Pana pe 22 martie suportul telefonic nu este disponibil. Comenzile plasate vor fi livrate in perioada 26-29 martie. Ne puteti contacta prin email la office@imker.ro.

Ce odorizant e eficient pentru un miros placut in casa alaturi de animale de companie

Ce odorizant e eficient pentru un miros placut in casa alaturi de animale de companie

“Super încântat de tot ce înseamnă firma pe care o administrați. Dat fiind faptul că noi avem 3 căței și un living de 40 de mp, pe nivelul 8 cu acest aparat și parfumul Escley am ajuns să nu mai avem probleme de “miros”

Un exemplu de client fericit, care se bucură de o atmosferă plăcută în propria locuință, alături de prietenii săi blănoși. Dar pentru că nu toți posesorii de animale pot spune, la orice oră, același lucru, am decis să împărtășim, pentru toți iubitorii de animale, rețeta prin care puteți avea parte de astfel de clipe în permanență.

Fie cățeluș, pisică, porcușor de Guineea, hamster sau papagali și broscuțe țestoase, cei mai mulți dintre noi alegem să ne facem viața mai frumoasă bucurându-ne zilnic de compania unui mic ștrengar necuvântător. De fapt, conform celor mai recente statistici, aproape jumătate din românii din mediul urban aleg să se bucure de prezența unui animal în propriul lor cămin. Iar dacă ar fi să ne luăm deopotrivă după veterinari și psihoterapeuți, înțelegem foarte bine și de ce: pentru că beneficiile pe care ni le aduc micile necuvântătoare sunt nenumărate.

Așa că suntem perfect de acord cu tine și pasiunea pentru prietenii tăi blănoși (sau nu) și te ajutăm să te bucuri de dragostea lor într-un mediu plăcut, întreținut cu ajutorul odorizantelor de camera.
 

De ce ne confruntăm cu mirosuri neplăcute atunci când avem un animal de companie?

Cei mai mulți dintre deținătorii de animale de companie se confruntă, mai devreme sau mai târziu, cu problema disconfortului olfactiv, cauzată de chiar prezența animalului îndrăgit în propria locuință. Pentru că indiferent cât de bine îngrijim animalele de companie, acestea tot își păstrează mirosul specific pe care, inevitabil, îl imprimă în casă.

Iar motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt destul de multe, de la igiena animalului până la rutina noastră de curățenie. De exemplu, în cazul unui câine, contează foarte mult și cât de des curățăm locul unde doarme sau mănâncă, dar, la fel de bine, și cât de des îi facem acestuia toaleta. Și nu este vorba doar despre frecvența cu care îl spălăm, ci și de modul în care o facem.

Este foarte important să îi asigurăm câinelui întreaga îngrijire de care are nevoie, deopotrivă pentru a-i întreține sănătatea, dar și pentru a contribui la eliminarea mirosurilor deranjante. Iar acest lucru presupune nu numai grija față de blana acestuia, ci și față de gingii, urechi și, mai ales, alimentație. Neîngrijite corespunzător, oricare dintre acestea poate fi o sursă de miros.

O alimentație dezechilibrată va influența felul în care miroase patrupedul tău pentru că toxinele din ficat se elimină prin blană și dacă patrupedul are o alimentație neechilibrată, va emana, cu siguranță, un miros neplăcut. Iar acolo unde urechile sau gingiile nu sunt curățate cu frecvența potrivită pot apărea infecții, și ele, la rândul lor, deranjante pentru miros.

Având în vedere toate acestea, nu este chiar un mister de ce animalul nostru de companie poate deveni, lesne, sursa disconfortului olfactiv de care ne plângem uneori. Ca să nu mai vorbim de propria lui bio-chimie pe care nu o putem schimba. Indiferent cât de mult ne-am dori să nu se întâmple, acesta va transpira și va imprima mirosul specific în toate locurile în care stă. Plus acel miros special pe care îl emană pentru a-și marca teritoriul.
 

Ce putem face pentru a elimina mirosul nedorit?

Există multe metode recomandate pentru a rezolva această problemă și cele mai multe dintre ele chiar funcționează. În special atunci când sunt aplicate simultan. 

De la produsele speciale pentru toaletare animalului de companie până la bicarbonatul de sodiu și odorizantele de cameră, toate sunt, cu adevărat, utile și eficiente în ceea ce privește eliminarea mirosului neplăcut. Însă cel mai eficient mod rămâne aplicarea simultană a acestora. 

Pentru curățarea locurilor în care stă în mod frecvent micul dumneavoastră prieten este recomandată curățarea cu bicarbonat de sodiu, acesta fiind foarte bun în a absorbi mirosurile. În ceea ce privește îngrijirea corporală, produsele de specialitate sunt cele mai indicate, chiar dacă puteți recurge și la rețete naturiste home made.

