Parfumurile verzi: miros revigorant, ca un elixir, cu arome fresh, lemnoase

Parfumurile verzi: miros revigorant, ca un elixir, cu arome fresh, lemnoase
Continuă seria articolelor despre culori și parfumuri, în care abordez relația dintre culorile folosite în parfumuri și aromele acestora.

În acest articol este vorba despre relația culorii verde cu parfumurile și preferințele utilizatorilor. Nu este neobișnuit ca produsele de frumusețe, wellness și îngrijire a sănătății să se raporteze la diferite nuanțe de verde, variind de la cele mai subtile și mai delicate nuanțe de verde la cele mai organice și profunde și, în unele situații, la nuanțe electrice și de verde fluorescent.

Verdele este o culoare care reprezintă simbolic natura. Simbolizând natura și creșterea, armonia și prospețimea, pe lângă vitalitate, verdele este asociat și cu banii și siguranța. În medicina orientală această culoare este asociată cu vindecarea, fiind cea mai odihnitoare culoare pentru vedere.

Verdele poate simboliza sentimentele de dragoste pentru natură și pentru familie, prieteni, animale de companie și casă. Este culoarea iubitorilor de grădină, a iubitorilor atmosferei confortabile de acasă și a gazdei bune, așa că putem spune că de fapt, verdele este culoarea pozitivismului.


Photo by Minh Pham on Unsplash

Este destul de obișnuit ca parfumurile care folosesc verdele în prezentare să fie asociate cu ingrediente naturale, delicate, organice sau mai sigure (chiar dacă acest lucru nu este întotdeauna adevărat), dar un lucru este sigur:  majoritatea parfumurilor verzi au de fapt compoziții și piramide olfactive care sunt într-adevăr bazate pe plante, citrice, note verzi și proaspete.

Parfumurile verzi creează senzația unui miros revigorant, ca un elixir, aducând o notă de energie și bucurie atunci când căutăm ceva sofisticat, fără pretenții în același timp.


Foto: 
Photo by Lenstravelier on Unsplash

Eu aleg parfumurile verzi în zilele mai calde, când prețuiesc mai puțină complexitate și densitate în compoziții. De asemenea, s-ar putea să fie și preferatele tale, dacă îți plac parfumurile fresh, lemnoase, proaspete, indiferent de anotimp.

Dintre parfumurile personale, preferatele mele sunt Chanel Nº 19 Eau de Parfum și Gucci Mémoire d’une Odeur.
Iar dintre parfumurile de ambient, preferatele mele sunt aromele IMKER Bolero, Garcia, Misterioso, Mojito sau Victory.

Pentru parfumarea delicată și rafinată a casei cele mai potrivite sunt aromele de parfum Garcia și Misterioso, iar ca parfum pentru odorizantul profesional auto sunt încântată de aromele din uleiuri esențiale Victory sau Bolero.

De menționat că parfumurile IMKER se difuzează cu ajutorul difuzoarelor de aromaterapie profesionale IMKER fără a fi nevoie să se adauge apă, deoarece aparatele folosesc cea mai nouă, comodă și eficientă tehnologie de parfumare, prin nebulizare la rece.

De asemenea, pentru că avem preferințe (și toleranțe diferite) pentru o anumită intensitate a parfumului, toate modelele IMKER au funcții de reglare a intensității pentru a ne bucura de un confort deosebit, persistență și mirosuri rafinate. În plus, aromele sunt realizate din uleiuri esențiale, fiind sigure pentru copii, animale de companie sau persoane alergice.


parfumuri fresh, parfumuri lemnoase
Photo by Johannes Plenio on Unsplash

Ție îți place verdele? Îți plac parfumurile verzi?











 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!