Produse BIO

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Produse bio pentru un stil de viață sănătos

 

În drumul către o viață sănătoasă, dar în același timp modernă, apar deseori multe obstacole. Modernitatea este din ce în ce mai mult asociată cu confortul propriu. Îți cumperi un anumit lucru pentru că te face să te simți mai bine îți ușurează într-un fel sau altul viața. Însă de câte ori ai stat și te-ai gândit care este traseul produselor și implici ambalajelor pe care tu le folosești? 

 

De la substanțele din care sunt compuse, până la arderea deșeurilor care rezultă din adunarea sutelor de tone de ambalaje strânse anual, este cale scurtă. Consecințele nu se răsfrâng imedia asupra populației, deci de ce să ne oprim din actualul obicei de consum și să dezvoltăm altul?

 

După cum foarte bine știi, schimbarea începe cu tine. Dacă fiecare om ar pune grija față de sine înainte de toate, atunci am contribui cu toții la lumea pe care o visăm. Să luăm un exemplu concret, din produse de îngrijire bio: gelul de duș pe care îl folosești zilnic. Substanțele sintetice din care majoritatea gelurilor sunt compuse au un efect nociv asupra pielii pe termen lung. Iar în momentul în care încep să apară problemele, ce faci? Apelezi la produse bio, pentru că abia atunci începi să îți dai seama cât de important este ce anume absoarbe pielea în interior și ce ajunge în organism.

 

De fiecare dată când cauți produse de îngrijire bio pentru tine și familia ta, ia în calcul motivul pentru care o faci și păstrează în minte traseul lor de după ce le-ai folosit, nu doar înainte. Când ai o responsabilitate nu doar față de tine, ci și de mediul în care trăiești zilnic, atunci să folosești produse bio devine o normalitate și nu o obligație.

 

Alte motive să folosești produse de îngrijire bio

 

Studiile arată că părinții petrec mai mult timp la cumpărături decât o făceau înaintea apariției copilului. Acest lucru se întâmplă datorită gradului de atenției mai mare pe care îl acordă lucrurilor pe care le achiziționează. Însă produsele de îngrijire bio nu se limitează doar la această categorie de oameni. Ele sunt create pentru un larg consum, deci vei găsi întotdeauna produse bio potrivite pentru tine.

 

Te îngrijești pe tine înainte de toate. De câte ori ai trecut pe lista de cumpărături un șampon bio, un gel de duș bio sau o mască hidratantă bio? De prea puține ori poate. Obiceiurile de achiziții și stilul de viață sunt direct proporționale cu starea ta de sănătate, fizică sau mentală. Este adevărat că multe companii dezvoltă de rețete de șampoane care să miroasă din ce în ce mai mult și să persiste timp îndelungat. Însă nu întotdeauna acele mirosuri sunt naturale, ceea ce înseamnă că nici substanțele nu sunt. Atunci când pielea intră în contact cu apa caldă, porii se deschid și totodată “deschid și calea” pentru ca toți compușii să pătrundă în organism. 

 

Așadar, atunci când alegi să folosești produse de îngrijire bio, nu doar tu, ci și corpul tău se simte mai bine. Alege produse bio de la Imker.ro și bucură-te de o viață mai sănătoasă și mai liniștită. 

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00

0733 713 555 office@imker.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!