Ce odorizant auto folosim?

Ce odorizant auto folosim?

Nimeni nu își dorește să intre sau să călătorească într-o mașină în care miroase neplăcut. Şi dacă sunteţi şofer şi dacă sunteţi pasager ştiţi deja acest lucru şi, cu siguranţă, apreciaţi atunci când în interiorul maşinii miroase frumos. Din acest motiv, cei mai mulţi şoferi auto sunt preocupaţi, dincolo de starea tehnică a maşinii, de calitatea aerului şi a ambianţei interioare şi recurg la odorizante auto pentru a parfuma interiorul automobilului.  

Ce variante avem pentru a ne parfuma maşina?

Spre deosebire de spaţiile largi ale locuinţelor, magazinelor sau birourilor, interiorul unei maşini dispune de un spaţiu destul de restrâns, ceea ce limitează  şi posibilităţile privind alegerea tipului de odorizant auto folosit. Dacă în interiorul locuinţei putem recurge la lumânări parfumate, lămpi de aromaterapie sau beţişoare parfumate, aceste variante nu pot fi opţiuni şi pentru automobilul nostru.

Beţişoarele parfumate degajă mult prea mult fum pentru un spaţiu atât de mic, ceea ce ar face ca aerul să devină irespirabil, iar lămpile de aromaterapie şi lumânările parfumate ar fi extrem de incomod şi periculos de utilizat datorită flăcării de care se folosesc. Astfel, cei mai mulţi dintre posesorii sau utilizatorii de maşini aleg fie un odorizant auto de tip spray sau săculeţii parfumaţi, fie odorizante auto profesionale.

Fiecare variantă are avantajele şi dezavantajele ei, însă la o cântărire mai atentă a acestora se poate face lesne un top al celor mai performante produse.

  • odorizantele auto de tip spray sunt extrem de concentrate în momentul pulverizarii, oferind un miros intens care, însă, se pierde destul de repede. Folosirea spray-ului nu este cea mai bună variantă de a asigura ambianţa pe care ne-o dorim tocmai pentru că nu poate susţine un miros constant şi perfect echilibrat ca intensitate. Trebuie să suportăm în primă fază un miros destul de puternic, deranjant prin concentraţia sa şi apoi să aşteptăm să treacă acest efect. Iar de cele mai multe ori diminuarea progresivă a mirosului prea puternic are ca finalitate dispariţia sa. Pentru că datorită compuşilor săi,  în special alcoolul care se evaporă rapid, spray-ul nu este extrem de persistent.
  • săculeţii parfumaţi au şi ei acelaşi inconvenient: degajă un miros puternic în momentul desigilării, dar acesta de diminuează destul de repede. Uleiurile folosite se evaporă și singura soluție pentru a le păstra mirosul este cea a îmbibării permanente cu noi uleiuri aromatice. Și cum este de așteptat, această procedură devine obositoare și plictisitoare, transformându-se într-un inconvenient pentru șoferi.
  • Odorizantele auto profesionale cu nebulizare la rece rezolvă toate aceste probleme printr-o tehnologie care le permite transformarea uleiurile esențiale, fără adaos de apă, în particule mici pe care le difuzează după un program setat pe intervale orare. Astfel te poți bucura de mirosul plăcut pe care ți-l dorești pentru cât timp vrei, fără a suporta variații deranjante de intensitate. 

Alegi parfumul, reglezi intensitatea și intervalele de dispersie și te bucuri de un miros echilibrat și adaptat perfect nevoilor tale pentru cât timp dorești. 

Pentru cine sunt potrivite odorizantele auto profesionale cu nebulizare la rece?

Practic, odorizantele auto profesionale pe care vi le oferim nu au contraindicații, deci oricine se poate folosi de aceste dispozitive pentru a crea o atmosferă plăcută în interiorul mașinii și pentru a se destinde, totodată. 

Orice conducător auto poate folosi odorizantele auto profesionale marca IMKER

Dacă îți dorești o ambianță relaxată în care să te poți bucura de parfumul preferat de-a lungul întregii călătorii sau a drumurilor zilnice la serviciu, odorizantul auto cu nebulizare la rece este cea mai bună alegere, datorită avantajelor sale multiple. În primul rând, această tehnologie este creată special pentru a asigura persistență și echilibru perfect. 

Datorită posibilităților de reglare te vei putea bucura la nesfârșit de parfumul preferat fără a fi nevoit să suporți niciun disconfort temporar. Experiența olfactivă pe care o asigură este la fel de plăcută pe durata întregii utilizări. În acest fel ambianța în interiorul mașinii va fi una încântătoare și relaxantă care va transforma condusul autoturismului și fiecare drum pe care îl faceți într-o experiență plăcută care vă va delecta, cu siguranță. În plus, uleiurile esențiale pe care le folosesc odorizantele noastre sunt naturale, ceea ce înseamnă că nu aveți de ce să vă îngrijorați pentru sănătatea așa cum s-ar putea întâmpla în cazul spray-urilor clasice care folosesc, de foarte multe ori, substanțe chimice.

Odorizantele auto profesionale sunt potrivite și pentru serviciile de carpooling, taximetrie și transport de pasageri

În ziua de astăzi dispunem de numeroase mijloace de deplasare și, în pofida largii diversități, fiecare tip de transport are căutare și se bucură de o cerere destul de mare. Pentru că este mult mai comod să apelezi la serviciile unui Taxi, ale unui Uber sau la cele oferite de BlaBlacar pentru distanțe lungi sau chiar la servicii de închiriere, cu sau fără șofer, cei mai mulți dintre noi aleg aceste opțiuni în locul transportului tradițional. Iar pentru că șoferii știu că tocmai confortul este cel care determină aceste alegeri sunt, preocuparea pentru confortul și calitatea călătoriei sunt esențiale. Din acest motiv, folosirea deodorantelor auto sunt indispensabile, cu atât mai mult cu cât acestea sunt profesionale și fac o diferență clară privind calitatea experienței oferite clienților. În plus, pot asigura și o diversitate de mirosuri pentru a nu plictisi și pentru a mulțumi toate gusturile.

Puteți alege dintr-o gamă largă de uleiuri și le puteți folosi pentru a încânta toate categoriile de clienți sau chiar la cererea expresă a acestora și, cu siguranță, toți pasagerii vor fi încântați. Pe de o parte datorită experienței senzoriale pe care o oferă, dar și proprietăților terapeutice ale acestor uleiuri, recunoscute, în special, pentru puterea lor de detensiona și de a induce relaxare.

Avantajele utilizării unui odorizant auto profesional

Folosirea odorizantelor auto profesionale aduce, cu sine, multiple avantaje, asigurând o experiență senzorială completă. Pe de o parte datorită tehnologie de dispersie, iar pe de alta datorită uleiurilor de calitate. Alegând odorizantele profesionale Imker vă veți bucura de nenumărate avantaje:

  • miros persistent
  • reglări multiple pentru a asigura un miros perfect echilibrat
  • o gamă largă de arome pe care le puteți folosi combinat
  • un miros natural, fără substanțe chimice
  • o experiență olfactivă de calitate și stare de bine
  • relaxare în trafic, indusă în mod natural de plantele din care sunt extrase uleiurile
  • un plus de eleganță pentru mașină, asigurat de designul acestui aparat de odorizare
  • reîncărcarea facilă a dispozitivului pentru a asigura funcționarea neîntreruptă

Te invitam pe imker.ro sa vezi cele mai apreciate modele de odorizante auto profesionale si parfumuri din uleiuri esentiale.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!