Lansare arome noi: trei arome suprinzatoare, in stiluri diferite

Lansare arome noi: trei arome suprinzatoare, in stiluri diferite

Periodic suntem intrebati ce arome noi am mai pregatit. Daca si tu iti doresti sa incerci si arome noi de parfum, chiar daca poate ai deja cateva preferate, acum ai noi optiuni de explorat.

Noile arome TROPICAL, ROSE OUD si BUBBLE au stiluri diferite, care te vor surprinde si iti vor face viata mai frumoasa in acest an. 

Ce stiluri au noile arome de parfum?


parfum de camera si auto tropical arome mango, fructul pasiunii, portocala
๐“๐‘๐Ž๐๐ˆ๐‚๐€๐‹ - este un parfum fructat si in acelasi timp elegant, placut si intens. Imbina armonios note de mango cu fructul pasiunii, grapefruit ศ™i piersici. Aceste note olfactive te vor face sฤƒ simศ›i cฤƒ te-ai pierdut undeva la tropice în timp ce te bucuri de o piña colada.
Se aseamana ca stil cu aroma Blavet, deci daca iubesti aceasta aroma vei gasi in TROPICAL o noua pasiune.


parfum de camera si auto rose oud arome trandafir, lemn de oud, geranium
๐‘๐Ž๐’๐„ ๐Ž๐”๐ƒ - este un parfum pe baza de lemn pretios de oud, completat de bergamotฤƒ, portocalฤƒ, mฤƒr verde, muศ™cata ศ™i trandafir. Este un parfum caruia OUD-ul ii da intensitate, iar notele florale delicate din care trandafirul iese in evidenta, te invaluie si te invita la bunฤƒstare, liniste si incredere.
Se aseamana ca stil cu aroma OUD AMIR, deci daca iubesti aceasta aroma vei gasi in ROSE OUD o noua pasiune.


parfum odorizant auto si odorizant de camera stil bubble gum guma turbo arome dulci si fructate
Am refuzat sa mergem catre stilul de parfum guma turbo cu toate ca eram mereu intrebati de cei care iubesc acest parfum cu care s-au obisnuit de acum multi ani. In final ne-am hotarat sa incercam sa ii dam o nota proprie, care sa evoce nostalgia si copilaria reamintite de clasicul parfum, insa intr-o forma eleganta, premium si persistenta cu care v-am obisnuit la parfumurile IMKER.

๐๐”๐๐๐‹๐„ - este un parfum care readuce aromele clasice ale gumei de mestecat intr-o nota premium, eleganta. Notele sale de vârf dulci ศ™i fructate evocฤƒ amintiri din copilฤƒrie.
Se aseamana ca stil cu aroma GARCIA, deci daca iubesti aceasta aroma vei gasi in BUBBLE o noua pasiune.

 

Cum iti recomandam sa folosesti noile parfumuri?

Intr-o prima etapa iti recomandam sa incerci cu aparatul odorizant auto (tip XS02) daca il folosesti deja, rezervele de 10 ml, pentru a testa cu o investitie mai mica si a te decide cu care doresti sa continui. De asemenea, aceste rezerve de 10 ml, sau ideal cele de 30 de ml pot fi folosite cu succes si cu difuzoarele de camera (tip M), in care o rezerva va ajunge sa fie difuzata cateva zile. Pentru aparatele mai mari, chiar si doar pentru testare, sunt necesare rezerve mai mari (de la 50 de ml)

Ca si intensitate, Tropical este cel mai intens, urmat de Bubble si ROSE OUD.


Un an nou minunat, cu experiente grozave va dorim!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!