Indiferent de alegeri, un ingredient rămâne, însă, indispensabil, anume calitatea produselor folosite. Iar pentru că odorizantul de cameră nu poate lipsi nici el din acest proces de înviorare și curățenie a spațiului, am pregătit o gamă largă de odorizante profesionale de cea mai bună calitate, împreună cu uleiurile esențiale aferente, din care puteți alege exact ceea ce aveți nevoie. 

Pentru un miros revigorant și proaspăt poți alege arome florale, citrice sau combinații create special pentru o atmosferă fresh. Iar pentru a te asigura de persistența mirosului sau intensitatea acestuia, odorizantele noastre profesionale beneficiază de nenumărate setări, special create pentru a se adapta tuturor nevoilor tale. 

Odată ce optezi pentru oricare dintre aparatele noastre profesionale vei putea să creezi experiențe personalizate, adaptate deopotrivă preferințelor tale, dar și sensibilității particulare a animalului de companie. Reglajele multiple de care dispun aceste aparate îți vor permite să configurezi tot ce ai nevoie pentru a obține o experiență pe placul tuturor, tocmai pentru că poți regla absolut tot ce ai nevoie, de la volumul de difuzare a parfumului și tipul de difuzare, timpul de funcționare și chiar pauza dintre difuzări. În felul acesta poți obține o experiență senzorială discretă, echilibrată sau intensă. Tu decizi!
 

Bucură-te de compania animalului îndrăgit într-un mediu confortabil, relaxant și fresh.

Dincolo de nenumăratele variante de arome pe care ți le punem la dispoziție pentru a-ți parfuma locuința, tehnologia de care se folosesc odorizantele profesionale IMKER îți va permite să creezi o atmosferă deopotrivă încântătoare și sigură pentru tine și prietenul tău necuvântător.

Nebulizarea la rece este o tehnologia prin care te poți bucura de experiența senzorială pe care ți-o dorești fără a fi în niciun fel deranjat, indiferent de timpul petrecut în acest ambient. Înainte de apariția acestei tehnologii, dispersoarele obișnuite puteau foarte ușor să supraîncarce aerul, ducând la intoleranța celor ce petreceau prea mult timp într-un astfel de mediu puternic parfumat, inclusiv în ceea ce privește animalele. Cu ajutorul nebulizării la rece nu numai că elimini această problemă, dar dobândești controlul total asupra felului în care îți împrospătezi locuința, creând deopotrivă un mediu plăcut, sigur pentru sănătate și totodată avantajos din foarte multe puncte de vedere.

Pentru că: 

  • Aparatele noastre profesionale nu folosesc adaos de apa. Principiul de funcționare include strict transformarea uleiurilor esențiale naturale în particule foarte fine, ceea ce înseamnă că o cantitate foarte mică de ulei asigură un miros plăcut pe o suprafață foarte mare. 
  • Poți controla cu precizie nivelurile de intensitate, adaptând intensitatea parfumării în funcție de sensibilitatea ta și a animalului tău de companie. Plus că aparatele pot fi setate să difuzeze doar în perioadele active pentru a nu irosi parfumul.  
  • Odorizantele IMKER sunt foarte ușor de folosit pentru a asigura experiența optimă deopotrivă pentru tine și animalul tău de companie. Îi poți seta programul de difuzare chiar și de pe telefon, din orice locație. 
  • Au autonomie mare de funcționare, ceea ce înseamnă că nu ești condiționat de existența unei prize, ci îl poți amplasa exact acolo unde îți dorești. Iar acest lucru poate fi exact avantajul de care ai nevoie când nu vrei ca jucăușul tău prieten să ajungă la el și să îl transforme în noua lui jucărie.
  • Aparatele cu nebulizare la rece sunt extrem de rentabile. Dacă iei în considerare toate beneficiile pe care ți le aduc, vei constat, cu siguranță, că raportul calitate – preț este în avantajul tău, fiind deopotrivă economice și “safe” din punct de vedere al sănătății.

 

Întreține atmosfera! Câteva sfaturi practice.

Acum că știi cum să creezi ambientul plăcut și relaxant de care ai nevoie pentru a te bucura de cele mai frumoase momente alături de prietenii tăi fideli, nu uita să îl și întreții, respectând câteva sfaturi simple:

  • Aerisește regulat încăperea, de cel puțin două ori pe săptămână la modul cel mai serios, adică cel puțin jumătate de oră cu toate geamurile deschise. Și ușile! De ce nu?
  • Curăță regulat locuința, insistând în locurile cel mai des folosite de patrupedul tău. 
  • Curăță cât de des poți jucăriile, vasele de mâncare sau orice fel de obiect pe care animăluțul tău îl folosește în mod curent. Chiar și zilnic!
  • Asigură-i animalului tău de companie o alimentație echilibrată pentru a evita ca acesta să emane mirosuri neplăcute
  • Pe blănoși, fie ei cățeluși sau pisicuțe, încercați să îi periați săptămânal pentru a îndepărta părul mort.
  • Folosește în permanență un odorizant profesional de calitate pentru a parfuma locuința discret și fără riscuri pentru sănătate. Noi îți recomandăm IMKER AromaLUX. Aroma o alegi tu!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!