IMKER sustine proiectul "Condu prudent! Alege viata!", 25 mai, Bucuresti - un pas spre siguranta rutiera

IMKER sustine proiectul "Condu prudent! Alege viata!", 25 mai, Bucuresti - un pas spre siguranta rutiera

Condu Prudent! Alege Viața! - Un pas spre siguranța rutieră


Conform statisticilor, în 2022, România se afla pe locul 1 la numărul deceselor cauzate de accidente rutiere în Uniunea Europeană. Este asadar util sa ne preocupe prevenirea unor astfel de accidente, contribuind la constientizarea impactului unor obiceiuri distructive cum ar fi nerespectarea regulilor de circulatie, viteza, alcoolul la volan si dobandirea obiceiurilor de conducere mai sigure, masuri de prim ajutor etc.

Ne bucuram sa sustinem proiectul “Condu prudent! Alege viața!” organizat de Rotaract prin care se doreste generare unui impact semnificativ în promovarea unor obiceiuri de conducere mai sigure și în salvarea de vieți.

Va invitam sa va alaturati acestui proiect care isi propune sa realizeze o campanie de informare si conștientizare asupra siguranței rutiere, prin intermediul unor activități utile și atrăgătoare.

📍 Unde? Piata Constituției, Bucuresti
📅 Când? 25 Mai 2024

Această inițiativă își propune să atragă atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație și să ofere participanților instrumentele necesare pentru a deveni șoferi mai responsabili. Prin colaborarea cu Poliția Română și SMURD, vor fi organizate workshop-uri interactive și prezentări captivante, care vor sublinia impactul major al respectării regulilor de circulație și vor oferi sfaturi utile pentru a evita accidentele.

Un alt aspect important al evenimentului este prezentarea siguranței moto și a echipamentelor de prevenție, oferind participanților oportunitatea de a învăța cum să conducă în siguranță atât pe două roți, cât și într-un vehicul obișnuit.

Pentru a accentua conștientizarea asupra pericolelor conducției sub influența alcoolului, vor fi utilizate echipamente de realitate virtuală care simulează starea de ebrietate. Astfel, participanții vor putea înțelege mai bine riscurile asociate și vor fi încurajați să aleagă mereu opțiunile responsabile în trafic.

Evenimentul nu se oprește aici. O parte esențială a acestuia este educația în primul ajutor. Cursurile specializate și simulările de descarcerare vor oferi participanților abilitățile necesare pentru a interveni rapid și eficient în caz de accident, salvând astfel vieți.

Este important să ne implicăm cu toții în această inițiativă și să împărtășim aceste informații cu cât mai multe persoane. "Condu Prudent! Alege Viața!" este un pas important spre îmbunătățirea siguranței rutiere în România și, cu sprijinul comunității noastre, putem face o diferență semnificativă.

IMKER va oferi premii participantilor constand in cele mai apreciate difuzoare profesionale de parfum IMKER AromaLUX XS02.AC si rezerve de parfum care creeaza o stare de bine la volan. Asadar speram sa participi la eveniment si sa fi unul din castigatori. 

Salvează data și da mesajul mai departe! Te așteptăm acolo pentru a contribui împreună la o mișcare pentru o conducere mai sigură și pentru salvarea de vieți!

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!