Cele mai inspirate cadouri corporate. Idei pentru a-ți surprinde partenerii de business

Cele mai inspirate cadouri corporate. Idei pentru a-ți surprinde partenerii de business
Oferirea de cadouri corporate, către colegi, șefi, subalterni sau partenerii de business poate să pară o practică mai puțin obișnuită, având în vedere că de obicei oferim daruri persoanelor dragi ori la aniversările din familie. Cu toate acestea, în mediul profesional, acestea au rolul de a consolida o relație de afaceri, de a sărbători un succes ori o lansare de produs sau de magazine, ori pur și simplu de a-ți surprinde în mod plăcut colegii sau colaboratorii cu ocazia zilelor de naștere. 

Mai mult, în perioada Sărbătorilor de Crăciun sau de Anul Nou, coșurile cu produse cadou sunt unele dintre cele mai căutate modalități de a spune „mulțumesc” celor cu care ai interacționat profesional pe parcursul unui an întreg.

Chiar dacă trebuie să respecte o anumită etichetă și să fie limitate la obiecte mai formale, îți poți surprinde colegii sau partenerii prin intermediul unor cadouri corporate deosebite. În ghidul de mai jos, îți propunem niște soluții originale, potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
 

Cum alegi cadoul potrivit pentru partenerii de afaceri

Reguli de eticheta a cadourile de business

  • Cunoaște preferințele partenerilor de afaceri

Cadourile care se fac în mediul profesional, fie către colegi sau subalterni, fie către partenerii de afaceri trebuie să respecte anumite standarde și reguli de etichetă. Acestea nu trebuie să fie obiecte prea personale, ci mai degrabă mai formale și mai impersonale; de aceea, sunt de evitat orice obiecte cu tentă religioasă, politică ori sexuală.

Cu toate acestea, este bine să cunoști câte ceva despre preferințele celor care primesc darurile, mai ales dacă este vorba despre unul dintre colegii de serviciu. De exemplu, poți oferi unei femei un mic obiect aromatizat, potrivit atât pentru birou cât și pentru casă, sub forma unui parfum cu uleiuri esențiale de la Imker.

Barbat oferind cadou unei femei
  • Cadoul trebuie să arate impecabil
Un aspect esențial pe care trebuie să îl ai în vedere este felul în care ambalezi cadoul. Pentru a respecta eticheta de business, este de preferat să lași ambalarea în seama personalului specializat de la magazin, în cazul în care achiziționezi spre exemplu un cadou pentru șefă sub forma unui parfum potrivit atât pentru birou, cât și pentru acasă. 

Parfum AMORIO
  • Nu oferi cadouri prea scumpe
Un alt aspect important în ceea ce privește darurile corporate este că acestea trebuie să fie în general cadouri simbolice, potrivite pentru a marca momente importante precum o nouă lansare sau o aniversare a firmei, creșterea moralului angajaților sau fidelizarea clienților. 

Obiectele cu valoare simbolică, dar în egală măsură practice și funcționale, sunt cele mai recomandate în acest caz. Poți opta pentru mici accesorii de birou personalizate cu logo-ul companiei, precum instrumente de scris sau agende. 
  • Adaugă un mesaj de apreciere la final
Ceea ce poate diferenția un cadou obișnuit de altul, mai ales în perioada Sărbătorilor de iarnă când toată lumea primește daruri, este un mesaj personalizat pe care să îl adaugi la final. 

De exemplu, dacă oferi un cadou unui colaborator de afaceri, scrie câteva cuvinte de apreciere care să arate respectul pentru relația voastră de business și să reflecte modul în care ați interacționat deja până acum. 

Cadou cu mesaj


Când poți să oferi cadouri partenerilor tăi de afaceri

  • Sărbătoarea unui succes

Există multe momente în activitatea unei firme sau într-o colaborate profesională din domeniul corporate când se pot oferi cadouri colegilor de birou și partenerilor de afaceri. Un succes al firmei poate fi unul dintre cele mai importante pentru a vă bucura împreună de realizările comune. 

Cadouri pentru partenerii de afaceri
  • Crăciun

Sărbătorile de iarnă, și în special Crăciunul, sunt perioadele cele mai prolifice din an în ceea ce privește schimbul și oferirea de cadouri. Acum, poți oferi cadouri corporate atât angajaților, cât și partenerilor business cu care ai colaborat de-a lungul anului. 

Dacă ești de părere că un coș cu bunătăți specifice nu te va diferenția între alți clienți care oferă daruri, poți opta pentru idei de cadouri, de exemplu, unele special concepute pentru pasionații auto.

Cadou de Craciun
  • Paște

Și Sărbătorile Pascale sunt momente de care poți profita pentru a oferi un cadou corporate. De exemplu, celor care se pregătesc deja de o călătorie cu mașina, le poți oferi în dar un odorizant auto, un accesoriu de nelipsit pentru cei care apreciază astfel de experiențe frumoase. 
  • Ziua de naștere

Pentru colegii de serviciu în special, o zi de naștere este un moment care trebui sărbătorit așa cum se cuvine. Acum te poți orienta și spre cadouri cu semnificație mai personală, în special dacă este vorba despre unul dintre colegii de la job căruia vreți să îi oferiți un cadou comun. Un set de aromaterapie vă poate ajuta în acest sens.

Set aromaterapie


Exemple de cadouri corporate pentru partenerii de business

  • Difuzor parfum auto profesional

Un difuzor auto este un accesoriu potrivit colegilor sau partenerilor business care călătoresc mult, în interes de serviciu. Un astfel de cadou, sub forma unui aparat elegant de dimensiuni mici, îmbină eficient tehnologia cu aromaterapia. Utilizarea sa este simplă și comodă deoarece metoda de nebulizare la rece permite folosirea de parfum fără adaos de apă.

Acest aparat de mici dimensiuni creează o atmosferă plăcută oriunde este folosit, iar datorită încărcării prin USB poate fi amplasat cu ușurință în mașină; astfel, cei care sunt pe drum se pot bucura de climatul plăcut în timp ce șofează. 

Difuzor parfum auto profesional
  • Difuzor parfum camera profesional

Un set de aromaterapie care poate fi utilizat acasă sau la birou este un cadou potrivit atât pentru șefă sau director, cât și pentru colegii de serviciu. Aspectul său elegant, premium, dat de calitatea materialelor din care este realizat permite ca un astfel de difuzor să fie amplasat oriunde în încăpere. 

Datorită eleganței liniilor sale curbe, difuzorul poate fi pus în locuri vizibile, fiind potrivit astfel ca un obiect decorativ deosebit.

Difuzor parfum camera profesional

Alege astfel de obiecte cu valoare simbolică, dar și practică deosebită atunci când vrei să oferi un cadou corporate colegilor sau partenerilor de business. Vei transmite astfel un mesaj pozitiv, bine intenționat, care poate consolida relația voastră de afaceri.
 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!