De 10 ori mai multe comenzi de Black Friday. Afla care sunt produsele vedeta BF 2023

De 10 ori mai multe comenzi de Black Friday. Afla care sunt produsele vedeta BF 2023
Black Friday IMKER se desfasoara in acest an in perioada 9-15 noiembrie.  

Ne bucuram ca interesul pentru ofertele de Black Friday este foarte mare si in acest an. In primele 24 de ore s-a inregistrat un volum de peste 10 ori mai mare fata de zilele obisnuite - vezi mai jos care sunt produsele vedeta 👇 si deja lucram sa pregatim comenzile cat se poate de repede (multe din ele au fost expediate deja).
 

Care sunt cele mai cumparate produse IMKER de Black Friday:

Reducerile de pana la 40% inseamna economii importante la fiecare comanda. Cel mai mare interes este pentru pachetele FRIENDS, cele cu odorizante si parfumuri sau pachete de parfumuri care de Black Friday au cele mai mari reduceri si merita sa fie facute rezerve.

 

E o ocazie foarte buna s-a beneficiezi de cele mai bune preturi pe care le oferim doar o data pe an daca:

ai deja aparate si oricum iti achizitionezi parfumurile preferate. Acum le poti cumpara cu cel mai bun pret/ml alegand pachetele de parfumuri si poti mentiona ce arome doresti sa contina, daca nu doresti variantele standard.

ai un tip de aparat si doresti sa mai achizitionezi si alte modele. Poti anunta si un prieten si cupmara impreuna pachete FRIENDS cu reduceri substantiale, care nu mai sunt disponibile in restul anului.

esti cu ochii pe un aparat IMKER dar asteptai momentul reducerilor.
 

Care sunt produsele vedeta:

 


  
  
 

Cat dureaza campania de reduceri de Black Friday


Black Friday IMKER continua pana pe 15 noiembrie 2023, ora 23.00.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca anumite produse intra in componente diferite (aparate sau parfumuri individuale sau in pachete) este posibil sa apara epuizari de stoc, chiar daca comanda a fost plasata. Astfel, comenzile plasate se considera confirmate numai in momentul primirii emailului de confirmare a procesarii comenzii.

Ne straduim sa livram cat de repede posibil, insa, avand in vedere numarul mare de comenzi din acesta perioada, te rugam sa iei in considerare sosirea coletului intr-un interval de 2-6 zile lucratoare.

Spor la cumparaturi!

Echipa IMKER

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!