Cum ne ajuta un odorizant profesional pentru a crea un loc mai bun pentru bunicii și părinții noștri

Cum ne ajuta un odorizant profesional pentru a crea un loc mai bun pentru bunicii și părinții noștri

Familia este, cu siguranță, cel mai minunat și important lucru care ni se întâmplă în viață și de care nu încetăm să ne bucurăm niciodată. Momentele în care ești alături de cei dragi sunt printre cele mai prețioase momente și, totodată, singurele clipe în care te simți, cu adevărat, împlinit și protejat. Și tocmai pentru că această atmosferă este atât de plăcută și ne bucurăm atât de mult de ea, facem tot posibilul pentru ca aceste momente să fie perfecte, oferindu-vă odorizante de cameră profesionale, concepute special pentru astfel de clipe prețioase.

Iar pentru că cei în vârstă au cu atât mai mult nevoie de acest sentiment reconfortant cu cât sunt nevoiți să stea departe de familia lor, îți punem la dispoziție o gamă largă de uleiuri esențiale reconfortante și liniștitoare care să creeze o atmosferă plăcută și relaxantă pentru toți cei care au nevoie de un mediu familial.

O mare parte din persoanele vârstnice au nevoie de îngrijire și, de cele mai multe ori, de acest lucru se ocupă familia. Însă sunt momente când, indiferent de dragostea și bunăvoința acesteia, persoane dragi sunt nevoite să fie instituționalizate pentru a primi o îngrijire corespunzătoare. 

Căminele de bătrâni au devenit pentru mulți dintre cei care au nevoie de asistență specializată sau, pur și simplu, îngrijire specială, o soluție eficientă. Multe familii recurg la serviciile unei astfel de instituții pentru a le putea asigura celor dragi îngrijirea de care au nevoie și pe care nu le-o pot oferi acasă. Și tocmai datorită faptului că nu le pot asigura îngrijirea în mediul intim de acasă, crearea unor condiții confortabile de trai și a unei atmosfere familiale devine o prioritate.

Orice detaliu este important atunci când vine vorba de felul în care sunt tratați, îngrijiți și în care trăiesc efectiv bunicii sau părinții celor care au ales căminele de bătrîni. De la serviciile de specialitate de care dispun instituțiile până la decorul sau amenajarea camerei și crearea unei ambianțe plăcute care să ofere confort emoțional.

Ceea ce înseamnă că orice instituție care oferă astfel de servicii celor vârstinici trebuie să aibă grijă de toate detaliile și să o facă în așa fel încât să poată oferi constant tot ce au nevoie cei pe care îi găzduiesc.

 Încercăm să venim în ajutorul celor în vârstă și, implicit, a căminelor de bătrâni care se ocupă de îngrijirea lor, oferind soluții eficiente și avantajoase pentru a le crea acestora un mediu familial, propice liniștii, relaxării și chiar recuperării sau ameliorării anumitor afecțiuni. Odorizantele profesionale și aromele pe care le oferim, au avantaje incontestabile atât pentru bunicii și părinții noștri care sunt nevoiți să suporte distanța față casă și famile, dar și pentru căminele de bătrâni care trebuie să le asigure un mediu confortabil și familial. 
 

Transformă instituția într-o a doua casă cu ajutorul odorizantelor profesionale și a uleiurilor esențiale de calitate pe care ți le oferim 

Oricine își dorește ca locul în care își aduce bunicii sau părinții să fie confortabil, primitor și cald. Tocmai pentru că dincolo de utilarea corespunzătoare a acestui spațiu este nevoie, indiscutabil, și de o anumită atmosferă în care aceștia să se simtă cât mai bine din punct de vedere psihic și emoțional.

Din acest motiv, majoritatea instituțiile care se îngrijesc de rudele noastre au grijă să creeze o astfel de atmosferă amenajând cît mai familial și primitor mediul în care aceștia își petrec timpul. Iar pentru că știm că cele mai multe cămine de bătrâni folosesc în acest scop și odorizante de cameră, venim în sprijinul lor cu o alternativă mult mai confortabilă, eficientă și avantajoasă față de odorizantele de cameră folosite în mod tradițional.

De regulă, odorizantele clasice folosite în astfel de instituții sunt simple, cum ar fi geluri sau spray-uri, folosite la băi sau în zonele comune unde cei în vârstă își petrec timpul, însă total ineficiente. Managerii sau proprietarii de azil aleg aceste variante pentru a crea un miros plăcut știut fiind faptul că oricât ar fi de îngrijiți batrânii, oricâtă curățenie s-ar face, aceștia dobândesc un miros specific al bătrâneții, destul de apăsător. 

 Pentru a oferi într-adevăr un mediu plăcut și primitor atât batrânilor pe care îi ingrijesc, dar și familiilor care îi vizitează și își doresc să vadă că trăiesc în condiții bune, un mediu curat și plin de prospețime, cele mai multe azile optează pentru varianta unor aparate cât mai eficiente, cu durată de funcționare cât mai mare și rentabile din punct de vedere preț-calitate. Odorizantele profesionale IMKER nu numai că oferă toate aceste avantaje, însă aduc în plus ceva esențial, calitate superioară.

 

Aparat de odorizare profesional IMKER AromaLUX M04 - Wi-Fi (parfum inclus)
Aparat de odorizare profesional IMKER AromaLUX M04 - Wi-Fi (parfum inclus)
1080 RON 990 RON CUMPARA ACUM
Aparat de odorizare profesional IMKER AromaLUX M02 (parfum inclus)
Aparat de odorizare profesional IMKER AromaLUX M02 (parfum inclus)
572 RON 529.99 RON CUMPARA ACUM


În plus, aparatele profesionale IMKER sunt programabile și pot fi setate pentru a difuza parfumul pe diferite intensități și în intervalele active (ex. de la ora 8.30  până la 20.00). Practic se alimentează cu ulei esențial, se programează și managerul nu mai are grija lor pe parcursul a săptămâni sau luni de funcționare. 

