02.AC este varianta cu acumulator a odorizantului XS02 care functioneaza pe baza unui cablu de alimentare. Acesta are un aspect placut, premium, care se integreaza perfect in orice tip de masina, la birou sau acasa. 

Datorita dimensiunilor mici ale acestui odorizant auto, il poti utiliza cu usurinta in spatiile inguste si incape perfect in suportul de pahar din masina. De aceea, acest odorizant auto este o varianta exceptionala pentru calatoriile cu familia in vacanta.  


AromaLUX XS02.AC vine la pachet cu o rezerva de parfum Blavet. 


Fie ca esti in masina in drum spre locul de munca sau te afli intr-o calatorie cu familia, este important sa iti pastrezi o stare de bine, atat in exterior, cat si in interior prin alegerea unui parfum care sa iti creeze un spatiu de siguranta emotionala cu efect de lungă durată. Vei putea sa uiti de griji si de responsabilitati, sa concentrezi efortul mental spre lucruri pozitive, sa te eliberezi de stres si de anxietate, dar si sa iti poti procesa emotiile si reactiile interiorizate.
 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!