Pana pe 22 martie suportul telefonic nu este disponibil. Comenzile plasate vor fi livrate in perioada 26-29 martie. Ne puteti contacta prin email la office@imker.ro.

NOU! Odorizantul profesional de camera IMKER AromaLUX M03 - 5 lucruri cu care te va cuceri

NOU! Odorizantul profesional de camera IMKER AromaLUX M03 - 5 lucruri cu care te va cuceri
Am lansat cu succes noul model de odorizant profesional de camera IMKER AromaLUX M03. De acum, difuzarea parfumului de camera sau parfumului de masina din uleiuri esentiale este si comoda, si mai eleganta. 
Dupa ce modelul M02 a bucurat mii de clienti, creand o atmosfera primitoare in casa, intr-un mod comod, a venit momentul sa va propunem un nou model mai comod de utilizat si un obiect care iti va incanta privirea.

Creeaza o atmosfera parfumata natural cu noul IMKER AromaLUX M03!

5 lucruri cu care te va cuceri modelul IMKER AromaLUX M03

1. Aspect deosebit, dat de finisajele premium, liniile curbe, aspectul elegant dat de combinatia de alb, negru si putin crom.
Detaliile sunt fine si discrete, exact cat sa aduca un plus de eleganta casei tale, pe langa parfumul placut si persistent pe care il va difuza.




2. Posibilitatea de setare a mai multor intervale de difuzare si intensitati. Modelul M03 va folosi acelasi mod de setare ca M02 (conectare prin bluetooth, prin aceeasi aplicatie). Pentru ca aceasta modalitate de setare este deja cunoscuta si foarte versatila si eficienta, noul model va folosi aceeasi aplicatie. Utilizatorii care au deja M02 vor fi deja familiarizati cu ea.
Conectarea la aplicatie este necesara doar cand sunt setate prima data nivelele si intervalele de difuzare, sau cand se fac modificari, adica pentru cateva minute. Dupa ce se fac setarile, se poate deconecta telefonul de la aparat si el isi continua programul de difuzare asa cum a fost setat.


odorizant profesional de camera IMKER M03 -2

3. Autonomie de pana la 3 luni de difuzare pe baza bateriilor, fara a depinde de o priza. Modelul M03 foloseste doua baterii tip D (R20) cu care se livreaza (Varta Longlife R20). Fata de modelul anterior care folosea doar o baterie, acesta va avea o autonomie mai mare, nefiind nevoie sa ai grija bateriilor pana la 2-3 luni. In continuare, si noul model isi pastreaza mufa de conectare pentru alimentare la curent (tip MicroUSB - cablul nu este inclus).

4. Flexibilitate pentru pozitionare: fie pe un corp de mobilier, unde are o stabilitate foarte buna (un aspect imbunatatit fata de M02 care putea fi usor instabil). De asemenea poate fi fixat si pe perete (are suport de prindere si accesorii incluse)


odorizant profesional de camera IMKER M03 -3

5. Durabilitate si pastrarea aspectului in timp. Aparatul are o suprafata care nu se zgarie usor, iar curatarea se face foarte simplu cu o laveta de microfibra si alcool medicinal. 

Alte detalii tehnice:
- capacitatea rezervorului ii permite sa difuzeze si 6 luni fara sa fie nevoie de realimentare. Rezervor de 100 ml (propriu, in care se pune parfum) 
- actiune: intre 30 si 70 mp, in functie de modul in care este distribuit spatiul.
- dimensiuni: 175*153*63mm
- pozitionare: pe un corp de mobilier sau prins in perete (accesorii incluse)
- greutate:  583 g
- utilizare: odorizant de camera, casa, apartament, spatii comerciale, bai spatii comerciale.
- parfum din uleiuri esentiale: poti folosi rezerve la 200 ml, 100 ml, 50 ml sau si mai mici, de 25 sau 30 ml.
- peste 20 de arome din uleiuri esentiale din care poti alege. Fie ca iti pastrezi in timp preferata/preferatele, fie ca doresti sa schimbi cu mai multe arome, pentru diversitate, in functie de anotimp sau alte preferinte, din colectiile IMKER cu siguranta vei gasi multe arome elegante si persistente pe gustul tau. 


Video: poti urmari un video de prezentare aici:

Oferta
In oferta de vanzare modelul IMKER AromaLUX M03 vine cu o aroma de parfum de 50 ml inclusa (colectia AromaNatura) + mostre din alte arome. Vezi aici detalii si recenzii de la primii clienti care deja l-au achizitionat. 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!