Amenajează-ți cabinetul de avocatură în așa fel încât clienții tăi să se simtă ca acasă

Amenajează-ți cabinetul de avocatură în așa fel încât clienții tăi să se simtă ca acasă

Dacă te-ai întrebat vreodată care este cea mai ușoară cale de a purta o discuție agreabilă, indiferent de natura ei, atunci îți dăm un pont: dispoziția contează enorm, iar ambientul influențează, fără doar și poate, starea de spirit. Oricăruia dintre noi îi va fi mult mai ușor să poarte o conversație, să dezbată o problemă sau, de ce nu?, să găsească soluții eficiente atunci când se află într-un mediu cât mai familial, confortabil și relaxant. Iar acest lucru se aplică la fel de bine și spațiilor oficiale care au nevoie, cu atât mai mult, de o amenajare care să încurajeze și să susțină o atmosferă relaxantă și o stare de spirit pozitivă.

Pentru un birou de avocatură este cu atât mai important să ofere celor care îi trec pragul o ambianță plăcută, tocmai pentru că într-un astfel de birou se duc cele mai personale și de real interes discuții pentru clienții care apelează la serviciile unui avocat. 

Oferă-ți expertiza și serviciile într-un context favorabil și un mediu ambiant relaxant și primitor

Te gândești cum am putea face o echipă bună? Simplu: tu ești expert în servicii de avocatură, iar noi suntem experți în a oferi experiențe relaxante, propice discuțiilor constructive de care ai nevoie. Sau, altfel spus, suntem experți în a crea mediul destins de care ai nevoie pentru ca clienții tăi să se detensioneze și să se simtă în largul lor. Pentru acest lucru am creat deopotrivă oferte individuale, dar și pachete avantajoase care să îți ofere toate beneficiile unui odorizant profesional la prețuri competitive. 

Poți alege dintr-o gamă largă de aparate profesionale, fiecare fiind conceput să ofere maximum unei experiențe senzoriale, și poți să le oferi clienților tăi experiențe olfactive deosebite, optând pentru uleiurile noastre esențiale naturale și îmbietoare. Plus că ai toate motivele să faci o astfel de alegere și în ceea ce privește raportul preț-calitate care este, cu siguranță, unul căruia îi vei resimți, în timp, avantajele prin economii substanțiale. Tocmai pentru că aparatele noastre profesionale sunt concepute să valorifice la maximum toate proprietățile uleiurilor naturale de care se folosesc. Ceea ce pentru tine nu înseamnă decât beneficii și avantaje multiple, la toate nivelurile: de la câștigarea simpatiei și încrederii clienților până la economii substanțiale și chiar efecte benefice asupra sănătății, datorate proprietăților curative și terapeutice naturale ale plantelor din care sunt extrase uleiurile esențiale IMKER.
 

De ce ai nevoie de un odorizant profesional IMKER pentru cabinetul tău de avocatură?

Pentru că îți oferă extrem de multe avantaje față de toate celelalte aparate de pe piață. Pe scurt, alegând unul dintre odorizantele de cameră IMKER, vei avea de parte ta toate avantajele ultimei tehnologii în domeniu și a unei filosofii centrate pe satisfacerea tuturor dorințelor clienților noștri. Astfel, atât tu cât și clienții tăi, vă veți putea bucura de:

  • miros persistent
  • suprafață mare de acoperire
  • reglări multiple pentru a asigura un miros perfect echilibrat
  • difuzare optimă
  • baterie puternică pentru autonomie mare
  • o gamă largă de arome pe care le poți combina cum îți dorești
  • o experiență naturală, fără substanțe chimice
  • o experiență olfactivă de calitate 
  • stare de bine 
  • relaxare indusă în mod natural de plantele din care sunt extrase uleiurile
  • un plus de eleganță asigurat de designul acestui aparat de odorizare

Odată ce optezi pentru oricare dintre aparatele noastre profesionale vei putea să creezi experiențe personalizate, adaptate preferințelor tale sau ale clienților tăi. Reglajele multiple de care dispun aceste aparate îți vor permite să configurezi tot ce ai nevoie pentru a obține o experiență exact așa cum ți-o dorești. Poți regla:

  • volumul de difuzare a parfumului
  • timpul de funcționare
  • timpul de difuzare a parfumului
  • pauza dintre difuzări

Dacă preferi o experiență mai soft reglezi setările pe “low”, în timp ce dacă ai nevoie de un miros mai puternic, nivelul “high” îți va asigura experiența intensă pe care ți-o dorești. Iar în ceea ce privește intervalele de difuzare, poți opta pentru mai multe poziții și poți alege chiar și difuzare continuă pe durate diferite. 

