Aromatherapy oils (simple)

Sorry, no products matched the keyword

  • - double check the writing
  • - try to find simple words
  • - try a less specific search
  • - you can narrow your search results

For more information please contact us at the phone number 0733 713 555


Rasfata-te cu cele mai placute arome care se regasesc in natura! Pe imker.ro gasesti o gama variata de arome de uleiuri esentiale recomandate in aromaterapie.

Utilizarea uleiurilor esentiale in aromaterapie a devenit primordiala pentru sanatatea psihica a fiecarei persoane. Datorita compusilor naturali din uleiurile aromate simple, se emana o serie de substante benefice pentru creier. Odata cu inhalarea acestora, ele ajung in organism, sunt percepute de creier, activand anumite zone si chiar hormoni. Prin acest proces se echilibreaza cantitatea necesara de endorfine din creier care sunt responsabile de anumite functii in organism precum relaxarea, concentrarea, fericirea etc, avand un important rol in stabilirea echilibrului emotional.

Uleiurile esentiale simple din magazinul nostru sunt extrem de parfumate. Fie ca optezi pentru un ulei de aromaterapie de tamaie, menta, iasomie, scortisoara, rozmarin, portocale sau lamaie, te vei bucura de parfumuri intense si un aer purificat. 

Uleiurile esentiale simple pentru aromaterapie disponibile la IMKER sunt multifunctionale. Ele pot fi folosite atat in odorizantele profesionale pentru casa marca IMKER, cat si in metodele obisnuite de aromaterapie. 

Alege sa te bucuri de efectele miraculoase ale uleiurilor esentiale simple! Comanda online aromele care ti se potrivesc si ai grija de echilibrul tau psihic si emotional!

 

 

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!