Care sunt cele mai bune odorizante auto in 2023

Care sunt cele mai bune odorizante auto in 2023

Pentru multi dintre noi timpul petrecut in masina a devenit o obisnuinta in fiecare dimineata si in fiecare dupa amiaza. Putem uita de nervi si de aglomeratie daca avem un miros placut in masina. 

Odorizantele au devenit un accesoriu pe care il ai masina inconstient. Probabil ca nu i-ai oferit niciodata atentia cuvenita, probabil ca il vezi ca un element de decor. Insa nu este chiar asa, imediat cum odorizantul se termina, realizezi ca are un rol important in masina si te gandesti sa cumperi altul. 

Dar te-ai gandit ca poate exista unele odorizante auto care sa aiba un miros a carui intensitate sa poata fi reglata de la puternic la subtil, un miros care poate fi schimbat si care sa se dureze foarte mult? 

Imker.ro iti pune la dispozitie astfel de odorizante auto profesionale, plus pachete de arome care sa iti faca condusul si mai placut. Dar, inainte de a vorbi de odorizantele IMKER, hai sa trecem in revista ce optiuni avem, dintre multitudinea de tipuri de odorizante auto. 


Tipuri de odorizante auto 

Exista o diversitate mare de odorizante auto, care ofera solutii pentru toti iubitorii de parfum si pentru toate buzunarele. Fiecare dintre acestea are, evident, avantaje si dezavantaje.


Difuzoare auto profesionale de aroma

Au aparut ca urmare a folosirii cu succes a aparatelor profesionale de parfumare de catre marile branduri, in magazinele in care ne intampina acele mirosuri rafinate, deosebite. Pentru ca tehnologia a evoluat si costurile au reusit sa nu mai fie atat de restrictive, s-au dimensionat odorizante auto electrice profesionale, care folosesc tot tehnologia de nebulizare la rece, cu aceleasi perfomante si tipuri de parfumuri de masina eficiente si deosebite, insa mai micute, pentru a putea fi folosite comod si in masina. Pentru ca, in zilele noastre, petrecem mult timp in masina si mirosul placut ne face calatoria mai frumoasa. 
Difuzorul odorizant auto se pozitioneaza de obicei intr-unul din spatiile pentru pahare, fiind la indemana pentru a putea fi pornit/oprit/modificat niveluile de intensitate, consuma putin si parfumul persista.
Desi la prima vedere costul poate fi mare, eficienta aparatului compenseaza investitia, iar diversitatea de arome si persistenta parfumurilor pentru masina te vor cuceri si vei simti ca ai gasit, in sfarsit, ce cautai. Datorita posibilitatii de reglare a intensitatii, poate fi un odorizant auto puternic sau cu intensitate moderata sau slaba, in functie de cum iti place tie sau tuturor pasagerilor din autoturism.

Odorizante auto suspendate, de hartie, sau sticlute cu uleiuri

Sunt odorizantele simple, obisnuite, sunt acele odorizante care se agata de obicei de oglinda sau de grila de ventilatie. Nu au un aspect deosebit, fiind de obicei destul de colorate si parfumul nu poate fi reglat. De obicei miros fie foarte puternic, fie deloc, iar efectul se duce rapid. Poate parea o investitie mica, insa daca am aduna cat se cheltuie pe multitudinea de mirositoare auto de acest gen s-ar putea sa ne surprinda. Si nici macar nu ne putem bucura de un miros placut.

Odorizante auto cu gel

Sunt tot odorizante simple, sub forma unei cutiute cu gel parfumat, care se tine deschisa in zona bordului masinii. Ca mod de utilizare si eficienta, se comporta tot ca odorizantele suspendate.


Odorizante auto electrice cu ultrasunete

Se aseamana cu odorizantele profesionale cu nebulizare la rece despre care am discutat mai sus, insa eficienta este mai redusa. Iti recomandam sa studiezi, pentru mai multe informatii, acest articol dedicat in care facem o analiza a aparatelor cu ultrasunete versus cele cu nebulizare la rece. Detalii aici >>


Cum alegi un odorizant auto de calitate?

Cand alegem odorizant de masina de calitate tinem cont de prioritatile pe care le avem si acestea sunt diferite de la persoana la persoana. 
Principalele criterii ar fi: 
- mirosul este persistent, sau se pierde rapid.
- intensitatea parfumului auto poate fi reglata sau te "sufoci" in prima perioada de utilizare si apoi, dupa cateva zile, se evapora.
- parfumarea e importanta pentru tine, esti un mic "maniac" al parfumurilor sau le cumperi doar cand iti aduci aminte si uiti repede de ele.
- aspectul estetic este important pentru tine? iti doresti ca accesoriile pe care le folosesti in masina sa se integreze in ambient sau nu conteaza?
- esti pasionat de gadgeturi? esti in ton cu tehnologiile moderne? sau preferi lucrurile simple?
- si poate nu in ultimul rand, esti pasionat de sanatate si viata cat mai in acord cu natura? Sau preferi parfumuri de orice provenienta si arunci constant, fara sa acorzi importanta, toate tipurile de odorizante auto pe care le cumperi?

 
 

Ce puncte slabe au odorizantele auto obisnuite?

Piata de odorizante auto si parfumuri auto este suprasaturata si de cele mai multe ori dam peste produse care spun ca fac multe, dar in realitate fac prea putine. Cateva dintre punctele slabe ale parfumurilor de masina de pe piata sunt: 

  • Mirosul care nu persista sau imposibil de reglat.
  • Utilizarea de arome artificiale care irita caile respiratorii daca sunt folosite o perioada mai lunga de timp
  • Parfumurile NU neutralizeaza mirosul, ci il acopera si face aerul sa fie foarte greu de respirat
  • Aspect inestetic.
  • Mirosuri banale, care nu ne reprezinta si nu creeaza o experienta.

