Idei de cadouri pentru familie: ce să oferi indiferent de ocazie?

Idei de cadouri pentru familie: ce să oferi indiferent de ocazie?
Alegerea unui cadou potrivit pentru un membru al familiei poate fi o misiune destul de grea. Așa că, astăzi îți vom oferi câteva idei de cadouri semnificative pe care le poți oferi la orice ocazie. La finalul articolului, vei vedea că de fapt știi exact ce își dorește familia ta, trebuie doar să îți pui puțin gândurile în ordine. Înainte de a vedea idei de cadouri pentru familie pe care le poți oferi cu orice ocazie, vom vorbi despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a ajunge la cadoul perfect.
 

Cum alegi cadoul perfect? 

Alegerea cadoului perfect necesită efort, timp, dar și inspirație din partea ta. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îți surprinzi mama, sora sau partenerul de viață! 


Ține cont de hobby-uri/preferințe

Dacă un membru al familiei tale iubește să picteze, cu siguranță se va bucura să primească consumabile pentru a-și exersa acest hobby. Este important să cunoști aceste pasiuni ale membrilor familiei pentru că ele îți vor oferi și idei de cadouri potrivite. Un astfel de cadou transmite și un mesaj important: ”Îmi pasă de tine.”, deci poate fi cel mai frumos cadou de ziua de naștere. 


Stabilește un buget

Dacă stabilești de la început un buget pentru un cadou, îți va fi mult mai ușor să te limitezi la anumite opțiuni. Un cadou costisitor nu este întotdeauna cadoul perfect. De cele mai multe ori, un cadou simplu, dar ales cu gândul la persoana pe care o iubești sau pe care o apreciezi poate avea un impact mult mai mare decât unul scump, dar ales în grabă. 


Ține cont de tipul de relație cu persoana respectivă

Fiecare cadou are o semnificație și transmite un anumite mesaj, indiferent dacă vorbim de unul de apreciere, respect sau iubire. La baza acestei semnificații stă de fapt relația pe care tu o ai cu persoana pe care vrei să o surprinzi.

Dacă vorbim de mamă, soră sau iubit/iubită, cadoul trebuie să fie personal. Dacă în schimb vrei să oferi un cadou de Crăciun unui șef sau colaborator, este recomandat să te orientezi către obiecte impersonale, cum ar fi un stilou sau chiar un ceas. 

 

Idei de cadouri pentru familie

Acum că am văzut la ce trebuie să fii atent atunci când alegi cadourile pentru rude, vom continua cu câteva idei inedite de cadouri pentru cei mai dragi membri ai familiei. 


Cadou pentru mama

Atunci când vine vorba de idei de cadouri pentru femei, mama pare să fie persoana cel mai ușor de surprins. Orice cadou ar primi, ea mereu se va bucura că te-ai gândit la ea. Însă, îți recomandăm să depui puțin efort chiar și atunci când vine vorba de idei de cadouri pentru părinți. 

Este ocazia perfectă să le oferi lucrurile la care au visat. Dacă știi că mama ta are o poză preferată cu familia, fă-i o surpriză și transformă poza într-un tablou măreț sau o pictură. Poți merge mai departe de atât și să alegi experiențele în detrimentul lucrurilor materiale. Spre exemplu, îi poți oferi o vacanță într-un oraș pe care știi că vrea să îl viziteze de mult sau o poți duce la un centru SPA pentru un răsfăț. Acest răsfăț poate continua și acasă, cu uleiuri pentru aromaterapie. Cu uleiurile de aromaterapie nu ai cum să dai greș niciodată.


Cadou pentru tata

Cadourile pentru bărbați reprezintă o provocare de fiecare dată, dar asta nu înseamnă că nimic nu îi poate surprinde. Știm deja că bărbății iubesc mașinile și își petrec destul de mult timp la volan. Ce spun de un odorizant auto pentru tatăl tău care să îl ajute să aibă de fiecare dată o călătorie sigură și plăcută? Cele mai bune odorizante auto sunt cele care te ajută să te relaxezi după o zi grea și să scapi de stresul de la volan și din trafic. 

