Impreuna am facut lumea mai buna in 2020

Impreuna am facut lumea mai buna in 2020
2020 a fost un an complicat pentru toata lumea. Fiecare dintre noi a fost pus in situatii neobisnuite, ne-am facut griji pentru noi si pentru cei dragi, ne-am reevaluat anumite aspecte din viata si am reusit sa ne gasim echilibrul.

Dar nu e suficient sa fim doar noi si ai nostri bine. Cu cat ne aducem contributia mai mult in societate, cu atat mergem impreuna spre mai bine.

Dupa cum stii, in decembrie am facut o promisiune. Sa donam 2 euro pentru fiecare aparat vandut catre ONG-uri care fac viata oamenilor mai buna. E important sa stim ca impreuna intindem o mana de ajutor si celor mai vulnerabili semeni ai nostri, semanand speranta si solidaritate in viata lor.

Donatiile au mers catre trei ONG-uri care ne sunt dragi si pe care le apreciem pentru proiectele derulate, pentru seriozitatea cu care se implica si comunicarea constanta:

Asociatia Magic – impreună am reușit să ii ajutam sa deruleze proiecte importante. In acest an asociatia a fost alături de 5000 de copii grav bolnavi si de familiile lor, financiar și emoțional: cu produse sau servicii prin aplicația MagicHELP, cu găzduire în MagicHOME-uri, cu colete lunare cu alimente și haine, cu transport gratuit până la spitale și înapoi acasă, cu ședințe de psihoterapie, cu burse educaționale lunare, cu analize și medicamente esențiale, cu vacanțe gratuite, cu biblioteci în spitale, cu cadouri de Crăciun. Mai multe detalii aici: https://mainimagice.asociatiamagic.ro/

Fundatia Regala Margareta a Romaniei – am ajutat prin donatia noastra sa vina in sprijinul copiilor din familii vulnerabile, tinerilor si persoanelor varstnice. Mai multe detalii aici: https://www.frmr.ro

Asociatia Copii fara copilarie din judetul Valcea – am fost printre primele companii care au sprijinit asociatia nou formata in sprijinul copiilor defavorizati din judetul Valcea, locul in care ne desfasuram principalele activitati pentru a livra comenzile voastre.
Condusa de un politist cu suflet mare si o echipa de voluntari in continua expansiune, asociatia are grija de sute de copii din familii greu incercate, ramasi fara parinti sau care locuiesc in conditii improprii, contribuind in acelasi timp la protectia mediului prin colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile – o actiune extraordinara in acest domeniu, care ar trebui sa fie un exemplu pentru toata tara.
Pe langa donatiile in bani, spriinim asociatia si cu materiale reciclabile rezultate din activitatea IMKER sau a noastra personala. Mai multe detalii aici https://www.facebook.com/asociatiacopiifaracopilarie/

Iti multumim ca ai fost alaturi de noi in acest an si iti dorim:
Un an nou cu sanatate, prosperitate si fericire alaturi de toti cei dragi! La multi ani!

Echipa IMKER


 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!