De asemenea, în perioadele reci utilizarea odorizantelor profesionale reprezintă un atu, având în vedere că aerisirea nu mai poate fi făcută pe durate suficiente, mai ales că bătrânii sunt destul de sensibili la curenții de aer reci de iarnă.

De ce ar fi aceasta esențială pentru orice manager sau proprietar atunci când decide pentru ce odorizant de interior să opteze? În primul rând pentru că aceasta va face diferența deopotrivă la nivelul stării de bine a celor aflați în nevoie, dar și asupra mulțumirii celor care îi internează și care au nevoie de toată încrederea într-o anumită instituție pentru a o alege. Tocmai din acest motiv și pentru toți cei care au nevoie de produse de calitate și totodată avantajoase, am pregătit deopotrivă produse individuale sau pachete care să creeze o atmosferă benefică, pe care o vor aprecia atât cei cărora li se adresează, dar și familia care va avea certitudinea că îi lasă pe mâini bune.

Plus că dincolo de experiența senzorială relaxantă și reconfortantă pe care o oferă aparatele noastre profesionale, uleiurile esențiale naturale de care se folosesc acestea au și efecte curative incontestabile. Iar acest lucru nu are cum să nu fie un plus extrem de important. Tocmai pentru că experiențele pe care le oferă odorizantele profesionale IMKER nu se rezumă doar la dimensiunea olfactivă a acesteia, ci te ajută să le oferă celor care le folosesc și o adevărată terapie pentru o stare de spirit pozitivă. 

Foloseam în trecut soluții incomode și ineficiente. Am optat pentru odorizantele profesionale IMKER și acum căminul nostru oferă un mediu și mai primitor, proaspăt, curat,  un miros plăcut, natural, care durează. Am programat aparatele la început și acum doar le alimentăm la câteva săptămâni cu parfum din uleiuri esentiale. Difuzează automat în intervalul orar pe care l-am setat și la intensitatea pe care am considerat-o potrivită. Au un avantaj suplimentar iarna, când aerisirea se poate face doar pe durate mici de timp și astfel reusim să păstrăm un mediu purificat și plăcut parfumat. –

Raluca Georgescu – Cămin de batrâni Asociatia Confort Senior, Argeș


Cum îi poți ajuta pe cei aflați în grija ta folosind uleiurile esențiale IMKER 

Chiar dacă un cămin de bătrâni poate oferi toate facilitățile de care au nevoie cei pe care îi cazează și toată grija unui personal de specialitate dedicat, disconfortul resimțit de simpla separare de familie a celor internați în astfel de instituții poate fi destul de ridicat. Din acest motiv, starea de spirit a acestora nu este întotdeauna pozitivă, stresul, dorul, nefamiliaritatea fiind motive puternice de disconfort psihic. Un ulei esențial pulverizat în aer poate reduce toate aceste motive de indispoziție și starea de disconfort, cu atât mai mult cu cât cele pe care vi le oferim noi sunt uleiuri esențiale de calitate și naturale, deci nu supun sănătatea la absolut niciun risc. Ba dimpotrivă! 

Folosind un ulei esențial de iasomie, de exemplu, vei putea crea nu numai o atmosferă plăcută, ci și una extrem de benefică deopotrivă pentru sistemul nervos și cel imunitar. Iasomia ajută foarte mult la ameliorarea depresiei, simulând eliberarea serotoninei și a altor hormoni similari din creier și are capacitatea de a fortifica sistemul imunitar, ingredientele active din acest ulei luptând împotriva virusurilor, fungilor și bacteriilor.

Uleiul de portocală, pe de altă parte, are efecte antispasmodice, ajutând foarte mult în cazul problemelor cu tusea sau convulsiile. Un ulei esențial de portocală pulverizat controlat cu un odorizant profesional poate fi o soluție bună în cazul racelilor, ajutând mușchii să se relaxeze și prevenind crampele musculare. Și, în plus, este și un antiinflamator excelent, calmând atât inflamațiile interioare ale organismului, dar și pe cele exterioare de la nivelul pielii.

Santalul este un arbore mic, originar din Asia și folosit extrem de mult în tot ceea ce înseamnă industrie a parfumurilor. Pentru că, într-adevăr, mirosul său este extrem de plăcut, fiind printre cele mai apreciate note de parfum. Însă, la fel de bine, acest arbust numără și proprietăți curative importante: calmează mintea, relaxează și ajută la concentrare, ameliorează bronșita cronică, greața, insomnia și chiar și durerile abdominale.

Despre trandafir toată lumea știe că este simbolul iubirii și este extrem de apreciat de toți îndrăgostiții. Însă, la fel de bine, s-ar putea spune și că este una dintre cele mai versatile plante, fiind folosită în foarte multe arii de activitate, de la parfumerie până la gastronomie. Și, la fel de bine, și în terapii. Uleiul esențial de trandafiri atenuează anxietatea, stresul și depresia, fiind un excelent tonic pentru sistemul nervos. Așa că pentru a asigura o stare de bine generală, echilibru și calm, uleiul de trandafir poate fi o soluție excelentă.

Oricare ar fi atmosfera pe care îți dorești să o creezi pentru cei aflați departe de casă, uleiurile noastre esențiale te vor ajuta, cu siguranță. Poți alege dintr-o gamă largă de uleiuri realizate din ingrediente naturale pentru a crea o atmosferă relaxantă și plăcută, în deplină siguranță pentru sănătate.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!