UNIDENT Center – 6 centre parfumate cu odorizante profesionale IMKER

UNIDENT Center – 6 centre parfumate cu odorizante profesionale IMKER

Suntem bucurosi ca aromatizarea realizata cu odorizante profesionale IMKER face parte inca din 2019 din serviciile de inalta calitate pe care UNIDENT Center le ofera pacientilor celor sase centre.

UNIDENT Center este o retea unica de clinici ce ofera tratamente dentare la nivel de excelenta, folosind tehnologiile viitorului si o echipa profesionista, pasionata si dedicata. Este reprezentata in Tulcea si Galati prin doua Clinici Dentare Premiumdoua Centre de Radiologie Dentara Digitala 3Ddoua Laboratoare Dentare cu tehnologie robotica, un Centru de Educatie Medicala Continua si segmentul de Turism Medical.

Totul este construit in jurul confortului, sigurantei si beneficiilor pacientilor. Serviciile sunt integrate, acestia beneficiind de confortul efectuarii investigatiilor radiologice cu tehnologie 3D ce ofera o imagine mult mai completa si sigura asupra afectiunilor dentare, tratamente efectuate sub microscop, folosirea laserului sau tratamente revolutionare de tipul Electronic Stem Generator – un dispozitiv inovator in domeniul vindecarii paradontozei.

Ne bucurăm că odorizantele profesionale IMKER AromaLUX L02 contribuie la crearea unei atmosfere plăcute pentru pacienţii clinicii.

Parfumul IMKER ales (AMORIO) ofera o parfumare placuta, subtila si naturala, care surprinde placut pacientii care calca pragul centrelor in fiecare zi. Este realizat dintr-o combinaţie unică de citrice, iasomie, iris, geranium, lavanda şi alte uleiuri esenţiale ce oferă pacienţilor o experienţă deosebită în salile de aşteptare.

Mai multe detalii despre odorizantele profesionale IMKER si parfumurile realizate din combinatii de uleiuri esentiale gasesti aici: 
https://imker.ro/

Mai multe detalii despre UNIDENT Center gasesti aici: 
https://www.unident.ro/


UNIDENT Center – un rezultat exceptional obtinut din mixarea stiintei medicale cu iubire, pasiune si multa creativitate

„In 2001 am infiintat UNIDENT CENTER cu gandul la sanatatea, confortul, siguranta si timpul pacientilor. Viziunea mea a fost aceea de a utiliza cele mai inovatoare tehnologii pentru a imbunatati rapid sanatatea dentara a tuturor celor ce ne trec pragul. 
Mi-am dorit sa fac lucrurile altfel. Niciodata nu mi-a plăcut matematica, pentru ca trebuia  sa obtinem toti acelasi rezultat. Asadar, am mixat stiinta medicala cu iubire, pasiune si  multa creativitate, iar rezultatul a fost exceptional.” – Dr. Petronela Luca, Doctor in Stiinte Medicale, Manager General Unident Center.

Preocuparea pentru satisfactia clientilor

Sala de asteptare a clinicii stomatologice este locul in care pacientii isi incep intreaga relatie cu cabinetul si joaca un rol important in cum vor percepe serviciile pe care le oferi.

Amestecurile unice de uleiuri esentiale in combinatie cu noua tehnologie de difuzare prin nebulizare la rece creeaza odorizante profesionale ce genereaza o experienta senzoriala completa si o modalitate de a oferi o experienta deosebita pacientilor si servicii superioare.

In plus, avand grija ca parfumul sa fie natural, protejezi sanatatea echipei si a pacientilor.Daca doresti mai multe idei de imbunatatire a salii de asteptare pentru a-ti impresiona pacientii le gasesti in acest articol: >> 7 moduri prin care poti imbunatati sala de asteptare a clinicii dentare pentru a impresiona pacientii

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!