Cadouri inedite pentru bărbați. 10 idei din care te poți inspira

Cadouri inedite pentru bărbați. 10 idei din care te poți inspira
Cadourile ar trebui să aibă la bază alegeri ideale pentru a-i surprinde pe bărbații din viața ta, indiferent dacă-ți sunt frați, soți sau cei mai buni prieteni. Cu toate acestea, poate ești pusă în dificultate când vrei să alegi, pentru că îți dorești ca obiectele oferite să fie utile și interesante.

Ca să nu dai greș, te poți ghida în funcție de preferințele, interesele și pasiunile bărbaților pe care îi apreciezi. Ești în căutare de cadouri inedite pentru bărbați? Iată 10 idei din care te poți inspira pentru a oferi un dar unic și memorabil!

La ce criterii să fii atentă când cumperi un cadou pentru un bărbat? Ce să nu oferi niciodată cadou unui bărbat?
Idei de cadouri inedite pentru bărbați  

La ce criterii să fii atentă când cumperi cadou pentru un bărbat?

Cadou de la ea pentru el

Din fericire, poți să găsești numeroase cadouri inedite pentru bărbați, chiar dacă aceștia par greu de mulțumit. Deși nu este simplu să alegi cele mai potrivite cadouri pentru domni, există câteva criterii de care să ții cont în procesul de achiziție, precum vârsta, ocazia sau relația dintre voi. Descoperă, pe larg, care sunt aspectele care pot influența alegerea cadoului pentru un bărbat.


Vârsta

Vârsta bărbatului pe care vrei să-l surprinzi cu un cadou este un reper important. Deși ai crede că poți să oferi orice, indiferent de trecerea timpului, cel mai probabil un bărbat de vârsta a treia nu va aprecia un gadget de ultimă generație pe care nu-l folosește de obicei.
  • Pentru bărbații între 20 și 30 de ani, ai o gamă variată de idei din care să te inspiri. Aceștia se vor bucura să primească piese vestimentare moderne, accesorii de lux, gadgeturi noi apărute sau bijuterii interesante.
  • Vrei să oferi cadou unor bărbați cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani? Aflați la această etapă a maturității, domnii acordă mai multă atenție modului în care se prezintă. De aceea, poți să le oferi cadouri originale care să includă piese de colecție. Ai la dispoziție ceasuri de mână, instrumente elegante de scris sau piese vestimentare care nu se demodează niciodată, precum sacourile și pantofii negri din piele.
  • Bucură bărbații între 40 și 50 de ani cu daruri elegante, precum ceasurile pentru birou, butonii pentru cămașă sau parfumurile nemuritoare. Un bărbat de vârsta a doua va fi încântat și de seturi utile pentru grădinărit, dacă este pasionat de aceste activități.
  • Nu în ultimul rând, poate trebuie să oferi cadouri inedite unor bărbați care fac parte din categoria de vârstă 50-60+. Pune accent pe cadouri simbolice, accesorii autentice sau obiecte decorative care oferă locuinței un plus de personalitate.


Relația dintre voi

Atunci când vrei să alegi cadouri deosebite pentru bărbați, ar fi bine să te gândești și la relația care există între voi. În consecință, dacă pentru un prieten vechi găsești cadouri mai ușor, când vine vorba despre colegul de muncă sau despre șef, ai nevoie de mai mult timp până iei o decizie.

Totodată, atunci când selectezi cadoul optim în funcție de relația dintre voi, nu riști să oferi un dar nepotrivit.
  • Iubitul sau soțul tău pot primi daruri originale, la care poți să adaugi o notă personală. Pornește de la excursii romantice și bijuterii personalizate sau trece pe lista de cadouri ceasuri, parfumuri sau haine pe care știi că le poartă de obicei.
  • Pentru șefi sau colegi de muncă, nu este recomandat să apelezi la ideile de mai sus. În schimb, mizează pe cadourile de calitate, din categoria de business. Agendele, instrumentele de scris sau obiectele de decor pentru birou sunt doar câteva dintre ideile care nu dau greș.
  • Fratele tău merită un cadou memorabil! Printre cadourile inedite pentru bărbați se numără accesoriile precum ochelarii de soare, brichetele de colecție, hainele sau diferitele obiecte de mobilier. Tatăl tău va fi încântat să primească și ceasuri de mână, cărți sau tablouri pe care le îndrăgește.


