Topul parfumurilor IMKER din uleiuri esentiale pentru casa si masina

Topul parfumurilor IMKER din uleiuri esentiale pentru casa si masina

Cea mai mare satisfactie este sa privim reactiile pline de incantare ale clientilor nostri cand miros parfumurile IMKER. Pe langa faptul ca au in compozitie uleiuri esentiale si sunt difuzate cu ajutorul unei tehnologii eficiente numita nebulizare la rece, care permite particulelor de parfum sa pluteasca in aer si sa fie mai bine simtit, un alt beneficiu al parfumurilor IMKER este ca au un miros placut, care iti ramane in memorie.

Fiecare om are in minte o preferinta despre cum ar trebui sa fie mirosul parfumului (mai fresh sau mai dulce, mai masculin sau mai discret), insa atunci cand le testeaza, cele mai echilibrate parfumuri cuceresc cele mai multe inimi. 

Este important de stiut ca parfumurile IMKER folosesc uleiuri esentiale in combinatii (blenduri) de note de top, medii si de baza pentru a crea note unice care ne rasfata simturile.
 

Cum au evoluat preferintele in ultima perioada si ce va urma?

Colectia AromaNatural contine parfumurile clasice IMKER, recomandate pentru a incepe o experienta frumoasa cu noua tehnologie de difuzare si parfumuri din uleiuri esentiale cu arome delicate, sofisticate si eficiente.

In 2019, topul parfumurilor era cucerit de BLAVETGARCIA si ESCLEY. In 2020, Blavet s-a mentinut in continuare in top, urmat de Amorio, Garcia, Misterioso si Alba.

De mentionat ca, odata cu sezonul rece isi va face aparitia si parfumul FESTIVO, cu miresme de portocala si scortisoara care ne transpun in momentele fericite ale sarbatorilor in familie, stransi toti in jurul mesei sau bradului, povestind si razand.

 

Top arome pentru casa sau pentru masina?

Pentru utilizare acasa:

Din colectia IMKER AromaNatural

  1. Blavet (echilibrat, are si efect antitabac)
  2. Amorio (echilibrat, intensitate moderata)
  3. Garcia (usor dulce, fructat, usor asemanator cu bublegum)
  4. Misterioso (usor dulce, sofisticat)
  5. Veneziano (fresh, reconfortant)
Din colectia IMKER GoodLife:
  1. Confession (usor dulce, sofisticat)
  2. Angel (echilibrat, placut)
  3. Bolero (fresh, lemnos)
 

Pentru utilizare in masina:

Din colectia AromaNatural:

  1. Blavet (are si efect antitabac)
  2. Escley (masculin, lemnos)
  3. Alba (masculin, fresh)
  4. Diamond (echilibrat, fin, intensitate moderata)
  5. Misterioso (usor dulce, sofisticat)
Din colectia IMKER GoodLife
  1. Confession (usor dulce, sofisticat)
  2. Angel (echilibrat, placut)
  3. Eclipse (fresh, masculin)
  4. Berry (usor dulce, fructat, asemanator cu bublegum)
  5. Aloe (fresh, floral, intensitate moderata)


Top parfumuri cu intensitate moderata:

  1. Amorio
  2. Diamond
  3. Brisa
  4. Aloe
  5. Napa


Cum sa alegi parfumurile din uleiuri esentiale potrivite pentru tine?

Desi sunt arome care pot fi utilizate in mai multe zone, unele sunt mai potrivite pentru casa, altele pentru masina. Desigur ca topurile pe care le realizam sunt generale, bazate pe statistica celor mai vandute arome, insa fiecare cu siguranta are preferatele sale in functie de gustul propriu.

Desi foarte multi utilizatori IMKER prefera ca aromele sa fie intense, e de luat in considerare, daca iti plac mirosurile mai subtile, sa te orientezi catre o aroma cu intensitate medie sau joasa, chiar daca nu este in topul preferintelor. 

Toate aromele din portofoliul nostru sunt atent alese astfel incat sa putem acoperi preferinte diverse, deci respecta-ti preferintele si alege o aroma potrivita chiar daca nu este in top 5.
 

Cum sunt realizate parfumurile IMKER?

Parfumurile IMKER sunt realizate special pentru cea mai noua si eficienta tehnologie de difuzare - nebulizarea la rece, folosite de cele mai eficiente odorizante profesionale de camera, auto sau spatii comerciale IMKER AromaLUX. Aceste aparate creeaza o parfumare durabila, pot fi programate sa difuzeze pe anumite intervale sau cu o anumita intensitate

Parfumurile sunt utilizate fara adaos de apa pentru difuzare cu ajutorul aparatelor profesionale IMKER AromaLUX atat pentru uz comercial cat si pentru casa si masina.

Noua generatie de parfumuri de ambient realizate special pentru difuzare prin nebulizare la rece. Combinatia unica de uleiuri esentiale si eficienta tehnologiei de difuzare ofera o experienta senzoriala completa si deosebita.

Parfumurile IMKER sunt realizate din uleiuri esentiale care trezesc cu usurinta simturile. Viata noastra de zi cu zi devine mai plina de energie si buna-dispozitie cand este discret parfumata cu arome naturale echilibrate.
 

De ce ai nevoie de odorizante profesionale pentru casa si masina? Care sunt avantajele nebulizarii la rece?

Nebulizarea la rece este o tehnologie noua de dispersie prin intermediul careia uleiurile esentiale naturale sunt transformate in particule fine, ceea ce conduce la un consum mic, dar un efect de durata, iar astfel ambientul isi pastreaza prospetimea pentru mult timp. Indiferent de spatiul pentru care optezi sa achizitionezi un odorizant profesional, fie ca este vorba despre camera de zi, dormitor, baie si bucatarie sau vrei ca interiorul masinii sa fie in permanenta revigorat, acesta iti va aduce mai multe beneficii.

Calitatea produselor si mirosul placut al parfumurilor si uleiurilor sunt principalele criterii pentru care sa alegi sa odorizezi astfel spatiul, iar un alt atuu il reprezinta raportul calitate-pret, ce te va ajuta de-a lungul timpului sa faci economii importante. Odorizantele profesionale sunt o solutie moderna de improspatare a spatiului si il transforma permanent in unul primitor. Nivelurile diferite de intensitate si gama larga de esente din care poti alege fac posibila crearea cu succes a unei senzatii de relaxare completa.

Suport clienti Luni - Vineri 10.00 - 16.00 la telefon/whatsapp 0733713555 si 24/24 mail office@imker.ro. In perioadele de concedii unele servicii sunt indisponibile sau comunicarile se reiau dupa finalizarea perioadei (anuntate prin banner pe site)

0733 713 555 office@imker.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!