Noile parfumuri de camera premium MYF - o noua experienta de parfumare exclusivista la IMKER

Noile parfumuri de camera premium MYF - o noua experienta de parfumare exclusivista la IMKER
Dupa o lunga perioada in care portofoliul de produse IMKER a continut doar difuzoare de parfum profesionale cu care am reusit cu succes sa oferim o experienta premium clientilor atat acasa, in masina cat si in spatiile comerciale, de curand am extins gama de produse cu un nou brand de parfumuri de camera premium de origine italiana. MYF (My Fragrances) Milano a fost ales cu grija dintre numeroase branduri analizate, pentru ca raspunde acelorasi valori pe care le avem: sa oferim produse premium, care se diferentiaza prin efectul de parfumare deosebit, arome rafinate, aspect elegant si persistenta.

Prin produsele MYF ne propunem sa completam gama de odorizante profesionale IMKER, acoperind eficient nevoi sugerate de clienti de-a lungul timpului, la care era mai dificil sa raspundem cu produsele IMKER (care contin doar aparate electrice profesionale). Se cereau solutii mai simple, dar de la care isi doreau acelasi nivel inalt de calitate si rafinament al parfumurilor si care sa poata fi folosite usor in bucatarie, baie sau camere mai mici.

Astfel, in premiera in Romania, va punem la dispozitie solutiile create de brandul italian My Fragrances Milano (MYF).  MYF se angajează să producă parfumuri de camera de înaltă calitate, care se laudă cu o durată de viață lungă și o difuzie armonioasă și persistentă. Folosesc doar cele mai bune ingrediente pentru a crea parfumuri de camera unice și luxoase sub forma de: difuzoare de aroma cu betisoare parfumate si parfum de camera tip spray.

MYF odorizant camera cu betisoare


Unde si cum pot fi folosite parfumurile de camera MYF:

Colectia de parfumuri premium MYF contine 9 parfumuri tradiționale atent create de parfumieri cu experienta si ingrediente locale care ne duc înapoi la amintiri si experiente, prin intensitatea și puritatea lor. Excepționalitatea produsului este sporită printr-un ambalaj care îl îmbracă cu grijă într-un mod exclusivist. 

Iata cum pot fi folosite in cel mai eficient si placut mod, compensand efectul odorizantelor profesionale IMKER:

-    Parfumarea baii cu un parfum rafinat si persistent cu ajutorul odorizantelor de camera cu betisoare. Parfumul se elibereaza lent si se mentine delicat si placut in atmosfera baii. Printe aromele pe care le recomandam pentru baie (in special arome lemnoase): Emotion of Sea, Bamboo LeavesDeep Black.

-    Parfumarea bucatariei, si in special neutralizarea mirosurilor dupa gatit, care sa lase bucataria frumos parfumata cu ajutorul parfumului spray din aceeasi gama. Dupa ce s-a gatit si servit masa, aerisirea este necesara dar nu intotdeauna suficienta pentru a inlatura mirosul de mancare. Cateva pufuri de parfum MYF (5-6 puf-uri) vor capta rapid mirosul si il vor neutraliza, lasand in cateva minute un miros proaspat si placut in bucatarie. Printre aromele pe care le recomandam pentru bucatarie: Sandalwood & Orange, White Pomegranade, Bamboo Leaves, Aromatic Wood.

-    Parfumarea camerelor de pana la 15 mp (dormitor, hol) cu difuzoarele cu betisoare. Parfumurile sunt foarte placute, cu esente rafinate si naturale, nefiind iritante pentru mucoase. Fiecare camera te poate intampina cu un parfum diferit, creand diversitate si experiente diferite, sau fiecare membru al familiei isi poate alege parfumul preferat.  Printre aromele recomandate: Sweet Peonia, Lavender & Camomille, Deep Black, Pure Vanilla.

-    Neutralizarea mirosurilor instant, cu ajutorul spray-urilor odorizante (cum ar fi imediat dupa folosirea toaletei, in spatiile in care sunt animale de companie etc.) De asemenea, iti poti lua spray-ul cu aroma preferata in calatorii. Poti alege oricare dintre cele 9 arome, in functie de preferintele tale.

Recomandari generale: difuzoarele cu betisoare sunt recomandate pentru o parfumare cu eliberare lenta, permanenta, ambientala, iar cele tip spray pentru parfumare intensa, instant, utila in special pentru neutralizarea rapida a mirosurilor care se doreste sa fie eliminate.

odorizant de camera cu betisoare MYF 2


Cum sunt create parfumurile MYF:

Experiența MYF a ajutat la formularea unui echilibru perfect de ingrediente (uleiuri esențiale macerate intr-un proces lung si controlat si alcool de origine vegetala, utilizat si pentru produse cosmetice) care fac parfumul suficient de volatil pentru a-i permite să îmbrățișeze încăperea ajungând în fiecare colț, asigurând în același timp o difuzie lentă, care se reflectă într-un produs durabil si persistent. Formulele MYF respectă, de asemenea, receptorii olfactivi delicati ai fiecărui individ, evitând toți acei agenți agresivi care atacă mucoasa. De asemenea, produsele MYF nu sunt dăunătoare pentru habitatul acvatic sau pentru animalele de companie.

