3 idei de a spune “Te iubesc!” într-un fel inedit cu imker.ro

3 idei de a spune “Te iubesc!” într-un fel inedit cu imker.ro

Ziua iubirii se apropie și pentru că cei mai mulți dintre noi ne gândim deja la cum să sărbătorim cât mai frumos această zi alături de cel drag sau cum să ne bucurăm apropiații cu cele mai deosebite cadouri, am trecut în revistă câteva idei pentru a spune cel mai frumos “Te iubesc!”. 


Indiferent dacă alegi să celebrezi această zi alături de partenerul de viață, alături de familie sau, pur și simplu, alături de oamenii dragi din viața ta, ocazia poate fi ideală pentru a petrece clipe deosebite pe care să nu le uiți niciodată. Aşa că ne-am gândit să vă împărtăşim câteva idei prin care să puteţi crea aceste momente speciale cu ajutorul unor parfumuri unice care să ofere o experienţă memorabilă.
 

1. Creează o atmosferă romantică cu ajutorul unor parfumuri speciale

Tradiţia schimburilor de cadouri între îndrăgostiţi a îmbrăcat multe forme de-a lungul timpului. De la linguri de lemn sculptate sau lacăte şi chei s-a ajuns astăzi la cele mai inedite cadouri, bucurându-ne astfel de libertate deplină în ceea ce priveşte maniera de a ne arăta droagostea şi preţuirea pentru cei dragi. 

Astăzi putem oferi în dar tot ceea ce considerăm că este potrivit şi, pentru că de cele mai multe ori se caută cadouri surprinzătoare, îţi propunem ca anul acesta să oferi mai mult decât un cadou, o atmosferă romantică şi caldă în care cele mai puternice sentimente să plutească în aer. Un parfum personalizat şi un odorizant profesional sunt tot ce ai nevoie pentru a face ca magia să se întâmple! 

Imaginează-ți o ambianță în care moscul, ambra, notele florale de lotus, trandafir, gardenie, lăcrămioare și iasomie sau cele lemnoase de santal încântă simțurile, relaxează și induc acea stare pozitivă în care buna dispoziție, emoția și veselia să se poată manifesta nestingherite. Cu ajutorul unui odorizant profesional IMKER și a uleiurilor esențiale naturale poți crea tocmai această atmosferă magică, indispensabilă unei seri romantice sau reuniunii cu cei dragi.
 

2. Fă cadou o amintire prețioasă, care să vă bucure mult timp

Anul acesta poți opta pentru un cadou pe cât de inedit, pe atât de impresionant. Iar noi am pregătit opțiunea perfectă pentru un astfel de cadou: o gamă largă de parfumuri naturale din care să îl alegi pe cel potrivit persoanelor speciale din viața ta și un odorizant profesional care poate fi reglat în funcție de cele mai personale preferințe pentru a asigura o experienă deopotrivă memorabiă și confortabilă. Tocmai pentru ca tu să poți face cadoul perfect!

De ce spunem că este cadoul perfect? Pentru că atmosfera pe care o creezi cu ajutorul odorizantelor noastre profesionale poate fi nu numai ambientul perfect pentru o zi deosebită, dar și un cadou emoționant totodată. Combinația de parfumuri pe care o alegi pentru a sărbători o astfel de zi magică o poți face de asemenea cadou persoanei dragi, tocmai pentru ca magia zilei să nu se termine niciodată și să poată fi retrăită “over and over again”. 

Alege să îți impresionezi partenerul de viață sau pe cei dragi oferindu-le nu numai o zi frumoasă împreună, dar și un cadou pe măsură: parfumul magic al momentelor petrecute împreună. Cu siguranță va fi un cadou de suflet, care îi va aminti de tine, de toate momentele romantice de care v-ați bucurat și de cele mai frumoase și puternice sentimente. Iar pentru că suntem convinși că va fi un cadou emoționat, care va aduce multă bucurie, am pregătit tot ce ai nevoie: de la parfumuri florale sau lemnoase până la cele mai exotice și încântătoare combinații. Plus odorizantul profesional care să te protejeze de orice surpriză neplăcută.
 

3. Un cadou care să le amintească în permanență celor dragi de tine

Ce ne dorim când facem un cadou? În primul rând să facem o surpriză plăcută, care să bucure cu adevărat, dar și una care să le reamintească persoanelor dragi de noi. Cu atât mai mult de Valentine’s Day care este tocmai ziua iubirii, adică cea mai potrivită zi pentru astfel de cadouri în care să ne declarăm grija, aprecierea și recunoștința pe care o purtăm oamenilor speciali din viața noastră și de care vrem să își amintească în permanență. 

Așa că îți propunem ca anul acesta să faci tocmai un astfel de cadou, de care cei dragi să se poată bucura în fiecare zi și care să le amintească de tine și de tot ce reprezinți pentru ei. Iar acest lucru îl poți face într-un mod foarte personal, oferindu-le experiența unor combinații unice de parfumuri. 

Cu ajutorul odorizantelor noastre poți opta pentru dispersia succesivă a mai multor parfumuri, tocmai pentru a putea crea combinația unică, care te reprezintă cel mai bine. În felul acesta experiența senzorială unică pe care o faci cadou va fi totodată și extrem de personală. Alege-ți aromele preferate, crează combinația perfectă și fă-le celor dragi un cadou care să le reamintească în permanență de tine.
 

Recomandarile IMKER:

Anul acesta, IMKER este sursa ta pentru cadouri inspirate! Pana pe 12 februarie am pregatit oferte speciale pentru cele mai potrivite cadouri. Vezi ofertele si recomandarile:


Din experienta clientilor noștri îți împărtășim câteva recomandări:

1. Pachet bestseller ce contine un aparat IMKER tip XS02, impreuna cu geanta si 5 parfumuri din uleiuri esentiale IMKER AromaNatural 
Solutia de parfumare apreciata de mii de clienti va fi o surpriza perfecta pentru perechea ta și vă încânta cu siguranta pe amândoi. Experimentați împreună parfumarea profesională pentru mașina sau acasă, cu arome de parfum naturale și deosebite, realizate de parfumieri prin combinații atent alese de uleiuri esențiale (note de vârf, mijloc și baza)
Pachetul conține arome validate de mii de clienți, pe diverse gusturi. TOP 5 este soluția ideală pentru amândoi, sau poți alege o combinație personalizată. Daca dorești și alte arome, poți adăuga un pachet 5+1 gratis, însă te asigurăm că 5 arome inițiale sunt suficiente pentru o perioadă de aproape un an. Prima comandă va veni însoțită și de mostre gratuite din alte arome IMKER pe care le puteți testa împreună și vă puteți alege favoritele.

2. Pachet IMKER XS02 + M02, ce conține un aparat pentru casă și unul pentru mașină, însoțite de rezerve dimensionate pentru fiecare. 
Aceleași parfumuri deosebite IMKER și aparatele profesionale de aromatizare creează atmosfera relaxantă și placută acolo unde vă petreceți cel mai mult timp împreună.

3. Alte modele de odorizante si rezerve speciale pentru acestea. Cum ar fi noul model IMKER AromaLUX XS03.AC si parfumurile lansate in 2021 din colectia IMKER GoodLife. Arome fresh, echilibrate, orientale, subtile sau masculine, vor incanta atmosfera pentru mult timp.

De Valentine's Day împărtășiți iubirea în cea mai romantică atmosferă! Dragostea plutește în aer! Cu odorizantele profesionale IMKER.

 



 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!