Ocazia 

Oferă cadouri inedite pentru bărbați ținând cont de ocazie. Poate fi vorba despre o zi de naștere, de o onomastică sau de sărbătorile de iarnă.
  • Vrei să oferi cadouri de sărbători pentru bărbații din viața ta? Alege darurile simbolice, specifice acestei perioade din an. Globurile pentru brad, coșurile decorative, bijuteriile autentice sau articolele vestimentare groase sunt doar câteva idei de cadouri deosebite.
  • Urmează ziua de naștere sau de nume a unui bărbat la care ții? Acesta este momentul perfect pentru a oferi un cadou inedit. Gândește-te la daruri speciale, care să corespundă preferințelor și personalității domnului care își celebrează ziua. Accesoriile vestimentare, bijuteriile din aur și argint sau parfumurile sunt doar câteva dintre variante.
  • Sărbătorești Ziua Îndrăgostiților în cuplu? Celebrează-ți iubirea și oferă-i partenerului un cadou prețios, precum o cină romantică, o bijuterie cu mesaj de dragoste sau un set de haine care să vă amuze.


Ce să nu oferi niciodată cadou unui bărbat?

Dacă ți-ai făcut o idee în ceea ce privește lista de cadouri inedite pentru bărbați, ar trebui să știi ce să nu le oferi niciodată. Așadar, înainte să mergi la cumpărături, ia în calcul faptul că sunt cadouri care pot să nu fie pe placul bărbaților.
  • Indiferent de personalitate, evită să oferi cadou animale de companie! Dacă un bărbat îți spune explicit că-și dorește un câine sau o pisică, le poți adăuga pe lista de cadouri. În caz contrar, riști să pui sărbătoritul într-o postură incomodă.
  • Nu oferi nici obiecte religioase, mai ales dacă nu cunoști credințele sărbătoritului.
  • Lasă deoparte seturile cu farfurii și cești care nu sunt atât de populare pentru bărbați și evită serviciile de bucătărie ori lenjeriile de pat.
  • În final, nu oferi bărbaților niciun cadou care știi că nu li se potrivește. Dacă vorbim despre un bărbat care nu iubește sportul, nu-i oferi un obiect care să-i amintească de acest domeniu.


Idei de cadouri inedite pentru bărbați



Poți să cumperi cadouri inedite pentru bărbați, dacă alegi cele mai potrivite obiecte. Iată cele mai bune 10 idei de cadouri, care surprind pe oricine!

Odorizant profesional cu parfumuri 

Există idei de cadouri pentru pasionații auto care încântă un bărbat. Un domn care vrea să se bucure de o atmosferă fresh, indiferent că stă în mașină sau acasă, are nevoie de un pachet cu difuzor pentru aromaterapie.


Poți să investești într-un aparat de aromatizare de la IMKER, sustenabil și eficient pe termen lung care oferă o tehnologie de dispersie a mirosului. Acesta se poate plasa în mașină, în cameră sau la birou, pentru un miros îmbietor. 


Aparat de odorizare profesional 

Pe locul doi în lista de cadouri inedite pentru bărbați se află și odorizantele auto profesionale. Un odorizant profesional IMKER, cu sau fără acumulator, reprezintă soluția optimă de parfumare a mașinii pentru că ocupă întregul spațiu.

Aceste odorizante profesionale se bucură de o utilizare simplă și un consum mic.


Set de arome din uleiuri esențiale

Dacă bărbatul pe care îl îndrăgești are deja un difuzor de arome, îi poți oferi pachete odorizante profesionale, excelente pentru casă și mașină. Parfumul din uleiuri esențiale va fi pe placul oricărui domn care iubește ca mașina și locuința să aibă un miros plăcut, persistent.

Descoperă tot ce trebuie să știi despre odorizantul auto și oferă pachetele care avantajează cel mai bine sărbătoritul.


Un voucher pentru experiențe inedite

Pe lângă pachete de parfumuri moderne pentru casă și mașină, continuă gama de idei de cadou pentru bărbați cu un voucher pentru experiențe inedite. Soțul tău iubește vacanțele? Fă-i o surpriză și mergi alături de el în cea mai frumoasă aventură în orașul pe care îl visează dintotdeauna.

