Essential oil aroma packages

Display: 1-11 from 11 products

 Filters
Cumpara pachetele de arome uleiuri esentiale de la Imker si profita la maximum de acestea. Seturile sunt la preturi promotionale, astfel incat sa te bucuri mai mult de aromele imbietoare de uleiuri esentiale la un pret cat mai avantajos. Totodata, la achizitionarea setului de 5 sticlute primesti cadou geanta de uleiuri esentiale. Asftel poti pastra in siguranta, in ordine si la indemana uleiurile esentiale preferate!

Toate uleiurile esentiale Imker sunt ambalate in sticle de sticla inchisa pentru a preveni patrunderea luminii. In plus, pentru a evita oxidarea uleiurilor esentiale si pentru a putea masura cu usurinta uleiul in picaturi, sticlele au si un picurator special.

Parfumurile Imker sunt realizate din uleiuri esentiale certificate natural, cu o consistenta potrivita pentru difuzoarele de parfumare profesionale care folosesc cea mai noua si eficienta tehnologie, numita nebulizare la rece. 

Acum poti alege din numeroasele variante de parfumuri ce includ mirosuri de citrice, fructe si diverse alte plante. In cazul in care nu stii ce aroma ti-ar placea mai mult, iti sugeram sa comanzi setul de mostre parfum Imker disponibil in gama Aroma Natural. Astfel vei putea experimenta toate aromele si vei putea alege cu mai multa usurinta aromele preferate.

 

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!