Aparat profesional IMKER AromaLUX M02 - instructiuni si recomandari utilizare (manual de utilizare succint)

Aparat profesional IMKER AromaLUX M02 - instructiuni si recomandari utilizare (manual de utilizare succint)

Daca folosesti, sau intentionezi sa folosesti un aparat IMKER model M02, gasesti in acest articol cateva informatii utile privind utilizarea pentru a te bucura la maxim de parfumarea profesionala IMKER.

Un fel de manual de utilizare, in afara de cel cu care vine insotit la livrare. 


IMKER AromaLUX M02 este un aparat profesional de aromatizare a spatiilor, cu un aspect elegant, dimensionat pentru suprafete cuprinse intre 20-60 mp (inaltime de maxim 2.5 mp). 
Parfumeaza eficient folosind tehnologia de nebulizare la rece si parfumuri realizate din amestecuri echilibrate de uleiuri esentiale.

Important: Pentru difuzare nu se adauga apa. Se folosesc parfumurile IMKER realizate din uleiuri esentiale, fara adaos de apa. Pur si simplu se pune parfumul in rezervor si aparatul isi urmeaza programul de difuzare, fara sa fie nevoie sa umbli la el multe saptamani (sau luni).

 

Cateva cuvinte despre tehnologia de difuzare:

Aparatul profesional utilizeaza cea mai noua si eficienta tehnologie de parfumare numita nebulizare la rece sau atomizare. 
Aceasta tehnologia a folosita de mai multa vreme in spatiile comerciale ale marilor branduri, insa din cauza ca se folosea pentru aparate cu putere mare de difuzare (necesare pentru spatii mari), presupunea un cost ridicat si greu accesibil pentru utilizare personala.
Acum, aceasta tehnologie este disponibila si pentru utilizare acasa ori in masina, fiind dimensionate aparate speciale pentru uz personal.


Avantajele nebulizarii la rece

Nebulizarea la rece pastreaza proprietatile uleiurilor esentiale naturale, transforma uleiurile esentiale pure in particule ultra-fine, mai usoare decat aerul, care astfel se ridica foarte usor, se disperseaza cu ajutorul curentilor de aer si plutesc mai mult timp in aer, pastrand activ mirosul parfumului.

Pe de alta parte, permite consumul unei cantitati mici de amestec de uleiuri, pentru a obtine un efect de lunga durata, foarte placut.

Un alt avantaj este posibilitatea de programare pentru a difuza la anumite intervale de timp, cu diferite intensitati. Din cauza ca ne simtul nostru olfactiv se obisnuieste rapid cu mirosul, un miros constant ajunge la un moment dat sa nu mai fie perceput. De aceea este foarte util sa difuzeze cu pauze, pentru a reactiva constant perceptia parfumului.

 

Cum se utilizeaza aparatul:



Intrebari frecvente:


S-a descart bateria si nu difuzeaza. Ce baterie pot folosi pentru inlocuire?
Foloseste baterie tip D sau R20. Recomandam minim modelul cu care o livram, Varta LongLife albastra, sau modele superioare, care ii vor permite autonomie in medie de 1 luna sau mai mult.

Il pot alimenta la curent?
Poti conecta aparatul la curent folosind un cablu de alimentare cu iesire Micro USB. Aparatul are mufa de incarcare tip Micro USB, insa nu se livreaza cu cablu de incarcare.
Inainte de a-l conecta, deschide aparatul si muta butonul de alimentare pe Power.

S-a consumat bateria, am inlocuit-o si totusi nu a inceput sa difuzeze. Cum pot rezolva?
Pentru a preintampina problemele, recomandam sa schimbi bateria la o luna de utilizare. Daca s-a consumat de ceva timp bateria, aparatul a apelat la micul "acumulator" inten, care si acela probabil s-a descarcat si nu mai recunoaste bateria. Apasa lung butonul Reset cu ceva ascutit (ac, scobitoare), pana se aude un sunet. Dupa reset reconecteaza-te cu aplicatia la aparat si reseteaza programul de difuzare. 

Cum se numeste aplicatia cu care ma conectez la aparatul M02?
Aplicatia se numeste Scent Marketing. Parola initiala este 8888. Se poate schimba ulterior.

Am descarcat aplicatia, insa nu se conecteaza la aparat. Ce pot face?
Verfica sa ii fi dat toate drepturile necesare (solicitate) si sa fie activat bluetooth-ul si locatia.
Nu-ti face griji, nu va face altceva in afara de a se conecta la aparat sa il poti programa, dupa care poti dezactiva conectarile. 
Apasa pe + de mai multe ori sau iesi din aplicatie si reintra pana il vede. Uneori are nevoie de mai mult timp pentru a scana si identifica aparatul.

Ce fac daca aparatul are un tiuit continuu?
Apasa lung butonul Reset cu ceva ascutit (ac, scobitoare), pana se aude un sunet. Dupa reset reconecteaza-te cu aplicatia la aparat si reseteaza programul de difuzare. 

Mi s-a terminat parfumul. Ce rezerve trebuie sa achizionez?
Rezervorul aparatului M02 are capacitate maxima de 100 ml. Poti achizitiona rezerve de 50 ml, sau 100 ml sau chiar 200 ml din care poti sa reumpli rezervorul. Poti achizitiona si pachete de trei parfumuri la un pret mai avantajos.
Gasesti rezerve pentru odorizantul IMKER aici.

Sunt foarte multumit de aparat, insa in ultimul timp pare ca nu se mai simte la fel de bine mirosul?
Un motiv poate fi ca te-ai obisnuit cu parfumul folosit de multa vreme. Incearca sa schimbi o perioada cu alta aroma de parfum. In colectiile IMKER sunt peste 20 de arome din care poti alege

Un alt motiv poate fi ca pe durata iernii, cand este mai cald in casa si se aeriseste doar pe durate scurte, particulele nu se mai pot dispersa la fel de bine, curentii de aer fiind prea calzi si destul de statici. Foloseste un nivel mai mare de difuzare, aeriseste mai des, schimba pozitionarea aparatului intr-o zona cu circulatie mai buna a aerului.

 
 



 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!