Ai un frate pasionat de autoturisme? Mergi cu el la o cursă de mașini! Îi place adrenalina? Nu uita de săritul cu parașuta. Ai la dispoziție o mulțime de cadouri inedite pentru bărbați, pe care nu le vor uita niciodată.


Articole vestimentare de calitate

Cu ajutorul unor cadouri inedite pentru bărbați, aduci bucurie în viața lor. Indiferent de vârstă, adaugă pe lista darurilor și articole vestimentare de calitate. Domnii sunt la fel de pasionați de haine precum femeile, așa că au nevoie de cele mai interesante obiecte vestimentare, alese în funcție de calitate, de model sau de material.

În acest caz, ține cont de preferințele sărbătoritului. Un iubitor al ținutelor casual sau sport va aprecia tricouri, pantaloni scurți, treninguri sau adidași. Faci un cadou unui bărbat care preferă stilul elegant? Sacourile, jeanșii simpli sau ghetele din piele sunt alegeri optime.


Accesorii nemuritoare

Cumpără cadouri inedite pentru el și investește în accesorii care nu se demodează. Pe placul bărbaților vor fi întotdeauna ceasurile de mână care se pot asorta în funcție de vestimentație, dar și gențile și rucsacurile din piele.

Gențile elegante, de tip servietă, se potrivesc de minune bărbaților eleganți care lucrează la birou. Un cadou inspirat pentru bărbați este și portofelul din piele în care să-și păstreze banii, documentele sau cardurile. Nici curelele nu trebuie să fie omise, fiindcă sunt accesorii care fac parte din garderoba bărbaților de orice vârstă.

Finalizează lista de cadouri pentru bărbați cu ochelarii de soare în modele clasice, potrivite pe orice fizionomie.


Parfumuri persistente

Nu știi ce daruri inedite pentru bărbați să mai cumperi? Optează pentru parfumuri de calitate, cu mirosuri persistente. În orice caz, este recomandat să știi care sunt aromele pe care le preferă domnii, astfel încât sticluțele să nu fie dăruite altcuiva.

Dacă le cunoști preferințele în materie de aspect, miros sau brand, parfumul poate fi un cadou unic, foarte apreciat de bărbați.


Gadgeturi utile

Alte cadouri perfecte pentru bărbații pasionați de tehnologie sunt gadgeturile utile. Poate că aceștia au nevoie de un telefon nou, de un laptop performant sau de o tastatură wireless. Le poți dărui și căști bluetooth, o dronă sau un MP3 Player.

Orice ai alege, aceste cadouri inedite pentru bărbați le vor demonstra că le respecți pasiunile și interesele. Toate aceste dispozitive inteligente sunt excelente pentru bărbații moderni, care vor să fie mereu în pas cu tehnologia.


Bijuterii clasice

Bărbații pot fi la fel de pasionații de bijuterii precum femeile. Dacă știi că aceștia poartă bijuterii de obicei, pune accent pe:
brățări din piele, aur sau argint;
lănțișoare clasice, din metalul pe care îl preferă;
inele statement;

Bijuteriile pot fi oferite persoanelor cu care ai o relație strânsă. Află preferințele bărbaților în materie de bijuterii și oferă accesoriul pe care știi că și-l doresc.


Jocuri sau cărți

Nu în ultimul rând, bărbații au nevoie și de binemeritatele momente de relaxare. De aceea, le poți dărui jocuri de care se pot bucura alături de prieteni sau de familie. Există o gamă variată de jocuri de noroc, de strategie sau de îndemânare, pe care să le selectezi în funcție de abilitățile domnilor.

Nu vei greși nici dacă le oferi cadou o carte, mai ales dacă ai lângă tine bărbați pasionați de lectură. Nu trebuie neapărat să alegi romane sau cărți de dezvoltare personală, ci lecturi care să le fie de folos în domeniul lor de activitate. Sunt disponibile manuale, culegeri sau cărți care îi ajută să se dezvolte și să afle mereu lucruri noi.

Acum, că ai la dispoziție idei de cadouri inedite pentru bărbați, nu rămâne decât să alegi ce li se potrivește cel mai bine! Indiferent dacă o să cumperi odorizante auto profesionale, haine comode sau cărți interesante, cei dragi se pot bucura din plin de cadourile oferite. Ține cont de fiecare dată de vârsta bărbaților, de ocazie, dar și de relația pe care o ai cu aceștia ca să cumperi cadourile perfecte.
 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!