Dacă tatăl tău nu este șofer, există și odorizante pentru casă cu același efect de relaxare. Ai spune că bărbații sunt duri și nu apreciază aceste momente de confort. Noi îți spunem să treci peste această preconcepție, să îi oferi tatălui tău un odorizant de casă sau de mașină și să îi urmărești reacția. Te asigurăm că singurul lucru pe care îl vei regreta este faptul că nu te-ai gândit la acest cadou mai devreme.
difuzor aromaterapie odorizant auto profesional xs02


Cadou pentru iubit/iubită

Persoana iubită poate fi uneori greu de surprins. Cadourile pentru iubite se învârt de obicei în jurul florilor și bijuteriilor. De cealaltă parte, bărbații primesc de cele mai multe ori parfumuri sau articole de îmbrăcăminte. Dacă îți asculți sau observi partenerul, vei ști exact ceea ce își dorește. Dacă vezi că are o perioadă mai stresantă, îi poți face cadou un odorizant de casă.

Nici măcar nu ai nevoie de vreo ocazie să faci un astfel de cadou, ci pur și simplu să alegi cel mai bun odorizant, să îl așezi într-un colț al casei și să lași persoana iubită să îi descopere beneficiile. Dacă știi că iubita ta își dorește un anumit model de geantă sau pantofi, o poți surprinde cu un astfel de cadou. Un iubit pasionat de gaming poate fi ușor surprins cu un joc nou ce abia a apărut pe piață, cu un mouse sau o tastatură de gaming. Poți observa că la baza acestor cadouri se află de fapt o regulă pe care am amintit-o mai sus: ține cont de hobby-uri sau preferințe.


Cadou pentru soră/frate

Dacă ai o soră sau un frate pe care vrei să o/îl surprinzi cu o anumită ocazie, trebuie să aplici aceleași reguli ca în cazul celorlalți membri ai familiei. Observă-i pasiunile și caută un cadou pe care îl va folosi cu drag. Pe lângă cadourile tradiționale sub formă de accesorii sau articole vestimentare, poate ar fi cazul să iei în considerare și un cadou pentru casă: un parfum pentru casă, un difuzor pentru aromaterapie, un tablou, un aparat electrocasnic de care știi că are nevoie. Cele mai bune parfumuri de casă reușesc să surprindă orice membru al familiei pentru că acestea contribuie semnificativ la creșterea confortului locuinței.

difuzor uleiuri esentiale odorizant de camera profesional IMKER M03 living, casa, decor modern

Toate difuzoarele profesionale IMKER vin insotite de o rezerva de parfum din uleiuri esentiale dimensionata pe specificul aparatului si un set de mostre din alte sase arome aflate in topul preferintelor clientilor (incluse in pret). Astfel, cel care va primi cadoul se va bucura instant de parfumurile rafinate IMKER realizate din uleiuri esentiale care vor crea o nota de eleganta si rafinament casei si vor aduce natura in viata lor. 

Cu siguranta vor aprecia varietatea de parfumuri din care pot alege pe viitor si beneficiile tehnologiei de nebulizare la rece:
- utilizare simpla si moderna, fara ca parfumul sa fie diluat cu alte componente;
- parfumarea este persistenta si se poate regla pe mai multe nivele de intensitate astfel incat sa fie pe placul fiecarui utilizator;
- consum redus al parfumului din uleiuri esentiale (o rezerva poate dura mai multe luni, fara sa fie nevoie sa umbli la aparat pentru a face reincarcare)
- aspect placut al aparatului, pe langa functia de parfumare fiind si un obiect de decor elegant, modern, aerisit.

 

Concluzie

Cele mai frumoase cadouri sunt cele care se fac cu gândul la persoana pe care vrei să o surprinzi. Scopul acestui articol a fost să te ghideze în acest proces de alegere a unui cadou potrivit, dar și să îți ofere alternative la tradiționalele idei de cadouri pentru familie. Dacă până acum nu ai luat în considerare oferirea unui odorizant de cameră sau de mașină, a unor uleiuri pentru aromaterapie, te sfătuim să o faci. Oferă un altfel de cadou și observă zâmbetul de pe fața persoanei dragi!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!