 

Cum functioneaza un odorizant auto profesional?

Cele mai bune odorizante auto sunt cele profesionale, care reusesc cu ajutorul tehnologiei si calitatii parfumurilor sa improspateze si neutralizeze mirosurile, creand o atmosfera placuta si un miros persistent la intensitatea pe care ne-o dorim. 
Un alt aspect important este si modul in care arata, designul premium fiind o parte din aspectul masinii noastre si din imaginea noastra. Astfel ca un odorizant care arata bine vine cu un alt avantaj, facandu-ne viata mai frumoasa.

Pentru ca in masina spatiul este inchis, este foarte important ca odorizantul sa nu contina substante care sa ne afecteze simtul olfactiv. De exemplu, difuzoarele de parfum auto profesionale de la IMKER contin arome de parfum naturale si cu mirosuri deosebite si persistente.

Combinatia unica de uleiuri esentiale si eficienta tehnologiei de difuzare prin nebulizare la rece folosita de odorizantele auto profesionale IMKER ofera o experienta senzoriala completa si deosebita.
Totodata, putand folosi la acelasi aparat diferite rezerve de parfum, difuzorul se poate transforma oricand in odorizant auto antitabac, foarte eficient. Poti gasi aici pachetul cu aparatul XS02.AC si arome antitabac.


Avantajele odorizantelor auto profesionale

Ce beneficii au odorizantele auto profesionale (ne referim specific la cele de la IMKER)

  • Tehnologie - foloseste o tehnologie noua si eficienta de dispersie a uleiurilor esentiale naturale - nebulizare la rece sau atomizare.
  • Persistenta parfumului - nebulizarea la rece reuseste sa pastreze proprietatile uleiurilor esentiale naturale si le transforma in particule ultra fine. In acest fel se obtine un efect de lunga durata si foarte placuta.
  • Aspect premium - dat de calitatea materialelor si aspectul deosebit.
  • Alimentare - prin cablu USB - inclus in pachet. Acumulator intern inclus.
  • Pozitionare - se potriveste perfect in spatiul pentru pahare
  • Programabil - sparatul are 4 niveluri de intensitate.
  • Consum mic - proprietatile parfumurilor si tehnologia de difuzare permite un consum eficient. De exemplu, o rezerva de 10 ml folosita de aparatele pentru masina (modele tip XS) dureaza de la 2-3 luni in sus la o difuzare medie.
  • Este o optiune foarte buna de cadou, fiind foarte apreciat.

Recomandari difuzoare de parfum auto profesionale:

Iti recomandam modelul Bestseller Aparat de odorizare profesional IMKER AromaLUX XS02.AC - cu acumulator (parfum inclus), din gama produselor IMKER.  Aparatul se livreaza cu o aroma de parfum inclusa, de 10 ml, care dureaza minim 2-3 luni la utilizare medie.

Sau, pentru o experienta mai completa, poti opta pentru pachetul Pachet Aparat de odorizare profesional IMKER AromaLUX XS02.AC + geanta + 5 arome parfum care iti va oferi experienta diversitatii mai multor arome de parfum, cu stiluri diferite, care te vor incanta.

Recomandari arome de parfum auto premium de la IMKER

Mirosul influenteaza foarte mult starea de spirit, de aceea, odorizantele auto profesionale de la IMKER induc anumite senzatii si in acest fel mirosul din masina personala ne caracterizeaza pe deplin.

Parfumurile IMKER sunt realizate din uleiuri esentiale combinate, cu note de varf, medii si de baza, cu ajutorul carora creeaza o experienta completa si rafinata. Poti alege din peste 25 de arome blend si alte arome simple, pe cele care crezi ca se potrivesc, sau poti consulta parerile clientilor pentru recomandari de arome foarte apreciate.

5 arome de parfum cu care iti recomandam sa incepi experienta IMKER:

BLAVET

Note de top:  lamaieportocala

Note de mijloc: trandafiriasomiegardenielacramioareylang ylanglemn de cedru.

Note de baza: vaniliemosclemn de santalambra


AMORIO
Note de top:   portocalamandarina.

Note de mijloc:  iasomieirisgeraniumlavanda

Note de baza: moscvanilie


GARCIA
Note de top:  struguri albi, note fructate

Note de mijloc: piersica, struguri rosii

Note de baza: iasomie, caramel.


MISTERIOSO
Note de top:  ylang ylangtrandafiranasonvanilie 

Note de mijloc: vanilieambralemn de santal 

Note de baza: vaniliemoscnote lemnoase.


OUD AMIR

Uleiurile esentiale din componenta: OUD, ambra

OUD AMIR este un parfum intens, cu un caracter puternic si misterios, in care notele lemnoase pretioase si senzuale ale OUD-ului se impletesc cu cele imbietoare si calduroase ale Ambrei, creand un parfum captivant, irezistibil si persistent.
OUD-ul este o esenta rara, numita si "aurul lichid", un ingredient specific parfumurilor arabesti, din cele mai vechi timpuri aceste esente fiind considerate de lux (AMIR inseamna in araba PRINČš)

Este o aroma unisex, apreciata deopotriva de femei si barbati, atat pentru utilizare in masina cat si pentru interior. Daca iti doresti o aroma puternica si distinctiva, OUD AMIR iti va incanta simturile si iti va transforma ziua intr-una in care te rasfeti in luxul oriental.

 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!