Iar dacă tot vorbim despre experiențe personalizate, nu uita de gama largă de uleiuri esențiale din care poți alege foarte multe arome pe care să le folosești în ce combinații dorești. Cu ajutorul lor poți imprima cabinetului tău de avocatură personalitate, creând totodată o atmosferă plăcută în care clienții tăi să se simtă ca acasă. Și poți face asta în funcție de contextul pe care ți-l dorești pentru că parfumurile noastre au, toate, propria personalitate:

  • Parfumuri puternice, cu arome intense: ANGEL, BOLERO, VICTORY, CONFESSION
  • Parfumuri subtile, cu arome moderate: ECLYPSE, LIBERTY, CUPCAKE, INSPIRATION, CONFESSION
  • Arome echilibrate: ANGEL, VICTORY
  • Parfumuri bărbătești, cu arome tari: VICTORY, ECLIPSE
  • Arome fresh pentru o atmosferă plină de viață: BOLERO, ECLIPSE, LIBERTY, INSPIRATION
  • Arome dulci: CUPKAKE, CONFESSION 
  • Arome florale pentru zile de primăvară: LIBERTY, CUPCAKE, INSPIRATION


De ce este nebulizarea la rece este cea mai bună opțiune pentru tine și pentru clienții tăi?

Nebulizarea la rece, tehnologia de care se folosesc toate aparatele noastre profesionale, a apărut tocmai ca o necesitate de a asigura eficiența produselor de împrospătare a aerului pe suprafețe mari, fără a fi deranjant pentru cei ce petrec mult timp în aceste spații. În general, produsele comune, folosite înainte de apariția acestei tehnologii, puteau foarte ușor să supraîncarce aerul, ducând la intoleranța celor ce trebuiau să respire acest aer parfumat. Cu ajutorul nebulizării la rece, toate aceste probleme dispar, fiind înlocuite cu numeroase avantaje, pe toate nivelele. 

  • Aparatele profesionale cu nebulizare la rece nu folosesc adaos de apa, ci doar uleiuri esențiale naturale pe care le transformă în particule foarte fine care se răspândesc foarte ușor în aer. Astfel acoperă o suprafață foarte mare cu o cantitate foarte mică, ceea ce înseamnă, automat, eficiență mare la costuri mici. Și un miros agreabil pentru toți clienții tăi.
  • Un aparat cu nebulizare la rece este foarte ușor de folosit și optimizat în ceea ce privește consumul. Îi poți seta programul de difuzare chiar și de pe telefon, din orice locație. Ceea ce înseamnă că dacă ai plecat de la birou și l-ai uitat pornit, îl poți închide de oriunde te-ai afla.
  • Aspectul premium va aduce un plus de eleganță biroului tău. Majoritatea aparatelor cu nebulizare la rece beneficiază de un aspect premium, elegant și dimensiuni reduse ce îi permit sa se integreze foarte ușor în decor. Cu siguranță va fi apreciat de toți cei care îți trec pragul ca un plus de stil.
  • Raportul calitate-preț este extrem de avantajos, chiar dacă poate părea, inițial, o investiție mai mare față de alte aparate de calitate inferioară. Dacă iei, însă, în considerare toate beneficiile pe care ți le aduce, de la eficiență maximă și consum mic până la efectele benefice asupra sănătății, vei constata foarte ușor că, de fapt, toate avantajele sunt de partea ta. Și că investiția merită pe deplin!
  • Aparatele de odorizat cu nebulizare la rece au autonomie mare, ceea ce îți va permite să le amplasezi oriunde îți dorești, fără a fi condiționat de existența unei prize și să îl folosești vreme îndelungată. Astfel vei putea asigura continuitatea experienței deosebite pe care o oferă aceste odorizante fără niciun efort.
  • Poți controla cu precizie nivelurile de intensitate, adaptând intensitatea parfumării în funcție de sensibilitatea fiecărui client. Plus că aparatele pot fi setate să difuzeze doar în perioadele active pentru a nu irosi parfumul.  

Photo by Mateus Campos Felipe on Unsplash

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!