Anti-odor solutions

Display: 1-6 from 6 products

 Filters
Solutii anti-miros

Desi nu este deloc o sarcina usoara, curatarea sau desfundarea tevilor din sistemul sanitar al unei locuinte este absolut necesara pentru sanatatea si confortul tau sau al beneficiarilor. In plus, te ajuta sa eviti posibile defectiuni cauzate de diferitele depuneri de reziduuri de pe conducte. Resturile de mancare, ulei sau diferitele solutii de curatat pot dauna scurgerilor din casa ta si pot duce la infundarea tevilor si la formarea unor mirosuri neplacute. 

De asemenea, daca ai o fosa septica, intretinerea si curatarea sunt esentiale pentru ca aceasta sa functioneze in parametrii optimi si sa nu reprezinte un risc pentru tine sau natura. Din acest motiv ai nevoie de solutii profesionale anti-miros pentru desfundarea a tevilor sau tratamente pentru curatarea foselor septice, care iti vor usura considerabil munca.

Solutii & geluri de desfundat tevi anti-miros

Imker.ro vine in ajutorul tau si iti pune la dispozitie o gama de produse profesionale pentru desfundarea tevilor si eliminarea mirosurilor neplacute cauzate de reziduurile comune depuse pe tevile de la baie, bucatarie sau fose septice. 

Solutiile anti-miros si cele pentru desfundarea tevilor care se regasesc in magazinul nostru online functioneaza pe baza de enzime. Acestea actioneaza rapid si dizolva cu succes depunerile si acumularile de reziduuri, eliminand totodata si mirosurile neplacute. 

Cu ajutorul acestor solutii vei avea tevi curate si vei putea evita blocajele ce pot cauza pagube si deteriorari ale sistemului de scurgere. Produsele sunt potrivite oricarui tip de scurgere, avand actiune imediata si de lunga durata. In plus, pot fi utilizate atat pentru sistemele conectate la fose septice, cat si la canalizare.

Tratamentele bioactivatoare pentru fose septice din oferta Imker pot fi folosite cu incredere si pentru instalatii de epurare, separatoare de grasimi sau camine. Astfel de produse ajuta la desfundarea foselor, reactivarea acestora dupa curatare sau evacuare. 

In plus, tratamentele bioactivatoare pentru fose septice elimina mirosul neplacut cauzat de namolul activat, previn formarea altor mirosuri, descompun reziduurile si curata panza freatica. De asemenea, sunt rezistente la antibiotice, acizi, inalbitori sau soda caustica. In plus, contin bacterii non patogene si enzime care actioneaza sigur si rapid, limitand producerea gunoiului poluant si ajutand la mentinerea echilibrului fosei, chiar si atunci cand sunt utilizate produse chimice agresive de curatare, in mod frecvent.

Fie ca vrei sa-ti mentii clientii fericiti sau sa rezolvi ca un profesionist problemele ce pot aparea la tine acasa, comanda cu incredere solutii pentru desfundarea tevilor sau pentru curatarea foselor septice!

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!