Procesul de fabricație este un lung și elaborat, care implică mai multe faze și începe cu selecția parfumurilor care urmeaza sa fie folosite în produse. Unele dintre parfumurile folosite provin din renumita regiune Grasse din Franța, în timp ce altele provin direct din Italia. Fiecare parfum este selectat exclusiv pentru MYF de cei mai faimoși maeștri parfumieri, asigurându-se că produsele sunt de cea mai înaltă calitate și autenticitate.

Uleiul esențial care va sta la baza parfumului este un amestec de mai multe esențe, uleiuri esențiale și molecule care urmează formula secretă creată de parfumieri pentru parfumul în sine.
Uleiul esențial compus în formula sa finală, după amestecare, este maturat în butoaie pentru o perioadă de timp cuprinsă între una și cinci săptămâni sau mai mult. Acest lucru permite ca notele olfactive unice să se lege împreună. Timpul variază în funcție de materiile prime care îi determină compoziția.

Procesul de macerare este un pas crucial în procesul de fabricație, deoarece permite parfumurilor să se dezvolte la cel mai bun nivel. Aromele sunt amestecate împreună și lăsate la macerat pentru o perioadă lungă de timp, asigurându-se că aromele sunt pe deplin dezvoltate și la apogeul lor de excelență.

După ce procesul de macerare este complet, parfumurile sunt apoi adăugate in substanta de baza a difuzorului. Baza difuzorului este un amestec de uleiuri purtătoare de înaltă calitate și alcool, care este conceput pentru a păstra și difuza parfumurile. Aromele sunt adăugate cu grijă la baza difuzorului în proporțiile corecte, asigurându-se că produsul final este echilibrat și consistent.

Etapa finală în procesul de fabricație este ambalarea difuzoarelor. Difuzoarele vin ambalate în cutii de protecție rezistente la impact pentru a proteja mai bine produsul în timpul transportului și manipulării. Acest lucru asigură că clienții primesc un produs care nu numai că este de cea mai înaltă calitate, ci și sosește în stare perfectă.

Cheia succesului produselor MYF este procesul lung și meticulos de macerare folosit pentru a dezvolta parfumurile. Acestea sunt amestecte și maceate cu grija pe o perioadă lungă de timp pentru a atinge nivelul de excelență. Eleganța și stilul italian sunt recunoscute în fiecare aspect al mărcii MYF, de la ambalajul exterior până la difuzorul în sine. Etichetele frontale sunt realizate din țesătură din fire și sunt aplicate manual, așa cum impune măiestria tradițională.

My Fragrances evoluează din ce în ce mai mult spre „green trend”, hârtia cutiei, eticheta, formula de parfum, capacul, totul a fost creat în deplin respect pentru planetă. „Trendinta eco” a devenit o prioritate pentru MYF.

odorizant de camera cu betisoare

 

De ce „Made in Italy” este asociat cu frumusețea, moda și arta?

O materie primă excelentă este o condiție necesară, dar nu suficientă, pentru ca un produs să merite valoarea denumirii „Made in Italy”. Pasiunea și atenția la detalii sunt cele care ridică și disting calitatea „Made in Italy”. Modul original in care My Fragrances creeaza constă în cercetarea, analiza și experimentarea tuturor parfumurilor. Aceasta este adevărata dovadă incontestabilă a calității „Made in Italy”. Eleganța și stilul italian pot fi recunoscute de la ambalajul exterior până la difuzor. Toate etichetele din față sunt realizate din țesătură din fire. Fiecare etichetă este aplicată manual, așa cum cere tradiția artizanală. 
 
Pentru a limita impactul asupra mediului, deoarece nu era strict necesar pentru fiecare articol, MYF a ales să nu produca cutiile acolo unde este posibil. În schimb, acolo unde s-a făcut necesar, în conformitate cu valorile MY, au fost create cutii din carton fin compus din fibre de celuloză virgină pure, colorate direct în amestec și „marcate cu pâslă”. Capacul din lemn de frasin este lăsat în culoarea sa naturală și nu necesită vopsire suplimentară, în plus au fost depuse eforturi pentru a folosi mai multe materiale eco-sustenabile pentru eticheta de avertizare și hârtie pentru cutii, iar eticheta textilă frontală este realizată într-un stil sofisticat.

In designul sticlei de la odorizantul cu betisoare, sticla de sticlă este inspirată de arcul roman pentru a afirma rădăcinile străvechi ale romanilor, iar capacul are un stil conceput să reprezinte progresul continuu spre varfurile pe care tintim sa le cucerim. Linia diagonală a capacului amintește de icoanele din acele decenii Dolce Vita, de la croiala unei rochii de mare modă până la silueta de vespa și mașini sport, simbolizând aspirația spre vârf.
 
Rezultatul este un difuzor care poate aduce o notă de eclectism în fiecare casă, dar în același timp nu se va simți deplasat. În câteva cuvinte, nu atrage atenția, ci are o eleganta care te face să-i remarci simplitatea și frumusețea, la fel ca Italia.

Te invitam pe imker.ro sa afli mai multe despre fiecare parfum MYF si sa iti alegi preferatele. 
Daca iti doresti o parfumare profesionala, iti recomandam sa experimentezi atat difuzoarele simple MYF cat si aparatele profesionale electrice IMKER, dimensionate pentru diferite suprafete si tip de spatiu (auto, casa, spatii comerciale) si parfumurile premium pe care le difuzeaza prin tehnologia de nebulizare la rece.



 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!